Ezt a videót is szándékosan kihagytam. A Manto Pro volt az utolsó videója, ami alapján bármit is beszereztem.
Zolikám remélem tudod, nem ez alapján szereztük be együtt! Valódi tulaj(ok) véleménye volt a döntő. Tudom a videó vörös posztó, de Zsanett talán még nem látta és hangzik el benne infó, ami esetleg fontos lehet.
Én maximálisan elégedett voltam-vagyok a cuccal, a Gyerekem szintén, szinte minden mást kiszorított nála (ami nagy szó) így aztán valóban csak ajánlani tudom. Ennyiért különösen.
Persze véleményem ahogy mindig, szubjektív, de legalább őszinte.
Viktrollom! Eszembe sem jutott, hogy eme videó alapján járatok volna el, hiszen mindketten tudjuk, hogy nem minden esetben lehet a videóira támaszkodni. A Te véleményed milliószor többet nyom a latba, mint az övé.
Nem kétlem, hogy hasznos dolgok is elhangzanak a videóban, nekem a problémám azzal van, ami elhangzik, de nem kellene. Szerintem érted, mire gondolok.
Hangsúlyozom ez csak az én véleményem. Ha más nem így érzi, az már az ő dolga.
Igen Zoltánom értem!
Köszönöm a videót, legalább azt megtudtam belőle H max mekkora átmérőjű ankot rakják rá
Tiborom tudod, hogy Tiéd a fél vesém, a jobb lábam és amit csak akarsz, de ebben nem tudok segíteni. Ha “elgyanúslajoskodom” a modot a véremtől, nem élem túl az éccakát.
Ó ezt az infót elfelejtettem átadni! Ne haragudj!
Na most már talán össze állt a kép hogy milyen szettet is veszek a jövőben.
A mod:
A tank:
Most már csak az a kérdés hogy milyen vatta, tekercs kell a tankhoz, melyik a jó minőségű.
És hogy milyen akksi.
Töltőt azt láttam hogy xtar márkájút vegyek.
Zeus X-el nem biztos, de sima Zeussal tuti tudok egy fotót küldeni, hogyan néz ki a szett, ha kíváncsi vagy rá.
Meg köszönném
Köszi Főni!!! El is felejtettem, hogy Nálad ott hever.
Köszönöm
Egy hosszabb tank is jól mutatna rajta
Hosszabb tank:
Megmondalak!!! Megint telelökted a kecót gőzzel! Óóó sok-sok pesetádba kerül ez Barátom!
Ő egy rdta tank?
Nagyon köszönöm
Ő volt az első tippem, de mondom ahh biztos nem