Azért is írtam, hogy megosztó forma. Mammmmma szintet ugrott, megtanulta a leckét tőlünk, a használhatóság mindenek felett!
Mondjuk ettől függetlenül méregeti-nézegeti az extra akcióban vett és úton lévő Teslacigs Pokerem, ami ugyan egy B50 szilikátblokk, de “olyan kis bumszli” . Ízlések és pofonok… Ha elveszi tőlem, akkor mondjuk csak pofonok…
A Legend után egy kicsit más stílus… Volt már ugyan az akciós topikban de hátha, egy kis csillivilli nem árt, ez szép and nagyon jó is:
https://vaperina.cc/t/nagy-akciok/2552/349?u=viktor_hajdu
Én nem úgy értettem. Elnézést ha okoskodtam.
A max majdnem ugyanolyan, mint a solo, kicsit nagyobb, és mások a gombjai.
Most, hogy a mód megvan, nézzük az RTA/RDTA-t. Első körben 4 lehetőséget mondanék, aztán lehet szűkíteni a dolgokon.
- Kylin mini v2
- Geekvape ZX
- Wotofo Profile RDTA
- THC Artemis
Első körben ajánlanék egy videó nézést róluk, aztán amelyik tetszik, arról írok +/- dolgokat.
@Viktor_Hajdu a Teslacigs Poker számomra egy is-is kategória, tetszik is de nem biztos h megvenném
Ő sem fogott meg annyira, tudom nehéz eset vagyok
Dehogy vagy nehéz eset! Ha valamelyik GeekVape-et választod jól döntesz. Tényleg csak azért dobtam be ezeket, hogy ha valamelyik stílus jobban bejön, akkor abba az irányba keresgéljünk… Spec érzésem szerint a mod az egyszerűbb tétel, de Zoltánunk már belevetette magát a nehezebbik részbe, a tankokba.
@Vaperina_Kinga nehogy félre érts, nem vettem okoskodásnak, nem tudtam hogy külön a nevénél nem tüntetik fel hanem csak a leírásban
@anon31274546 a ZX-en gondolkoztam már, neztem több oldalon is, videót még igazából egyikről sem néztem, de ha időm engedi fogja mindenképp fogok.
Rosszul fogalmaztam nem nehéz eset hanem válogatós
Egy Aegis Max dl Dvarw-val esetleg? Annak nem nagy bumszli a drip tipje
A Dvarw DL FL nekem is eszembe jutott, csak nem egyszerű belőle olyat találni, ami tutira jó minőségű. A héten néztem ott, ahol én is vettem, de már nem lehet kapni.
Nekem a dl verzióból nem az FL van, mtl-ből viszont igen.
Sajnos nem tudok különbséget tenni az FL és nem FL dl közt, mert az előbbihez még nem volt szerencsém.
Biztos, hogy jobb, ezt nem is vitatom
Ahogy szinte mindenki, aki modot új szeretne. Csak amikor elszalad a ló és 10-20 mod van a kalapban, na akkor kezdődik a gond.
Modot keressünk még? A vaporesso gen s-ből van egy raklap szín.
Nekem swag 2 van, ami ennek a single battery változata, nagyon kellemes fogása van.
Klón jöhetne szóba esetleg, mert az eredeti az nekem nagyon drága
Nem fontos, az aegis-ek közül remélem tudok választani.
Bár ez tetszik, jó sok szín van belőle tényleg
Viszont árban talán drágább
Nekem is klón van
És nagyon meg vagyok vele elégedve
Megnéztem (kevés angol tudással, hanggal a videókat, a véleményezést nem annyira értettem, de azt már meg sem néztem csak az építés részét ) a Kylin mini v2-t, a Geekvape ZX-et és a Wotofo Profile-t, Mike vapes csatornán.
A THC Artemisről nem néztem videót, mert az rdta nem igazán nyerte el a tetszésem építés szempontjából, sem formailag.
A Kylin mini v2 megfogott, mert talán kissebb (vagy csak a formája miatt tűnik kisebbnek)a drip tripje.
Ránézésre könnyű az építése.
A Zeus nekem kicsit bonyolultabbnak tűnik szét szerelés szempontjából.
Lenne egy olyan kérdésem hogy vannak kész tekerések is vagy csak magam tudom drótbol (bocsánat ha nem jól fogalmaztam) elkészíteni?
Driptip szabvány, ha nem tetszik a gyári lehet cserélni.
Tekerést lehet készen kapni. Pre made coil a kulcsszó.