Azon kívül, hogy nekem nem nagyon áll kézre, jó! Stabil, és ugyan a legkisebb aksi van benne, de fél napot bír. Pedig állandóan a kezemben van
Nekem a legnagyobb bajom a csővel, hogy nagyon könnyen borul, odanyulsz érte, picit hozzáérsz, már puffan is. Rohadt idegesítő.
i just s -em van, nekem az kézreáll nagyon. Nekem könnyű kézben tartani, jobb kezes vagyok, kocsiban a váltani is könnyen tudok ha az a kezemben van. Fogtam a kezemben más modokat is, azért előfordul a környezetemben. Egyik sem kézre álló, idegen. Próba nélkül ennyit biztos nem
Sőt! A többit is dönti ami éppen mellette van
Igen, határozottan fura érzés csőről váltani, emlékszem rá én is. De pikk-pakk elmúlik. Én még először vettem egy wismec p80-at, bár nem cső, de középen a tank, de aztán elengedtem ezt a vonalat és most már nagyon szeretem a modjaimat.
Most használom a vaporesso gtx one-t. Az kényelmes mert kicsi. Akkora gőzölő nem vagyok. Újonnan nekem két nap után 25 %-ot mutat. Én annyira nem is leszek nagy mennyiségű gőzölő szerintem. Nem tudtam volna elképzelni magamról, igen fura. Erős dohányosként mindig ott kellett lennie a ciginek, minden alkalommal rágyújtani, ha megállok, indulok stb. Most meg, beülök a kocsiba, elmegyek vásárolni, nyilván berakom a kocsiba és hozzá se nyúlok, amíg hazaérek… Szóval a teljesítmény, hogy mennyit bír, nekem nem annyira releváns. Ezen már gondolkodtam, a cigi ahogy észereveszem, nem csak a nikotin miatt tesz függővé… valami más is van…
Ennek nagyon kényelmes a fogása.
Ez meg majdnem cső
Én is gtx-el kezdtem, naponta kétszer kellett töltenem
Akkor meg vegyél egy porlasztós podot és meg is vagy, azok picik, csőszerűek.
A második az pl tetszik, bejön Stílusos, egyszerű kinézete van Az ilyesmi jön be nekem inkább stílusra
Geekvape wenax pen
Ha ennyire kicsi a fogyasztásod, lehet nem is érdemes erre többet költeni. Nem kell, hogy mindenki a gatyáját is erre költse.
Nekem az is borult állandóan. El is adtam…
Akkor volt olyan neked. Jó, borul, ettől függetlenül milyen? Az annyira nem drága ahogy nézem
A Swag2 - nél, amit adtál, jobb fogása semminek nincsen. Ha 2 akkus kell, akkor Teslacigs Poker. 1 bajom van velük, pont ellentétes oldalon van a tűz gombjuk. Amúgy nekem mindegy, hogy a tank alatt vagy vele ellentétes oldalon van, csak ha cserélek, akkor forgatom. Van, amikor rossz helyen keresgélek. De ha vennem kellene még egyet, akkor ugyanezek közül vennék. Azért mert megbízhatóak. Amik előttük voltak, beépített akkusak, na azok igazán eldobhatós minőségek voltak. Nem tudom, ez az egyetlen ismérve a nagyon rossznak - e hogy beépített akkus, vagy mást is kell nézni?
En ilyet használtam a gtx mellett. Még megvan vésztartaléknak
Van, volt pár pod-om, de az már biztos, hogy nem abba az irányba fogok tartani
Nem tudom, elvileg egy high end csípp van benne, dna 75, de én nem ájultam el tőle. Egyébként jó cucc, de ezt a süllyesztett kijelzős megoldást nehéz tisztán tartani. A fekete eleve mindig mocskosan nézett ki pár nap tapizás után, állandó tisztogatni kellett, szóval én a sandstormot venném inkább.
Meg szerintem a gombja nem elég kemény, könnyü megnyomni. Akkor is ha nem akartad. Egyébként van hozzá szoftver is, amivel szét lehet hekkelni az egészet.
Van azért, csak még nem járt nálad. De igen, a swag kényelmes, főleg ez a rücskös felület.
Mindig meglepődöm magamon, hogy mennyire kevés elég nekem. Hihetetlen számomra, hogy sokan rengeteg sok ml-t előgözlnek egy nap, hogy mennyi akku kapacitás kell. Pedig cigiben brutál megszállott voltam, akkor is szívtam ha már nem esett jól. Érdekes nekem.
Nem tudom ez mitől függ. Nekem 1.5 doboz volt a végén.
Most talán az is benne van, hogy sokat használom, hogy az ízeket is “vadászom” már direkt csak 2%-ra keverek, mert úgyis mindig a számban volt, ha több volt benne a nic és csak rosszul voltam tőle.