Új szett vásárlás 🤔

Azért is írtam, hogy megosztó forma. Mammmmma szintet ugrott, megtanulta a leckét tőlünk, a használhatóság mindenek felett! :wink: :smiling_face_with_three_hearts: :yum: :rofl:
Mondjuk ettől függetlenül méregeti-nézegeti az extra akcióban vett és úton lévő Teslacigs Pokerem, ami ugyan egy B50 szilikátblokk, de “olyan kis bumszli” :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:. Ízlések és pofonok… Ha elveszi tőlem, akkor mondjuk csak pofonok… :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

7 kedvelés

A Legend után egy kicsit más stílus… :wink: Volt már ugyan az akciós topikban de hátha, egy kis csillivilli nem árt, ez szép and nagyon jó is:
https://vaperina.cc/t/nagy-akciok/2552/349?u=viktor_hajdu

3 kedvelés

Én nem úgy értettem. Elnézést ha okoskodtam. :confused:

3 kedvelés

A max majdnem ugyanolyan, mint a solo, kicsit nagyobb, és mások a gombjai.:slightly_smiling_face:

Most, hogy a mód megvan, nézzük az RTA/RDTA-t. Első körben 4 lehetőséget mondanék, aztán lehet szűkíteni a dolgokon.

• Kylin mini v2
  • Geekvape ZX
  • Wotofo Profile RDTA
  • THC Artemis

Első körben ajánlanék egy videó nézést róluk, aztán amelyik tetszik, arról írok +/- dolgokat. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

@Viktor_Hajdu a Teslacigs Poker számomra egy is-is kategória, tetszik is de nem biztos h megvenném :person_facepalming::roll_eyes::rofl:

3 kedvelés

Ő sem fogott meg annyira, tudom nehéz eset vagyok :roll_eyes::rofl:

2 kedvelés

Dehogy vagy nehéz eset! Ha valamelyik GeekVape-et választod jól döntesz. Tényleg csak azért dobtam be ezeket, hogy ha valamelyik stílus jobban bejön, akkor abba az irányba keresgéljünk… Spec érzésem szerint a mod az egyszerűbb tétel, de Zoltánunk már belevetette magát a nehezebbik részbe, a tankokba. :wink:

4 kedvelés

@Vaperina_Kinga nehogy félre érts, nem vettem okoskodásnak, nem tudtam hogy külön a nevénél nem tüntetik fel hanem csak a leírásban :slight_smile:

4 kedvelés

@anon31274546 a ZX-en gondolkoztam már, neztem több oldalon is, videót még igazából egyikről sem néztem, de ha időm engedi fogja mindenképp fogok.

5 kedvelés

Rosszul fogalmaztam nem nehéz eset hanem válogatós :roll_eyes::grin::face_with_hand_over_mouth:

4 kedvelés

Egy Aegis Max dl Dvarw-val esetleg? Annak nem nagy bumszli a drip tipje

6 kedvelés

A Dvarw DL FL nekem is eszembe jutott, csak nem egyszerű belőle olyat találni, ami tutira jó minőségű. A héten néztem ott, ahol én is vettem, de már nem lehet kapni.:disappointed:

5 kedvelés

Nekem a dl verzióból nem az FL van, mtl-ből viszont igen.
Sajnos nem tudok különbséget tenni az FL és nem FL dl közt, mert az előbbihez még nem volt szerencsém.
Biztos, hogy jobb, ezt nem is vitatom :slight_smile:

3 kedvelés

Ahogy szinte mindenki, aki modot új szeretne. Csak amikor elszalad a ló és 10-20 mod van a kalapban, na akkor kezdődik a gond. :rofl: :wink:

4 kedvelés

Modot keressünk még? A vaporesso gen s-ből van egy raklap szín.

https://www.vaporesso.com/vape-batteries-mods/gen

Nekem swag 2 van, ami ennek a single battery változata, nagyon kellemes fogása van.

4 kedvelés

Klón jöhetne szóba esetleg, mert az eredeti az nekem nagyon drága

3 kedvelés

Nem fontos, az aegis-ek közül remélem tudok választani.

Bár ez tetszik, jó sok szín van belőle tényleg :slight_smile:
Viszont árban talán drágább

4 kedvelés

Nekem is klón van :slight_smile:
És nagyon meg vagyok vele elégedve :sunglasses::ok_hand:

4 kedvelés

Megnéztem (kevés angol tudással, hanggal a videókat, a véleményezést nem annyira értettem, de azt már meg sem néztem csak az építés részét ) a Kylin mini v2-t, a Geekvape ZX-et és a Wotofo Profile-t, Mike vapes csatornán.
A THC Artemisről nem néztem videót, mert az rdta nem igazán nyerte el a tetszésem építés szempontjából, sem formailag.

A Kylin mini v2 megfogott, mert talán kissebb (vagy csak a formája miatt tűnik kisebbnek)a drip tripje.
Ránézésre könnyű az építése.
A Zeus nekem kicsit bonyolultabbnak tűnik szét szerelés szempontjából.

Lenne egy olyan kérdésem hogy vannak kész tekerések is vagy csak magam tudom drótbol (bocsánat ha nem jól fogalmaztam) elkészíteni?

4 kedvelés

Driptip szabvány, ha nem tetszik a gyári lehet cserélni.

Tekerést lehet készen kapni. Pre made coil a kulcsszó.

4 kedvelés