Akkor az egyenlőre kilőve
Lehet a mesh az jobban muzsikál akkor, nekem a poris tankokkal az volt a tapasztalatom, hogy sokkszor inkább a felső határnál kellett használnom. De persze az is lehet, hogy erősen porlasztó függő a dolog és nem lehet ennyire leáltalánosítani a dolgot.
A külföldi oldalakról eredeti vagy klón készüléket kapok? Tudnátok nekem megbízható külföldi és magyar oldalakat ajánlani?
Szia, DL-re én egy Smok Rigel kitet használok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyszerű,jól kezeli az akksikat, jó anyaghasználat,mágneses akkufedél hibátlan. A tankkal sincs semmi bajom, sokféle porlasztó jó hozzá, viszont átállok építős megoldásra DL esetén is,úgyh majd váltani fogok, viszont a modot tutti megtartom az RTA alá is.
Ha hiszed, ha nem, pont azt néztem ki utódnak! kritérium a cserélhető akksi, 30 Watt max dl felhasználás, és ha nem is rba, de a porik felújíthatóak legyenek.
Hát, egyre szorul a húrok az eu-n kívüli rendelések nyaka körül, így nem tudom mennyire ajánlott mondjuk kínából ajánlani. Nekem most megjött egy csomagom 2,5 hét alatt, de volt ugyanerről a helyről 2,5 hónap is.
Eu-n belül leginkább a lepetit francia vape oldal, németektől a vapstore szállít ide, esetleg még a liquidhall.
Angolok kiestek a brexit miatt, magyar boltok meg nincsenek is hála kormányunknak, de majd a többiek ajánlanak én nem rendelek álmagyar shopokból.
Érdemes összeállni és úgy rendelni, mert az eus boltok elég borsos áron szállítanak hozzánk (6-7k), viszont 100-150 eur felett ingyenes.
A múltkor egy srác valami görög webshopból rendelt, hiba nélkül ment a dolog, azt hiszem lassan fel kell majd deríteni az összes eus shopot, aki szállít hozzánk, mert a kínai rendelések sem lesznek már olcsóbbak.
Én a vapstore-nak például előre utalással fizettem, de utánvétes nem tudom létezik-e egyáltalán.
Hát, akkor itten nem rúgok labdába.
Én már leszoktam a kp-ról sok-sok éve.
Ja, nem is, mert a liquidhall az kp-s, viszont nem a legolcsóbb bolt, az tény. (memóriám nem sok )
Beszéltem egyik barátommal ha nagyon muszáj akkor meg tudom kérni, hogy fizesse ki nekem kártyával
Nézd én soha nem veszek noname shopból semmit, aliexpress, sourcemore, fasttech és társaik, mind nagy forgalmú jól bejáratott hely, inkább utalok ezeknek pénzt, mint a legújabb ecigionlinevalamibolt.hu-nak (lásd legutóbb a vapingundergroundos sztorit).
Pl AliExpress-en eredeti készüléket kapok vagy klónt?
Általában eredeti, ha nem fel van tűnetve, hogy klón. De ha kinéztél valamit, akkor bedobod a linket és megmondjuk.
Viszont arra készülj, hogy ha most rendelsz és nem ér ide 2021.06.01-ig, akkor automatikusan megy rá +27% áfa és a posta vámkezelési díja, ami valami 3000 forint, szóval úgy számolj.
Vagy érdemes a lepetit-ről akkor rendelni, amikor van 20%-os kupon akció náluk.
De ha Kína, akkor fasttech.com vagy sourcemore.com oldalakat is érdemes megnézni, mert sokszor olcsóbb, mint ali és garantáltan eredeti minden (kivéve, ha odaírják, hogy nem az )
Nem most tervezem a rendelést, mert közbe jött egy nem várt nagyobb kiadásom az autómnál
Jövő hónapban vagy utána tudnék rá szánni pénzt, úgyhogy akkor már biztos hogy drágábban fogom tudni megvenni
Hát, akkor most annyit tehetsz, hogy eldöntöd mi tetszik és amikor aktuális körbe kell nézni hol kapni és mennyiért, mert most elég képlékeny a dolog, hogy honnan is lesz érdemes rendelni.
Igen azért gondoltam, hogy kérek egy kis segítséget hogy mit is lenne érdemes venni, kinek mik a tapasztalatai.
Talán eddig a Geekvape aegis max mod, és megpróbálkoznék egy könnyebb RTA tankkal
Jó döntés, majd a dl fanok ajánlanak rta tankot.
Liquidhallon van max, 20k + 1500 a szállítás és utánvétes.
Bocs, lehet én tudom rosszul, de mintha július 1. lenne a dátum.
Lehet igazad van, most már én sem vagyok benne biztos.
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/04/08/kina-rendeles-afa-fizetes-posta/
És tényleg, akkor én emlékeztem rosszul, mybad.
Persze, ne értsd félre, felőlem aztán mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, vagy ahogy tudja.
Egyébként 365-be váltott az otp. Én is csak azért vettem a németektől, mert máshol nem volt, amit akartam. De mivel 100 eur felett vettem és kaptam -10%-ot és még a szállítás is ingyenes volt, így teljesen jó árban meg tudtam venni.
Egyébként nem kell dolláros számla, mondjuk én amíg lehetett pp-vel fizetni én azt használtam, pedig annál kevesebb szarabb opció van.
Én például soha nem vettem semmit LPV-ről, amikor ugyanazt megkaptam SM-ről fele annyiért, igaz várni kellett rá 2-3-6 hetet, de inkább vártam. Ha viszont valakinek fontosabb, hogy 1 hét alatt megkapja, akkor meg fizet többet, szabad a pálya (vagyis csak volt, vagyis majd nem lesz, vagy mi).
Látod, nem vagyunk egyformák, kinek mi. Nekem kényelmes volt, még ahhoz is lusta voltam, hogy csináljak egy revolutos kártyát magamnak, csak klikk, klikk és csengett a kassza.
Fizettem a pp-nek 1000 forint plusszt, a váltási árfolyam miatt, de még így is jó áron jöttek a cuccok, nekem ennyi belefért.
Csak viszonyítás képpen, most rendeltem cuccokat az esővíz szikkasztáshoz a kertbe, csak szállítási költég 20k volt, pedig innen jön 20 km-ről a cucc, ehhez képest engem ezek a banki átváltások nem tudnak felizgatni, de persze megértem, ha valakinek nem tetszik.