Nehéz?
Na jó, ez a 208 azért nagyon jó, én is azért imádtam a wyet, mert pihe volt.
Csak sajnos hajlamosak a kopásra, ha csak ezt nyüstöli az ember, nekem legalábbis eléggé leharcoltak lettek a wyek 1.5 év alatt.
Nehéz?
Na jó, ez a 208 azért nagyon jó, én is azért imádtam a wyet, mert pihe volt.
Csak sajnos hajlamosak a kopásra, ha csak ezt nyüstöli az ember, nekem legalábbis eléggé leharcoltak lettek a wyek 1.5 év alatt.
Igen ez a probléma nálam is volt, több tankkal is próbáltam, mindegyiknél ugyanaz volt, kivéve a Zeus-t.
Úgyhogy csak azzal használtam.
Viszont a Manto S-nél nincs ilyen probléma.
Lehet várok még a “külföldi” rendeléssel,ha nem olyan sokat nyomnak rá, hogy még mindig megérje várni rá heteket.
De mondjuk hogyha elkap a gépszíj akkor liquidhallrol vagy valamelyik másik utánvétes oldalról megrendelem, nálam nem tudni soha
Mielőtt bármit is rendelsz, itt megér egy kérdést, mert lehet, hogy jó áron eladná neked valaki a sajátját. Mielőtt félre érted, a kylint, és a zeust is eladtam már, azt is itt vitték el.
Szia!
Hát mod ügyben agyalok a Geekvape aegis max és a legend között.
Tanknál is két tűz között vagyok , Kylin mini és a Zx.
Igazából az anyagiak miatt agyalok a kettő mod között csak.
A tanknál pedig jobban húz a szívem a Kylin-hoz a driptip miatt, de az csak single építésben játszik, és nem tudom hogy meg felelne e nekem, ezért lenne jobb inkább a zx
Driptipet tudsz rá tenni másik fajtát is. Csak a driptip miatt szerintem nem érdemes a kylint venni.
Lehet meg tudnám szokni a zx-nek a drip tipjét, de ha nem akkor ahogy mondod rendelek rá másikat.
Szia @Viktor_Hajdu. Nézegetem ezt a Rincore mechman-t, igaz azt mondtam nem annyira jön be, de ha súlyra kicsit kisebb mint a Legend akkor még akár jó is lenne a “mestery” színben
https://www.sourcemore.com/rincoe-mechman-lite-228w-mod.html és még egész jó árban is van itt.
Nincs az a szín…
Ohh basszus, azt nem is néztem alatta
Viszont összesen négy csavar meglazításával le tudod venni az oldalsó panel burkolatát, ezután pedig olyan öntapis fóliát, vinylcuccot, matricát teszel rá,a amilyett csak szeretnél. Kicsi kézügyességet igényel a formára vágás, de nem egy nagy cucc.
A Lite változat elsősorban műanyag, így gyakorlatilag mindentől könnyebb. Egy nehezebb tankkal kicsit billegősé válik, mert elég keskeny, viszont ennyiért tényleg mindent tud, amit kell. Egy Legend árából veszel belőle kettőt lassan.
Hülye vagyok, rá jöttem hogy alapból a lite-ot linkeltem be
Az anyag. A Lite a könnyített verzió, az alapváltozat alapjaiban fémötvözet, nagyobb súllyal de azonos méretekkel.
A személyre szabás nem rossz dolog, csak hogy lásd milyen bonyi meló (9.06-tól az érintett rész)
Ja hát ez semmi azthittem bonyolultabb. És ilyen fóliákat hol tudok szerezni ?
Így a videó alapján szinte ugyanolyan, mint a manto Pro, csak az még kisebb. Súlyban szinte nincs is neki, mivel full műanyag.
A Lite valóban könnyű. A sima verzió azért súlyosabb darab, de még mindig légsúly és kicsi is. Tuti kis holmi Te csak tudod, volt a kezedben! A doboz.
Bármilyen öntapis tapéta, matrica megfelelő (pl. papír írószer üzlet, kreatív shopok), ha jól értettem a videóban a Kisasszony sima kartont rakott alá… Én már kártyalapot is rápróbáltam. De miután az ifjabbik nemzedékem orvul elcsórta tőlem a modot és neki tetszik a camo változat, így nem lett végül “beépítve” semmi sem.