Új tank keresése

Sziasztok.

Van egy Rincoe manto pro 228 w modom most egy solomon mesh tank van rajta és ezt szeretném le cserélni . Tudtok ajánlani valamit ? RTA vagy RDTA ami érdekelne . Felül szív levegőt az jó lenne . Inkább most az íz érdekelne jobban mint a nagy gőz. Ebből a tankból nem nagyon tudtam jó ízeket kihozni . Persze benne van lehet rutintalan vagyok . A mesh vonal most nem érdekel . Tudtok linket hogy honnan és mit ?

Dl ami érdekel.

Köszönöm a segítséget . És szívesen fogadok tanácsokat tippeket.

4 kedvelés

Szia! Ha a Solomon mesh tankot eladnád, akkor szólj! :wink: Köszönöm!

5 kedvelés

Szia, a mod-odat nem ismerem, de egy számomra bevált dl rta-t tudok ajánlani.

Hellvape Fat Rabbit Solo 2.

Előnye, hogy alapvetően single coil rta, de dual tekeréseket is fogad. Választható, hogy felső, vagy alsó levegőzéssel használod és nekem sikerült finom ízeket előhozni belőle.

A Vaperinán a kereső segítségével találsz egy részletes beszámolót is róla, ha érdekel.

Aztán a többiek is jönnek majd a javaslataikkal.

Good Luck!

7 kedvelés

Egyenlőre megtartom és próbálkozom . Most 70/30 az alapom neki de lehet ez a kevés .? Gondolom ha vennél mesht van vele tapasztalatod. Miben kevered és milyen aroma százalékkal ? ( Tudom aroma függö de esetleg a gyári ajánlás fölé ?

3 kedvelés

Köszönöm szépen . Megnéztem a tesztet ott volt link is . Várok hátha lesznek még ajánlások de elmentettem.

3 kedvelés

30pg/70vg-től 50pg/50vg-ig. Ahogy sikerül, nem nagyon számolgatom. Aroma aránya is változó ajánlás és izlés szerint. :rofl:

Solomon nem nekem kellene, hanem valaki másnak, aki egy ideje ilyet keres reménytelenül. :wink:

Dual vagy Single coilos rta érdekelne? Mekkora átmérővel?

Leginkább dual-ról tudok nyilatkozni.

6 kedvelés

Lehet a vattával van valami és azért nincs íz rendesen . Most rendeltem cotton bacont meglátom azzal milyen lesz .

5 kedvelés

Alsó levegős rta-nál jobban számít a PG/VG arány, mint a felső levegős rta-nál. De cáfoljatok meg, ha nem így van. :grin: Ja és persze a vatta is, és az is, hogy hogyan építed meg, hogy ne folyjon meg és jó ízű is legyen.

7 kedvelés

Inkább single érdekelne , de az átmérőben fogalmam sincs . Mesht használtam mindig sajnos nem vagyok otthon ebben .

4 kedvelés

Amekkorát a mod-od kényelmesen fogad és jól meg is hajt.

5 kedvelés

Akár még egy Hellvape Fat Rabbit-et is.
(van eladó)
:wink:

6 kedvelés

Nos, megnéztem végülis…elvileg a mod-od 26,5 mm széles. Tehát lelógás nélkül ilyen átmérőjű rta -t tudsz rátenni. (Nagyobbat is lehet, de az már lelóg, nem olyan faja.)

Kétakkus, 228 w-os, nagy gond nem lehet.:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Én annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy ha biztosan nem érdekel majd a dual tekeréses üzemelés akkor szigorúan single coil-os dl tankot válassz…szerintem

7 kedvelés

Van itt hirdetve egy szivárvány színű DL tank.https://vaperina.cc/t/66665 Ha jól látom, felső levegőzésű. Akik ismerik,esetleg leírhatnák, hogy mennyire lehet jó alternatíva a kérdezőnek.

5 kedvelés

Az azoknak a profiknak van, akik becsomagolva, leírás nélkül is kitalálják, hogy mi van a dobozban.:joy: Szerintem Hellvape…de azt nem tudom, melyik…:joy:

7 kedvelés

Van hirdetve egy Fat Rabbit is.
Még a képen is látszik ami a dobozban van.
https://vaperina.cc/t/keszletcsokkentes/66317
Igaz, nem kimondottan felső levegős, de nem folyik, csak ahol kell.

Cat Rabbit GIF

8 kedvelés

Elnézést ez el is kerülte a figyelmem. :face_with_peeking_eye:
Ráadásul kibontva,és nagyon korrekt áron!

7 kedvelés

A szivárványos meg egy Kylin, ha jól csalódok.
Az is jóféle, csakhát a szín, soxor döntő szokott lenni vásárláskor.
Nincs miért elnézést kérni, gondoltam egy kis ingyen reklám.(magamnak, árúimnak :grin: :grimacing:)
:saluting_face:

9 kedvelés

Igazad van, az inkább egy Kylin.

5 kedvelés

És ehhez mit szólsz?

https://vaperina.cc/t/hellvape-dead-rabbit-solo-rta/65337/4

Felső levegőzésű, single coil-os, kezdőbarátnak tűnő tank, 25,5 mm átmérővel.

Bár én ezt nem ismerem, de a hirdetésnél a hozzászólások között dícsérik.:+1:

Ha még megvan…árban is jó.

És itt a részletes leírás róla:

7 kedvelés