Ezt a videót is szándékosan kihagytam.
A Manto Pro volt az utolsó videója, ami alapján bármit is beszereztem. ![]()
Zolikám remélem tudod, nem ez alapján szereztük be együtt!
Valódi tulaj(ok) véleménye volt a döntő.
Tudom a videó vörös posztó, de Zsanett talán még nem látta és hangzik el benne infó, ami esetleg fontos lehet.
![]()
Én maximálisan elégedett voltam-vagyok a cuccal, a Gyerekem szintén, szinte minden mást kiszorított nála (ami nagy szó) így aztán valóban csak ajánlani tudom. Ennyiért különösen. ![]()
Persze véleményem ahogy mindig, szubjektív, de legalább őszinte.
![]()
Viktrollom! Eszembe sem jutott, hogy eme videó alapján járatok volna el, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem minden esetben lehet a videóira támaszkodni. A Te véleményed milliószor többet nyom a latba, mint az övé. ![]()
Nem kétlem, hogy hasznos dolgok is elhangzanak a videóban, nekem a problémám azzal van, ami elhangzik, de nem kellene.
Szerintem érted, mire gondolok. ![]()
Hangsúlyozom ez csak az én véleményem. Ha más nem így érzi, az már az ő dolga.![]()
Igen Zoltánom értem!
![]()
Köszönöm a videót, legalább azt megtudtam belőle H max mekkora átmérőjű ankot rakják rá ![]()
Tiborom tudod, hogy Tiéd a fél vesém, a jobb lábam és amit csak akarsz, de ebben nem tudok segíteni. Ha “elgyanúslajoskodom” a modot a véremtől, nem élem túl az éccakát.
![]()
Ó ezt az infót elfelejtettem átadni! Ne haragudj!
![]()
Na most már talán össze állt a kép hogy milyen szettet is veszek a jövőben.
A mod:
A tank:
Most már csak az a kérdés hogy milyen vatta, tekercs kell a tankhoz, melyik a jó minőségű.
És hogy milyen akksi.
Töltőt azt láttam hogy xtar márkájút vegyek.
Zeus X-el nem biztos, de sima Zeussal tuti tudok egy fotót küldeni, hogyan néz ki a szett, ha kíváncsi vagy rá.
Meg köszönném![]()
![]()
Köszi Főni!!! El is felejtettem, hogy Nálad ott hever.
![]()
Köszönöm ![]()
Egy hosszabb tank is jól mutatna rajta
Megmondalak!!! Megint telelökted a kecót gőzzel! Óóó sok-sok pesetádba kerül ez Barátom!
![]()

Ő egy rdta tank?
Nagyon köszönöm ![]()
![]()
Ő volt az első tippem, de mondom ahh biztos nem ![]()