MTL-hez ajánlás

Sziasztok!

Eddig eldobható vapeket használtam, eléggé megetetszett. Viszont nem igazán bízok ezekben a szerkezetekben/benne lévő löttyökben(meg amúgy is sokkal feelingesebbnek találom az épített cuccokat).:sweat_smile:

Ahogy eddig átolvasgattam a dolgokat, az MTL állna közelebb a szívemhez, a szöszölés és szerelgetés sem áll távol tőlem és ehhez szeretnék segítséget kérni.

Szeretnék egy olyan MOD-ot, tankot, stb-t amivel hosszabb távon is lehet boldogulni, de az elején akár sima porlasztós megoldás is jó lenne (legyen valami sikerélmény :sweat_smile:), utána akár magamnak készíteném az RTA-kat. :grin:

Árban olyan 50-60k-t tudnék most magára a készülékre áldozni, persze ez változhat.

Előre is köszönöm a segítséget! :victory_hand:t2:

8 kedvelés

Hamarosan jön tapasztalt javaslat…szeretik/jük más pénzét is költeni :smiling_face_with_horns:

12 kedvelés

Szia, javaslom, nézegesd keresővel a népszerűbb MTL-es témákat :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Üdv :slightly_smiling_face:

Érdemben javaslatot ebben én sem tudok adni, majd jönnek a tapasztaltabbak, de addig is ajánlom figyelmedbe a Vaperina bazárt, hátha megtetszik valami.

https://vaperina.cc/t/vaperina-bazar/18096

Ezen kívül sokan felteszik a saját modjaikat, illetve MTL kazánjaikat eladásra, így az Adok-Veszek kategóriában is érdemes körülnézni.

6 kedvelés

Szia!
Ha meg tudnátok egyezni Tiborral egy mindkettőtök
számára megfelelő árban,akkor indulásnak én ezt a
szettet ajánlanám:

10 kedvelés

Megpróbálom, köszönöm. :grin:

6 kedvelés

Csak az a baj, hogy én még döntésképtelen vagyok!!:grin:

6 kedvelés

Hiába nem használom, most is nagyon tetszenek!!

8 kedvelés

Tény, hogy mindkettő nagyon jól néz ki.Valószínűleg én is bizonytalan lennék, ha megválnék valamelyiktől, akkor vajon melyik lenne?

4 kedvelés

Hát ez az!!

4 kedvelés

én ugyan mindkettőtől megválnék :smiling_face_with_horns: (nem az én világom az sbs), de te dönthetsz akár pénzfeldobással is, ha máskép nem megy. :slightly_smiling_face: Vagy kérdezd a vevőt, hogy melyiket vinné szívesebben :slightly_smiling_face:

Bár most látom, hogy ennek a tűzgombja legalább frankón van pozícionálva :+1:

5 kedvelés

Csak, hogy én azt kértem , hogy segítsetek beárazni!! Nem írtam sehova, hogy már eladó!!

5 kedvelés

azzal kezdtem, hogy szeretjük más pénzét költeni :smiling_face_with_horns: :rofl:

5 kedvelés

Tibor,ha a modok eladását illetően bizonytalan vagy,de
az rta mindenképpen menne,már akkor is közelebb kerülhetne Zsolt a megoldáshoz.

5 kedvelés

Ha úgy döntök megy ,csak szett ben megy!! :man_shrugging:

6 kedvelés

Fogadjunk a megvételekor nem gondolkodtál rajta ennyit :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Semennyit sem!! Sőt, akkor is nehéz volt szerezni , @Helomi78 találta nekem a zöldet!! Azt hiszem spanyol honban!! Sőt ő vásárolta meg , ő rendezett mindent és küldte nekem tovább!! Nagyon rendes srác!!

7 kedvelés

Na, akkor ha egyet eladsz akkor is még ragaszkodhatsz foggal-körömmel egyhez.

8 kedvelés

Aztán meg száj-és körömfájás, megbánás hogy eladta :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Amúgy ugyanígy voltam az Augvape Intake single DL RTAimmal…piszok nehéz volt beszerezni 2 darabot. Viszont én mikor váltottam AIOra elengedtem őket egyesével. Jó helyre kerültek, nem bántam meg…a jó dolgok ne porosodjanak

6 kedvelés