Undorító szappanos művirág íz

Pedig reménykedtem h van valami titkos lépés ami kimaradt és majd ha bepótolom csoda történik :sweat_smile:

A “hypnose” összetevő a gyanús :scream::joy:

Volt egy ilyen nevű parfümöm, nosztalgia miatt vettem… persze lehet hogy ha azt megkóstolom ugyanilyen szr lett volna.
Az illata ennek is jó :joy:

Akkor a maradék aromát hón alá, bugyikorcra, cimpa mögé… :grin::wink:

akkor megvan a tökéletes funkciója…kend magadra vagy lakás és autóillatosítónak is mehet :joy:

Nee, kiköptem a teát a nevetéstől. :joy:

Na jó, de érted, attól mert jó az illata…nem köll megenni. :joy:

Azt hittem, már teszteled ezerrel… :grin:

Ez az átka ha az ember lánya parfümöket is kever… biztos rájött a liquid hogy a parfüm alapanyagos polcon tárolom és bosszúból hogy nincs még saját helyük átváltozott.

Nem biztos hogy elmennék úgy randizni hogy ragadok a glicerintől, még ha az illata jó is :sweat_smile:

Ah, pedig amikor két glicerines test összeragad…na mindegy, ez már 18 karika. :joy:

Na… pár hete vettem a 4 betűs bótba leárazott ivójoghurtot, márkásat. (Mea Culpa, :church:kirúgtam a hámból, na). Faxa lesz, mondom, sárgabarackos :crazy_face:
Nekireccsintek, iszom mint állat, behűtve, mondom tök jó lenne, de van valami mellékíz…ok, legfeljebb 112. Megittam, de nem állt össze.
Utána olvasom, összetevők: sárgabarack gyümölcshús, majoranna…:scream::pleading_face::nauseated_face:mondom, miafax. Milyen idióta talál ilyet ki??
Valami idióta aromagyáros lehetett ez is…

Van rozmaringos is. Én még szerencsere időben megláttam a cimkén.
Nagyon újhullámos joghurt, azt hiszem a jogobella “balaton” volt az.
Inkább nem vettem meg, de most hogy te letesztelted nem is fogom :grinning:

1 kedvelés

Hát innen már tényleg csak egy kis lépés a mákos lecsó. :joy:

1 kedvelés

Te nyertél, rozmaring volt​:point_up:mert nem hurka mellékíze volt, hanem húsleves…
Ez változtat valamin? :rofl:

Bátraké a szerecsen!
Azóta én elolvasom még a B oldalt is, ha “különlegeset” látok. :joy:

1 kedvelés

A B/1-en szoktak a legjobb dalok lenni :grinning:

1 kedvelés

Miért, az finom?
Nekem levendulás sörhöz volt szerencsém, vagyis balszerencsém. Képzeld úgy készül hogy a legolcsóbb csapolt sörbe belekevernek egy felesnyi levendulás cukorszirupot :face_vomiting:
De ez csak akkor derült ki amikor a szemem láttára beleöntötte azt a gagyi szörpöt.

Nem tudod te mi a jó… a húsleveses joghurt igazi gourmet csemege :sweat_smile:

Fszt/3 :roll_eyes: A5