Egy Geekvape AEGIS Legend 3 Kit-en szeretném lecserélni a Zeus Z FLI tankomat, mivel elegem lett a sok selejtes porlasztóból. Liquidet 30/70-ben kevertem hozzá, és sajnos volt olyan, hogy kb. 2 nap után porlasztót cseréltem. 30-40 Watt között használtam mindig. Mindenképpen szeretnék maradni a DL mellett. Tudnátok ajánlani esetleg valamilyen RTA tankot, ami passzol hozzá és nagyon jó is vele?
Na csak közben boltba akartam menni … az accony szerint …
Nincs igazán nagy tapasztalatom más RTA-kkal. Nekem az első RTA-m és ahogy most gondolom az utolsó is … RDA - RBA sokkal jobban az én világom .
Nagyon egyszerű RTA a Blaze Solo , szerintem tökéletes választás DLRTA -nak … ,ha a jó vattázást meg tanulod , akkor egy igazi kis íz bomba erős nagy fehér gőzökkel… Egyszerű építeni …nekem teljesen kezdőként elsőre ment … Én is 35 w körül tolom vele nap mit nap …
Heti 1 X újra vattázom … Nem mindig kellene ,de ez már a heti rutin része .
AliExpress-en még beszerezhető .
I just found this on AliExpress:
HUF25,807.97 | Original Thunderhead Creations Blaze Solo RTA Tank Atomizer Single Coil 3.5ml/5.5ml Glass Top Filling Electronic Cigarette Vape
Sőt ha nem akarsz saját coilt tekerni azt is kapsz hozzá az Ali-n gyári elő tekertet
HUF6,480.94 | 10pcs Original ThunderHead Creations Tauren Coil Wire For Tauren Boro/ Blaze Solo RDA/ Blaze Solo RTA /Artemis I/II Coil Wire
Ha még is magad tekernéd akkor ez a gyári paraméterekkhez a megfelelő huzal
Quad-core Fused clapton
HUF2,694.45 | 10ft Prebuilt wire Tricore/quad core Fused clapton DL DTL Resistance Wire Premade Spring wire tool
Amennyiben e melett döntesz kívánok vele finom … szép nagy Gőzöket
Szerintem teljesen felesleges a duál építés… 35-40 wattra egy single építés a megfelelő választás… A Duál felesleges macera nem beszélve az akumlátor és a Liquid fogyasztásról…
Nehéz döntés… … 1. a bőség zavara … 2 . A tanácsok …
Szeretned kell … Szóval a prioritás legyen ,hogy neked tetszik… Utána szerintem mindenképp , az ,hogy single legyen ,mert ahogy írtad neked erre a 35-40 wattra kellene
Akkor javítom egy kicsit magamat: olyan RTA-ra lenne szükségem, amivel a Legend 3-at maximálisan ki tudom használni ízben és gőzben, és mellette nagyobb watton is szépen működik.
Remélem, jól fogalmaztam meg a lényeget.