Van egy Rincoe manto pro 228 w modom most egy solomon mesh tank van rajta és ezt szeretném le cserélni . Tudtok ajánlani valamit ? RTA vagy RDTA ami érdekelne . Felül szív levegőt az jó lenne . Inkább most az íz érdekelne jobban mint a nagy gőz. Ebből a tankból nem nagyon tudtam jó ízeket kihozni . Persze benne van lehet rutintalan vagyok . A mesh vonal most nem érdekel . Tudtok linket hogy honnan és mit ?
Szia, a mod-odat nem ismerem, de egy számomra bevált dlrta-t tudok ajánlani.
Hellvape Fat Rabbit Solo 2.
Előnye, hogy alapvetően single coilrta, de dual tekeréseket is fogad. Választható, hogy felső, vagy alsó levegőzéssel használod és nekem sikerült finom ízeket előhozni belőle.
A Vaperinán a kereső segítségével találsz egy részletes beszámolót is róla, ha érdekel.
Egyenlőre megtartom és próbálkozom . Most 70/30 az alapom neki de lehet ez a kevés .? Gondolom ha vennél mesht van vele tapasztalatod. Miben kevered és milyen aroma százalékkal ? ( Tudom aroma függö de esetleg a gyári ajánlás fölé ?
Alsó levegős rta-nál jobban számít a PG/VG arány, mint a felső levegős rta-nál. De cáfoljatok meg, ha nem így van. Ja és persze a vatta is, és az is, hogy hogyan építed meg, hogy ne folyjon meg és jó ízű is legyen.
Nos, megnéztem végülis…elvileg a mod-od 26,5 mm széles. Tehát lelógás nélkül ilyen átmérőjű rta -t tudsz rátenni. (Nagyobbat is lehet, de az már lelóg, nem olyan faja.)
Én annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy ha biztosan nem érdekel majd a dual tekeréses üzemelés akkor szigorúan single coil-os dl tankot válassz…szerintem
Van itt hirdetve egy szivárvány színű DL tank.https://vaperina.cc/t/66665 Ha jól látom, felső levegőzésű. Akik ismerik,esetleg leírhatnák, hogy mennyire lehet jó alternatíva a kérdezőnek.
Van hirdetve egy Fat Rabbit is.
Még a képen is látszik ami a dobozban van. https://vaperina.cc/t/keszletcsokkentes/66317
Igaz, nem kimondottan felső levegős, de nem folyik, csak ahol kell.
A szivárványos meg egy Kylin, ha jól csalódok.
Az is jóféle, csakhát a szín, soxor döntő szokott lenni vásárláskor.
Nincs miért elnézést kérni, gondoltam egy kis ingyen reklám.(magamnak, árúimnak )