Pedig reménykedtem h van valami titkos lépés ami kimaradt és majd ha bepótolom csoda történik
A “hypnose” összetevő a gyanús
Volt egy ilyen nevű parfümöm, nosztalgia miatt vettem… persze lehet hogy ha azt megkóstolom ugyanilyen szr lett volna.
Az illata ennek is jó
Akkor a maradék aromát hón alá, bugyikorcra, cimpa mögé…
akkor megvan a tökéletes funkciója…kend magadra vagy lakás és autóillatosítónak is mehet
Nee, kiköptem a teát a nevetéstől.
Na jó, de érted, attól mert jó az illata…nem köll megenni.
Azt hittem, már teszteled ezerrel…
Ez az átka ha az ember lánya parfümöket is kever… biztos rájött a liquid hogy a parfüm alapanyagos polcon tárolom és bosszúból hogy nincs még saját helyük átváltozott.
Nem biztos hogy elmennék úgy randizni hogy ragadok a glicerintől, még ha az illata jó is
Ah, pedig amikor két glicerines test összeragad…na mindegy, ez már 18 karika.
Na… pár hete vettem a 4 betűs bótba leárazott ivójoghurtot, márkásat. (Mea Culpa, kirúgtam a hámból, na). Faxa lesz, mondom, sárgabarackos
Nekireccsintek, iszom mint állat, behűtve, mondom tök jó lenne, de van valami mellékíz…ok, legfeljebb 112. Megittam, de nem állt össze.
Utána olvasom, összetevők: sárgabarack gyümölcshús, majoranna…mondom, miafax. Milyen idióta talál ilyet ki??
Valami idióta aromagyáros lehetett ez is…
Van rozmaringos is. Én még szerencsere időben megláttam a cimkén.
Nagyon újhullámos joghurt, azt hiszem a jogobella “balaton” volt az.
Inkább nem vettem meg, de most hogy te letesztelted nem is fogom
Hát innen már tényleg csak egy kis lépés a mákos lecsó.
Te nyertél, rozmaring voltmert nem hurka mellékíze volt, hanem húsleves…
Ez változtat valamin?
Bátraké a szerecsen!
Azóta én elolvasom még a B oldalt is, ha “különlegeset” látok.
A B/1-en szoktak a legjobb dalok lenni
Miért, az finom?
Nekem levendulás sörhöz volt szerencsém, vagyis balszerencsém. Képzeld úgy készül hogy a legolcsóbb csapolt sörbe belekevernek egy felesnyi levendulás cukorszirupot
De ez csak akkor derült ki amikor a szemem láttára beleöntötte azt a gagyi szörpöt.
Nem tudod te mi a jó… a húsleveses joghurt igazi gourmet csemege
Fszt/3 A5