Sziasztok!
RTA Vásárlás elött álok de tök tanácstalan vagyok milyen legyen,Geekvape z200-ra tenném 50-60w hajtva lehetöleg valami jobb minőségü cuccot szeretnék.Tudnátok ajánlani valamit.Előre is köszi a segítséget!
SZIA! dl
Szia! Coil vagy mesh? És milyen árkategória?
Szia! Sajnos abban nem vagyok képben, de jönnek mindjárt mások biztosan.
Szia, nekem wotofo profile x-em van. Lehet meshsel es coillal is építeni. Nem bonytolult, nekem még nem sikerült elrontanom az építését. Bátran tudom ajánlani.
Hát inkább coil talán jobban ismerem árkategória, nem mondom hogy tökmindegy csak valami tényleg minőségi cucc legyen
Én a dual coil-os tankokkal szenvedős vagyok, de ami nagyon bejött az a Blaze Solo. Ugyan 3.5-ös coilátmérővel adják gyárilag, a sima 3mm-es coilok is mennek benne. Egyszerű az építés, jó ízvisszaadása van. A mesh-t pepecselősnek tartom, bár a fentebb emlegetett Wotofo Profile X is megoldás lehet, utóbbival kipróbálhatod a sima- és mesh-es DL világot is.
@SIR8101 Ha az segítség, akkor Budapesten a 3. kerületben oda tudok neked adni tesztre/kipróbálni egy Dead Rabbit V3 RTA-t. Egy kikötésem van, ugyan abban az állapotban hozd vissza Tehát vattád és coil-od legyen hozzá amivel dolgozol A gyári felszereltség és állapot maradjon meg (bár eddig a kutya nem akarta megvenni )
Szia,igaz nem ide kapcsolódik.
De nekem most jött meg a Z200.
Kibontottam,elkezdtem használni és kb 2percenként rákérdez,hogy old vagy new coil?
Ez mi a franctól?! Vatta új.
Valahol zárlat van a tankban. Nekem akkor csinálta a Geekvape. És az ellenállás is ugrált össze-vissza.