Új szett vásárlás 🤔

Nehéz? :rofl:

Na jó, ez a 208 azért nagyon jó, én is azért imádtam a wyet, mert pihe volt.

Csak sajnos hajlamosak a kopásra, ha csak ezt nyüstöli az ember, nekem legalábbis eléggé leharcoltak lettek a wyek 1.5 év alatt.

3 kedvelés

Ezért jók ezek a mintás modok, mehet rá szinte bármi.

6 kedvelés

Igen ez a probléma nálam is volt, több tankkal is próbáltam, mindegyiknél ugyanaz volt, kivéve a Zeus-t.
Úgyhogy csak azzal használtam.
Viszont a Manto S-nél nincs ilyen probléma.

1 kedvelés

Lehet várok még a “külföldi” rendeléssel,ha nem olyan sokat nyomnak rá, hogy még mindig megérje várni rá heteket.
De mondjuk hogyha elkap a gépszíj akkor liquidhallrol vagy valamelyik másik utánvétes oldalról megrendelem, nálam nem tudni soha :rofl:

4 kedvelés

Mielőtt bármit is rendelsz, itt megér egy kérdést, mert lehet, hogy jó áron eladná neked valaki a sajátját. :slightly_smiling_face: Mielőtt félre érted, a kylint, és a zeust is eladtam már, azt is itt vitték el.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia! :slight_smile:

Hát mod ügyben agyalok a Geekvape aegis max és a legend között.

Tanknál is két tűz között vagyok , Kylin mini és a Zx.

Igazából az anyagiak miatt agyalok a kettő mod között csak.

A tanknál pedig jobban húz a szívem a Kylin-hoz a driptip miatt, de az csak single építésben játszik, és nem tudom hogy meg felelne e nekem, ezért lenne jobb inkább a zx

4 kedvelés

Driptipet tudsz rá tenni másik fajtát is. Csak a driptip miatt szerintem nem érdemes a kylint venni.:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Lehet meg tudnám szokni a zx-nek a drip tipjét, de ha nem akkor ahogy mondod rendelek rá másikat.

4 kedvelés

Szia @Viktor_Hajdu. Nézegetem ezt a Rincore mechman-t, igaz azt mondtam nem annyira jön be, de ha súlyra kicsit kisebb mint a Legend akkor még akár jó is lenne a “mestery” színben :person_facepalming::grin:

https://www.sourcemore.com/rincoe-mechman-lite-228w-mod.html és még egész jó árban is van itt.

1 kedvelés

Nincs az a szín… :frowning:

1 kedvelés

Ohh basszus, azt nem is néztem alatta

1 kedvelés

Viszont összesen négy csavar meglazításával le tudod venni az oldalsó panel burkolatát, ezután pedig olyan öntapis fóliát, vinylcuccot, matricát teszel rá,a amilyett csak szeretnél. Kicsi kézügyességet igényel a formára vágás, de nem egy nagy cucc. :wink:

5 kedvelés

A Lite változat elsősorban műanyag, így gyakorlatilag mindentől könnyebb. :wink: Egy nehezebb tankkal kicsit billegősé válik, mert elég keskeny, viszont ennyiért tényleg mindent tud, amit kell. Egy Legend árából veszel belőle kettőt lassan. :wink:

5 kedvelés

Hülye vagyok, rá jöttem hogy alapból a lite-ot linkeltem be :rofl::rofl::person_facepalming::person_facepalming:

3 kedvelés

Az anyag. A Lite a könnyített verzió, az alapváltozat alapjaiban fémötvözet, nagyobb súllyal de azonos méretekkel.
A személyre szabás nem rossz dolog, csak hogy lásd milyen bonyi meló (9.06-tól az érintett rész)

6 kedvelés

Ja hát ez semmi :rofl: azthittem bonyolultabb. És ilyen fóliákat hol tudok szerezni ?

2 kedvelés

Így a videó alapján szinte ugyanolyan, mint a manto Pro, csak az még kisebb. :slightly_smiling_face: Súlyban szinte nincs is neki, mivel full műanyag.:rofl:

3 kedvelés

A Lite valóban könnyű. A sima verzió azért súlyosabb darab, de még mindig légsúly és kicsi is. Tuti kis holmi:wink: Te csak tudod, volt a kezedben! A doboz. :wink:

2 kedvelés

Bármilyen öntapis tapéta, matrica megfelelő (pl. papír írószer üzlet, kreatív shopok), ha jól értettem a videóban a Kisasszony sima kartont rakott alá… Én már kártyalapot is rápróbáltam. De miután az ifjabbik nemzedékem orvul elcsórta tőlem a modot és neki tetszik a camo változat, így nem lett végül “beépítve” semmi sem. :grinning: :grinning: :grinning:

3 kedvelés

A sima verzió bemutatója, ha eddig nem láttad volna:

4 kedvelés