Új szett vásárlás 🤔

Szia,igen vannak előre gyártott tekerések.Ha zeus-mesh-t vennél a hoz nem kell tekergetni csak be teszed a mesh lapot alá a vattát azt kész.szerintem a mesh építés az egyik legkönnyebb.a huzalozással annyi nyűg van hogy a magasságra is figyelni kell hogy hogy kapja el a levegő és csomót kell állítgatni hogy jó legyen.a zeus x mesh jó nagy gőz,könnyű építés jellemzi.de majd úgy is te döntesz.én ezt vettem most,már mint zeus-t pont az egyszerűsége végett.

4 kedvelés

Szia, tényleg könnyű a megépítése, ő is felkerült az opciók listájára. Köszi :slight_smile:

4 kedvelés

A zeusbol van zx, és zx 2 is. A ZX a sima, a zx2 pedig mesh buildes.:slightly_smiling_face: A ZX 2 is jó lehet, de annak már határeset az aegis Max. Tudja teljesítményben, de az üzemidő fog csökkenni. Azok alá szerintem inkább dual 18650-es mod kell, pl. Legend. :slightly_smiling_face: Nagy gőz, és íz jellemzi, ha valakinek bejön a mesh (nekem nem), de ára is van.:slightly_smiling_face: 40+ watt, és Liquid temető.:rofl:
A ZX széria azért is lehet jó, mert a sima és a mesh deckkel is használható, tehát ha Pl veszel egy zx-et, akkor tudsz venni mellé mesh decket is. Így Single/dual/mesh építést is ki tudsz próbálni. Zx 2 mellé sima build decket nem láttam még árulni.

A Kylin Mini V2 egyszerűbb, de csak single építést támogat.

A driptip mindegyiknél szabvány,vagyis cserélhető. Ha kell, tudok küldeni alacsony driptipet, mert nekem van itthon, de én nem szeretem az ilyen alacsonyakat.:slightly_smiling_face:

Ha az RDTA-k nem jönnek be formára, akkor engedd el őket.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Hát akkor meg cáfolom magam, inkább el engedem a zx2-őt, ha liquid temető és még drágább is.
Jó lenne építés szempontjából a könnyebb először ,de nem minden áron. :slight_smile:

A drip tippnek nem a magasságával van a bajom hanem talán szélesebb a Zeus mint a Kylin.

Mi a különbség a single és a duál építés között? Ízben másabb vagy miért jobb/rosszabb az egyik és a másik?

4 kedvelés

Ha sok gőzt akar az ember akkor az fogyasztani is fog.DL amúgy is eszi a lötyit.árba hasonló ahogy nézem a kylin és a zeus.de én már meg vettem az enyém,nem nekem kell dönteni.egyet értek @HaaszZoli-val.azt kell a kettő között eldöntened hogy akarsz-e tekergetni vagy választod (szerintem) a könnyebb Mesht.Ahonnan én rendeltem utánvéttel a zeus zx2 2eft olcsóbb mint a kylin.de van bolt ahol a kylin az olcsóbb.de több helyen meg néztem (a közeli utánvétes boltokat)mindenhol a zeus zx olcsóbb.de vannak olyan boltok ahonnan én nem tudok rendelni ott lehet olcsóbb a kylin.

4 kedvelés

Az általam használt kínai shopokból kb ugyanaz az ár a Kylin, a ZX és a ZX 2 is. Ahogy közelebbi webshhopokat nézegettem itt is kb ( a Kínai ár kétszerese. A többit inkább videóban. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem merném kijelenteni, hogy valamelyik is rosszabb lenne a másiknál. Single vagy dual, ízlés dolga. Nekem a dual pl túl sok gőzzel jár, azt befogadni az én picinyke szervezetem nem képes. Ellenben zsiráfszerű magzatképződményem hosszú ideje dual tankra vágyott. Meglett, egy slukkal telelövi a lakást gőzzel és boldog és élvezi és nem akar mást… És a single már csak hobbi neki. Ő igényli a gőz… khm gőzizélést. Elfogadja azt is, hogy ez bizony jelentős többletfogyasztással and költséggel is jár. De sokkal rosszabb helyekre is szórhatnánk a családi vagyont. :wink:

3 kedvelés

Persze tudom hogy a DL sokkal több lötyit fogyaszt mint egy MTL tank. A mostani tankommal talán kb napi 8-10ml megy el.

Nálam is inkább az utánvét játszik. De megtudnám oldani egy ismerősöm által az utalást is akár.

3 kedvelés

Értem, akkor lehet hogy jobb lenne egy olyan tankot vennem ami single és dual tekeréssel is tudok használni, es el tudnám dönteni hogy melyik a jobb számomra.

4 kedvelés

Tudnál nekem linket küldeni az oldalakról?

1 kedvelés

Dead Rabbit esetleg? :innocent:

Single és dual is mehet.
Én single bekötéssel használom.

3 kedvelés

Persze:

Fasttech.com

:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ez sem olyan rossz

2 kedvelés

Köszi

1 kedvelés

Uuhhh most a zx nagyon jó árban van :heart_eyes::worried::pleading_face:
@anon31274546

2 kedvelés

@anon31274546 kár volt fel szabadulnom erre az oldalra úgy érzem :face_with_hand_over_mouth::rofl::roll_eyes:
Van annyi mod ami tetszik hogy juj :rofl:

2 kedvelés

megértelek én ezért nem is merem nézni a modokat​:rofl::grinning: mert akkor 3 vagy 4 is vennék plussz még tankot is​:grinning:sosincs megállás modok es tankok terén nállam.:grinning:

4 kedvelés

Ezeket a modokot szinte bárhol megkapni, tisztelet a kivételnek.

A legegyszerűbb, ha bedobod ide a tetszikeket, és akkor a többiek rögtön nyomják, hol érdemes megvenni.

@anon31274546 jól mondja 3 hét, de azért inkább lehet 4-8 héttel számolni, szóval inkább készülj rá, hogy +27% ÁFA meg valamennyi kezelési költség is rá fog jönni, aztán lehet örülni, ha nem.

Nekem aliról most a csomagjaim rendszeresen 20-25 nap alatt kézben vannak, az országban meg 2 hét alatt. Ez azért fontos, mert elvileg ha az országban van már a csomag júl. 1-ig, akkor az még nem kerül vámkezelésre.

De ha a kinézett mod megnövelt összege nem haladja meg más eus rendelésnél lévő összeget, akkor el lehet gondolkodni egy eus rendelésen is, mert az meg 1 hét alatt megjön.

Ezek már egyéni ízlés kérdése, én még rendelek dagatt gázzal aliról, ha kicsúszik, kicsúszik az időből, csak kalkuláljon vele az ember.

Ja és még egy: nekem még a 3 év alatt semmit nem fogtak meg eun kivűlről jövő ecigis cuccomat, pedig volt már 1-2, FT, SM, CB, Ali stb. De mindig figyeltem rá, hogy egy csomag/tank/mod legyen, szóval ha többet is rendeltem, azt mind külön-külön.

4 kedvelés

Hát hogyha jövő hónapban rendelném meg akkor lehet hogy beleférne a vám mentes rendelésbe de lehet hogy nem :frowning:

2 kedvelés

Ez így van.

Akkor viszont lehet felesleges 4 hetet várni rá Kínából, ha ugyanannyiért itt van mondjuk a franciáktól.

De ezt még nem tudjuk, mert a magyar posta a mai napig nem árulta el a vámkezelési költség számítását.

3 kedvelés