Sziasztok,
Szeretném a nálam a témában sokkal jártasabbak véleményét kikérni, hogy mit ajánlanátok.
10 év dohányzás után már több mint 4 vagy 5 éve áttértem egyik napról a másikra ecigizésre (thank god), az évek alatt a sokadik Joyetech eVic VTC Mini box modomat nyűvöm el (1x18650), a mostanit is utolérte a szokásos vég, a tűzgomb meghalása, és úgy látom ebből többet már nem szerzek (kifutott széria), így eljött egy újabb box mod vásárlásának az ideje.
DL-esnek vallom magam, de nem vagyok gőzőrült, Melo4 tankot használok 0,3 ohmos EC2 porlasztóval, szerény 30 watton, 70%PG, 30%VG + 6mg-os nikotintartalmú alaplével.
Amin szeretnék változtatni:
Szeretnék egy komolyabb box modot, amiben már 2 akksi található, de azért ölni nem akarok vele, cél továbbra is a zsebben hordozhatóság.
A mostani Eleaf Melo4 tank + EC2 porlasztó cseréjén is gondolkozom, mert néha elég hamar sikerül kinyírni egy-egy porlasztót, illetve most így a nyári melegben gyakran felhevül / megfolyik, bár ez inkább a jelentős PG többletű alaplének köszönhető, ha jól gondolom.
Az elmúlt időszakban különböző Six Licks aromákat használok, régen amikor a Bikás parknál elérhető kínálat még játszott, bátrabban próbálgattam a palettát, de eddig rengeteg csalódás mellett igazából a legjobban a Six Licks jött be (Strawberry Kiwi Pomegranate, Elderflower, Berried Alive), illetve a Dampflion White bishop, white king, valamint a PJ Berry burst).
Próbáltam régen a cégnél egy kolléga készülékét, saját tekerés, na az valami eszméletlen ízvisszaadást tudott valami saját keverésű mogyorós liquiddel, amit sosem éreztem ezzel az EC2 stock porlasztóval, de hát ő azért magas szinten tolta, na.
A GeekVape L200 Aegis Legend 2 box mod kitet néztem ki, így ki is tudnám próbálni a hozzá adott Z Sub Ohm 2021 tankot, hátha meg tud győzni.
Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy jó választás lehet-e, vagy inkább valami mást ajánlanátok akár box modból, akár tankból/porlasztóból.
Előre is köszi mindenkinek!