Eddig eldobható vapeket használtam, eléggé megetetszett. Viszont nem igazán bízok ezekben a szerkezetekben/benne lévő löttyökben(meg amúgy is sokkal feelingesebbnek találom az épített cuccokat).
Ahogy eddig átolvasgattam a dolgokat, az MTL állna közelebb a szívemhez, a szöszölés és szerelgetés sem áll távol tőlem és ehhez szeretnék segítséget kérni.
Szeretnék egy olyan MOD-ot, tankot, stb-t amivel hosszabb távon is lehet boldogulni, de az elején akár sima porlasztós megoldás is jó lenne (legyen valami sikerélmény ), utána akár magamnak készíteném az RTA-kat.
Árban olyan 50-60k-t tudnék most magára a készülékre áldozni, persze ez változhat.
Érdemben javaslatot ebben én sem tudok adni, majd jönnek a tapasztaltabbak, de addig is ajánlom figyelmedbe a Vaperina bazárt, hátha megtetszik valami.
én ugyan mindkettőtől megválnék (nem az én világom az sbs), de te dönthetsz akár pénzfeldobással is, ha máskép nem megy. Vagy kérdezd a vevőt, hogy melyiket vinné szívesebben
Bár most látom, hogy ennek a tűzgombja legalább frankón van pozícionálva
Semennyit sem!! Sőt, akkor is nehéz volt szerezni , @Helomi78 találta nekem a zöldet!! Azt hiszem spanyol honban!! Sőt ő vásárolta meg , ő rendezett mindent és küldte nekem tovább!! Nagyon rendes srác!!
Amúgy ugyanígy voltam az Augvape Intake single DL RTAimmal…piszok nehéz volt beszerezni 2 darabot. Viszont én mikor váltottam AIOra elengedtem őket egyesével. Jó helyre kerültek, nem bántam meg…a jó dolgok ne porosodjanak