Szia,igen vannak előre gyártott tekerések.Ha zeus-mesh-t vennél a hoz nem kell tekergetni csak be teszed a mesh lapot alá a vattát azt kész.szerintem a mesh építés az egyik legkönnyebb.a huzalozással annyi nyűg van hogy a magasságra is figyelni kell hogy hogy kapja el a levegő és csomót kell állítgatni hogy jó legyen.a zeus x mesh jó nagy gőz,könnyű építés jellemzi.de majd úgy is te döntesz.én ezt vettem most,már mint zeus-t pont az egyszerűsége végett.
Szia, tényleg könnyű a megépítése, ő is felkerült az opciók listájára. Köszi
A zeusbol van zx, és zx 2 is. A ZX a sima, a zx2 pedig mesh buildes. A ZX 2 is jó lehet, de annak már határeset az aegis Max. Tudja teljesítményben, de az üzemidő fog csökkenni. Azok alá szerintem inkább dual 18650-es mod kell, pl. Legend. Nagy gőz, és íz jellemzi, ha valakinek bejön a mesh (nekem nem), de ára is van. 40+ watt, és Liquid temető.
A ZX széria azért is lehet jó, mert a sima és a mesh deckkel is használható, tehát ha Pl veszel egy zx-et, akkor tudsz venni mellé mesh decket is. Így Single/dual/mesh építést is ki tudsz próbálni. Zx 2 mellé sima build decket nem láttam még árulni.
A Kylin Mini V2 egyszerűbb, de csak single építést támogat.
A driptip mindegyiknél szabvány,vagyis cserélhető. Ha kell, tudok küldeni alacsony driptipet, mert nekem van itthon, de én nem szeretem az ilyen alacsonyakat.
Ha az RDTA-k nem jönnek be formára, akkor engedd el őket.
Hát akkor meg cáfolom magam, inkább el engedem a zx2-őt, ha liquid temető és még drágább is.
Jó lenne építés szempontjából a könnyebb először ,de nem minden áron.
A drip tippnek nem a magasságával van a bajom hanem talán szélesebb a Zeus mint a Kylin.
Mi a különbség a single és a duál építés között? Ízben másabb vagy miért jobb/rosszabb az egyik és a másik?
Ha sok gőzt akar az ember akkor az fogyasztani is fog.DL amúgy is eszi a lötyit.árba hasonló ahogy nézem a kylin és a zeus.de én már meg vettem az enyém,nem nekem kell dönteni.egyet értek @HaaszZoli-val.azt kell a kettő között eldöntened hogy akarsz-e tekergetni vagy választod (szerintem) a könnyebb Mesht.Ahonnan én rendeltem utánvéttel a zeus zx2 2eft olcsóbb mint a kylin.de van bolt ahol a kylin az olcsóbb.de több helyen meg néztem (a közeli utánvétes boltokat)mindenhol a zeus zx olcsóbb.de vannak olyan boltok ahonnan én nem tudok rendelni ott lehet olcsóbb a kylin.
Az általam használt kínai shopokból kb ugyanaz az ár a Kylin, a ZX és a ZX 2 is. Ahogy közelebbi webshhopokat nézegettem itt is kb ( a Kínai ár kétszerese. A többit inkább videóban.
Nem merném kijelenteni, hogy valamelyik is rosszabb lenne a másiknál. Single vagy dual, ízlés dolga. Nekem a dual pl túl sok gőzzel jár, azt befogadni az én picinyke szervezetem nem képes. Ellenben zsiráfszerű magzatképződményem hosszú ideje dual tankra vágyott. Meglett, egy slukkal telelövi a lakást gőzzel és boldog és élvezi és nem akar mást… És a single már csak hobbi neki. Ő igényli a gőz… khm gőzizélést. Elfogadja azt is, hogy ez bizony jelentős többletfogyasztással and költséggel is jár. De sokkal rosszabb helyekre is szórhatnánk a családi vagyont.
Persze tudom hogy a DL sokkal több lötyit fogyaszt mint egy MTL tank. A mostani tankommal talán kb napi 8-10ml megy el.
Nálam is inkább az utánvét játszik. De megtudnám oldani egy ismerősöm által az utalást is akár.
Értem, akkor lehet hogy jobb lenne egy olyan tankot vennem ami single és dual tekeréssel is tudok használni, es el tudnám dönteni hogy melyik a jobb számomra.
Tudnál nekem linket küldeni az oldalakról?
Dead Rabbit esetleg?
Single és dual is mehet.
Én single bekötéssel használom.
Persze:
Ez sem olyan rossz
Köszi
Uuhhh most a zx nagyon jó árban van
@anon31274546
@anon31274546 kár volt fel szabadulnom erre az oldalra úgy érzem
Van annyi mod ami tetszik hogy juj
megértelek én ezért nem is merem nézni a modokat mert akkor 3 vagy 4 is vennék plussz még tankot issosincs megállás modok es tankok terén nállam.
Ezeket a modokot szinte bárhol megkapni, tisztelet a kivételnek.
A legegyszerűbb, ha bedobod ide a tetszikeket, és akkor a többiek rögtön nyomják, hol érdemes megvenni.
@anon31274546 jól mondja 3 hét, de azért inkább lehet 4-8 héttel számolni, szóval inkább készülj rá, hogy +27% ÁFA meg valamennyi kezelési költség is rá fog jönni, aztán lehet örülni, ha nem.
Nekem aliról most a csomagjaim rendszeresen 20-25 nap alatt kézben vannak, az országban meg 2 hét alatt. Ez azért fontos, mert elvileg ha az országban van már a csomag júl. 1-ig, akkor az még nem kerül vámkezelésre.
De ha a kinézett mod megnövelt összege nem haladja meg más eus rendelésnél lévő összeget, akkor el lehet gondolkodni egy eus rendelésen is, mert az meg 1 hét alatt megjön.
Ezek már egyéni ízlés kérdése, én még rendelek dagatt gázzal aliról, ha kicsúszik, kicsúszik az időből, csak kalkuláljon vele az ember.
Ja és még egy: nekem még a 3 év alatt semmit nem fogtak meg eun kivűlről jövő ecigis cuccomat, pedig volt már 1-2, FT, SM, CB, Ali stb. De mindig figyeltem rá, hogy egy csomag/tank/mod legyen, szóval ha többet is rendeltem, azt mind külön-külön.
Hát hogyha jövő hónapban rendelném meg akkor lehet hogy beleférne a vám mentes rendelésbe de lehet hogy nem
Ez így van.
Akkor viszont lehet felesleges 4 hetet várni rá Kínából, ha ugyanannyiért itt van mondjuk a franciáktól.
De ezt még nem tudjuk, mert a magyar posta a mai napig nem árulta el a vámkezelési költség számítását.