No igen. Nekem pl bejött az eleaf ijust3. Ezzel próbálom ki az ízeket, ami még nem használtam Bevált, erre is hagyatkozom. Biztos van, amit olyan jól eltaláltak, hogy nem kell álligatni Hát mindenkinek meg kell találnia az etelont A saját etalonlát, amit nem kell álligatni. Viszibt ahogy észrevettem, nagyon leves függő, hogy mit milyen teljesítményen. Van olyan cucc, aminél ez mindegy? Van középérték, ahol bármi megfelel?
Akkor én visszaléptem?
Ahol te vagy, onnan már nincs visszaút.
Jó ha felkészülsz, nem csak a teljesítmény nem mindegy, de a nikotin erősség is befolyásolja, hogy melyik liquidnek milyen íze van…
Ez elég sok tényezős dolog, függ az egyén ízlésétől is, 20. szettnek egy rohangálós pod teljesen okés lehet. Van aki egy bizonyos ízt más tankból és más setuppal használ, mint egy másikat, és van aki leszarja, olyan amilyen, ez lennék én
Igen van.
Az Te vagy magad. Ami ízlik ott szívd ahol neked jó.
Mondhatunk mi bármilyen beállítást,vattát tekerést,neked kell hogy megfeleljen .
Fene vigye el. Kezdem én is észre venni. Már nézegettem a keverdéket, százalákokat, úgy igazítom, hogy a nikotin folyadékokt is beleszámolom és észrevettem, hogy nagyon nem mindegy. Már akartam írni evvel kapcsolatban valamelyik témába, hogy hogy is van ez
ugyanez volt, csak a saját kazánjával, én megragasztottam és egyenlőre jónak tűnik, de azért egy kicsit gáz hogy 30 ezret költöttem a kitre akksival együtt és szétesik…
nekem meg volt tanulság smok soha többet de amúgy gyanúsnak kelet volna hogy legyen a dolog mert én leértékelve vetem 22 ezer ft ról 11 ért aztán nyitottam egy vitát és vissza kaptam 5500 . Ezek után én nem is próbáltam sokat tenni a modal . Kíváncsi voltam hogy vajon belül is ilyen csodásan van össze rakva a munkás surranó sarka segített fényt deríteni a titokra metán a betonba döngöltem mod ot
Van különbség klón és klón közt is? Ali-n pl lehet még olcsóbban szerezni a tisvapo klón áránál.
Vagy ezek kamuk, olcsó gyenge minőségú hamisitvány és nem szabad vele foglalkozni?
Tisvapo kipróbált jó bolt jó minőségű klón tank van náluk Ali meg kiderül ha meg veszed
Akkor inkább nem próbálkozom ali-val Tisvapo lesz
Nembirom… Ma szívnám és azt írja hogy ohms too high, repül ezis lassan. 2 tankkal is próbáltam…
Igen mert a csati rosszul érintkezik . Ezért ríja ezt neked . Annak a modnak annyi .el kell enged sajnos bocs késői válaszért .
Szóval tank lesz előbb utóbb ,de biztos, hogy lesz byka Folytatás, nézegetem, keresgélem a mod-okat, hogy mi lenne jó, melyik tetszik, miről mit írnak.
Nagyon nagy ajaj van. Ez egyébként még nehezebb lesz. Hosszabb projekt lesz összerakni egy készletet, ami minden szájízemet kielégíti… írtam egy párat, ami tetszene, de egyik sem az igazi. Próbálom lejjebb adni az igényeimet, de azért nem könnyű. Én az a fajta vagyok, akiben ott marad a csalódottság érzése, ha lejjebb adom és nem az van, ami tényleg tuti lenne. Nem is értem, mert ideiglenes megoldásokban meg nem számít, elvagyok bármivel, akár maradhatna úgy is. De tényleg nincs nagyon olyan, ami tetszene, akárhogy keresgélek. Azt is írtam, hogy leginkább csőszerű mod-ot szeretnék, az valahogy jobban tetszik. Ebben aztán meg még kevesebb a választék és tapasztalat stb. Van azért, pl ez:
Dicodes Dani Extreme V3 MOD 23mm - 18650 - ezüst - Vaporism.cz - Elektronikus cigaretta
Ez pl bejönne nekem nagyon kinézetre, formára, stb. Viszont nagyon drága, ennyi pénzem mostanában nem lesz sajnos és nem sok tapasztalatot lehet olvasni róla. így meg ennyi összegnél rizikós megpróbálni is.
Ilyesmivel, ilyen stítusúval találkoztatok már, van valami tapasztalat?
Extreme V3 titanium és byka v9 nano
Nekem nagyon fura volt sokáig fogásra, valahogy nem állt kézre, de már alakul a kapcsolatunk
Nos, a cső mod fehérholló, mindig is az volt, amikor én kezdtem, akkor egy ijust s volt az első modom, ami egy vv cső. Utánna én is vw csövet akartam, de aztán elengedtem. Most már semmi pénzért nem váltanék csőre.
Ennyi pénzért, amibe ez a szett fáj, nem is lehetne másképpen.
Jé, neked ilyen mod-od van? Ez jó, megéri?
Én se vennék már! Csak azért nem adom el, mert nincs kedvem bukni egy jó nagyot
Szóval @anon66698024 először mindenképpen javaslok egy próbát mielőtt esetleg egy drágábbat vennél!