Új szett vásárlás 🤔

Ezt a videót is szándékosan kihagytam.:slightly_smiling_face: A Manto Pro volt az utolsó videója, ami alapján bármit is beszereztem. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Zolikám remélem tudod, nem ez alapján szereztük be együtt!:wink: Valódi tulaj(ok) véleménye volt a döntő. :wink: Tudom a videó vörös posztó, de Zsanett talán még nem látta és hangzik el benne infó, ami esetleg fontos lehet. :thinking: :wink:
Én maximálisan elégedett voltam-vagyok a cuccal, a Gyerekem szintén, szinte minden mást kiszorított nála (ami nagy szó) így aztán valóban csak ajánlani tudom. Ennyiért különösen. :wink:
Persze véleményem ahogy mindig, szubjektív, de legalább őszinte. :rofl: :wink: :grinning:

4 kedvelés

Viktrollom! Eszembe sem jutott, hogy eme videó alapján járatok volna el, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem minden esetben lehet a videóira támaszkodni. A Te véleményed milliószor többet nyom a latba, mint az övé. :slightly_smiling_face:
Nem kétlem, hogy hasznos dolgok is elhangzanak a videóban, nekem a problémám azzal van, ami elhangzik, de nem kellene. :slightly_smiling_face: Szerintem érted, mire gondolok. :slightly_smiling_face:
Hangsúlyozom ez csak az én véleményem. Ha más nem így érzi, az már az ő dolga.:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Igen Zoltánom értem! :grinning: :+1:

3 kedvelés

Köszönöm a videót, legalább azt megtudtam belőle H max mekkora átmérőjű ankot rakják rá :grin:

4 kedvelés

Tiborom tudod, hogy Tiéd a fél vesém, a jobb lábam és amit csak akarsz, de ebben nem tudok segíteni. Ha “elgyanúslajoskodom” a modot a véremtől, nem élem túl az éccakát. :rofl: :wink: :rofl: :cold_face:

2 kedvelés

Ó ezt az infót elfelejtettem átadni! Ne haragudj! :wink: :scream:

3 kedvelés

Na most már talán össze állt a kép hogy milyen szettet is veszek a jövőben.

A mod:

A tank:

Most már csak az a kérdés hogy milyen vatta, tekercs kell a tankhoz, melyik a jó minőségű.
És hogy milyen akksi.

Töltőt azt láttam hogy xtar márkájút vegyek.

4 kedvelés

Zeus X-el nem biztos, de sima Zeussal tuti tudok egy fotót küldeni, hogyan néz ki a szett, ha kíváncsi vagy rá.

3 kedvelés

Meg köszönném​:heart::pleading_face:

3 kedvelés

Köszi Főni!!! El is felejtettem, hogy Nálad ott hever. :wink: :grinning: :+1: :+1: :+1: :+1:

3 kedvelés

Köszönöm :heart:

Egy hosszabb tank is jól mutatna rajta

4 kedvelés

Hosszabb tank:

kép

4 kedvelés

Megmondalak!!! Megint telelökted a kecót gőzzel! Óóó sok-sok pesetádba kerül ez Barátom! :grinning: :scream: :cold_face: :rofl:

4 kedvelés

giphy

7 kedvelés

Ő egy rdta tank?

1 kedvelés

Nagyon köszönöm :heart::heart:

2 kedvelés

Ő egy Vapefly Brunhilde DL RTA.

3 kedvelés

Ha jól megépíted… :rofl:

na jó, elég a trollkodásból, megyek büntibe…

7 kedvelés

Ő volt az első tippem, de mondom ahh biztos nem :rofl:

4 kedvelés