Igen ezen agyalok én is hogy akkor ha árban nem sok a különbség akkor máshonnan rendelném.
Lehet már elküldted azt a linket, megtennéd hogy még egyszer elküldöd?
Melyik linkre gondolsz?
Az általam ismert EU shopok:
https://www.vaporism.cz/ - cseh
Cigabuy.com - kínai shop, de van ami EU raktáron is van nekik, ezt külön ez zászlóval jelölik
https://www.lepetitvapoteur.com/en/ - francia
Írtad hogy "Akkor viszont lehet felesleges 4 hetet várni rá Kínából, ha ugyanannyiért itt van mondjuk a franciáktól.’ és talán egyszer már küldtél egy francia oldalt
@anon31274546 már beírta a lepetit az.
Mi most legutóbb @Szabolcs_Barna -val a vapstore.de-ről rendeltünk, de ott csak úgy éri meg, ha 150 eur plussz a rendelés összege, mert egyébként 6500 forint a posta, ami elég mehhh, 150 eur felett viszont ingyen van és még -10% a rendelésből.
Van még a liquidhall.com is, de ott nem annyira jók az árak általában, de azért érdemes megnézni, mert lehet utávéttel is vásárolni és 1 nap alatt nálad van jó esetben.
Lepetitről meg akkor érdemes venni, amikor van náluk -20%-os kupon akció, ez rendszeresen szokott lenni.
Ja és a vaporizm hivatalosan nem szállít hozzánk, emailben kell velük felvenni a kapcsolatot angolul és megírni mit szeretnél venni.
@Ispy @Zsanett_Dudas össze hozzuk mi azt az ingyen szállítást csak szóljatok ha kell még a kosárba valami meg ha rendel valaki én benne vagyokbe kell valljam szeretek rendelnifőleg ha vape cucc.Úgyis kell egy kis pod nekem majd.
Ne kísérts
Én is rendelésfüggő lettem, volt olyan, hogy 3 helyről jött vagy 10 csomag, amikor csöngettek azt sem tudtam mi jött, ez olyan izgi. De most már jövök le a szerről, már csak 3 csomag van úton.
Honnan ismerős, honnan ismerős ez Barátom?
Kedves Viktorom, ha már Rincoe, lehet a Manto Pro vagy Manto S is szóba jöhet.
Mindkettő könnyű, fogása teljesen megfelelő és duál akksis.
És még a színválaszték is nagy
Negativum: egy darab nem elég belőle!
Királyság, ez eszembe sem jutott, pedig a szemem előtt voltak Anya miatt. Fene a sok elmentett adatlapba.
Pöpec választás lehet ez is!
Miért kéne választani? Egy mod, nem mod.
…2 mod fél mod, 4 mod 1 mod, egy mod nem mod.
Nagy igazság. Mindig kell egy tartalék, és egy legalább egy tartalék-helyettes.
Ez az örökérvényű tétel megcáfolva Anyóca által. Egy mod kell, de az mindent IS tudjon! Úgy legyen kicsi, hogy nagy, úgy legyen könnyű, hogy nehéz stb… erre mondtam, hogy hoztam is meg nem is.
Meg jó időre, egy szar időre, egy hétköznapra, egy hétvégére, egy…és így tovább.
Ne gondolkodjunk hosszú távon, én egy egyszeri vapelésről beszéltem.
A Rinco Mango Pro volt az utolsó olyan módon, amit FT ajánlása alapján vettem meg.
Amúgy nagyon jó volt, de azért vannak hibái. Kicsi, könnyű, nagyon jó akku kezeléssel, és egyedi festéssel, legalábbis ami nálam volt. Egy nagyobb hibája volt a nálam töltött idő alatt, a tuzgombra nem mindig reagált, volt olyan, hogy csak a második megnyomásra tüzelt. Amikor eladtam, utána a kövi tulaj pedig leamortizálta.
Nagyon szerettem, de jött egy vk530, és az jobban bevált.