Előre is elnézést kérek mindenkitől, ez a téma a “régi motorosoknak” már minden bizonnyal elég unalmas, és biztos vagyok benne hogy hosszas keresgélés után megtalálnám a keresett választ a témák között, de ha lenne valaki oly kedves és szánna rá néhany percet és leirná a javaslatát, sok keresgelestől kímélne meg.
Sosem használtam RTA-t, de arra az elhatározásra jutottam hogy változtatnom kell ezen. Tudnátok javasolni olyan keszüleket, mellyel érdemes volna foglalkoznom? Ami számomra fontos lenne (gondolom mindenki más is így van ezzel) az hogy jól visszaadja az izhatást, és a tekeréshet szükseges alapanyagok legálisan beszerezhetők legyenek Magyarországon. Jelenleg egy Geekvape Legend 2 mod-om van, éhez gondoltam jó lehetne a Zeus Rta.
Előre is köszönöm ha bárki leírja a taapsztalatát!
Szia! A legfontosabb az hogy tudjuk mire szeretnéd használni az RTA-t .. mivel Zeus -t írtad, így gondolom DL-re , de azért a DL elég széles spektrumon mozog ezért pár mondatot írhatnál arról , hogy jelenleg milyen porlasztót használsz .. mennyi watton … Illetve az is kérdés mennyit is szánsz rá … Mert pl egy Nightmare Mini kb 60 euró ..egy Zeus kb 25 .. tudni kell ,hogy fontos e az anyagin és van e valami keret szám … Vagy egyszer élünk és legyen drágább de K..a jó
Bevallom őszintén, hogy habár 10 éve használok ecigit, sokféle készüléket kipróbáltam már a DL és MTL mint fogalom számomra ismeretlen volt amíg nem bukkantam rá a vaperina-ra. A jelenlegi Zeus polasztót is MTL-re használom z-mesh (40-60w 0.4 ohm) porlasztóval ellátva (bár nem igazán erre való). A lényeg hogy az MTL és a DL-el is szemezgetnek, kettőt vennék nagyjából 40-50 € árfekvésben. A magasabb ár sem hátraltatna meg, ha tudnám hogy az adott tank jó ízélmenyt ad, még akkor is ha ez a vélemény szubjektív.
Akkor legyél üdvözölve köztünk. Sosem késő fejleszteni a tudásunkat.
Szóval MTL .. egyszerűen leírva annyi hogy a gőzt elsőnek a szádba szivod be és onnan veszed tüdőre mint a normál cigerattát.
Dl amikor egyből megy a tüdőre Mint a levegő vétel ..
Azért olyat sem hallottam , hogy valaki 40-60 watton MTL-ezik .. Nehéz ezt kategorizálni , de álltalánosságban az átlag sztm olyan 20-on wattig tolja az MTL-t. Mert utána már túl sok a gőz ami hirtelen a szájba jut és elvesznek a hosszú cuppanós slukkok .. nyilván ahány ház annyi szokás .. sok múlik itt sok mindenen … Kazán .. vatta .. mod .. huzal … , de az biztos , hogy jelenleg nagyon rossz porlasztót és kazánt használsz erre a célra .. Amennyiben tényleg belevágsz az RTA-k világába biztos vagyok benne ,hogy új dimenziók fognak megnyílni és azt fogod kérdezni magadtól,hogy eddig miért nem ..
Valami öszvér megoldást kellene keríteni szerintem … Ami nem egyszerű ,de vannak itt tapasztalt rókák akik lehet tudnak valamit ajánlani . Ha nem akkor marad a két kazán ..
Van itt köztük sok véper kolléga aki mind két vonalat élvezi … Sajnos az nem én vagyok … Képtelen vagyok MTL slukkot szippantani … Így marad az irigykedve olvasás
Nekem meg pont a DL. nem jön be. Számomra kicsit olyan, mint egy feles vagy az a sör, amit egy húzásra leküldünk. Pedig lehetne több lépcsőben ízlelgetni időt adva agyunknak észlelni az ízeket, mielőtt egy helyre megérkezve kifejtik hatásukat.