Nekem is volt mindkettő. Igaz én azelőtt már eladtam, hogy kipróbáltam volna. Az ares előben nem tetszett, a hildának meg megláttam a lyukát, és mondtam, hogy ez nekem biztos nem. Akkoriban barna cseppentős üveget használtam csak, azzal nehéz lett volna tölteni.
Az lenne a cél. Először csak az volt a lényeg, hogy túléljem az analóg cigi hiányát, csak közben találttam rá erre a más világra Már szétkapcsoltam a kettőt. Ez egy új világ, amibe belecsöppentem az előzőtőt függetlenül
Sokan mondták kezdő tanknak mindkettőt de nekem is meggyűlt velük a bajomazóta van sok más ,ami azt illeti …építeni is és ízben is jobbak.
Más meg azokra esküszik hogy attól jobb nincs
Mennyit költöttél havi szinten analógra?
Na, már máris költenéd, mi?
sodortam a cgit úgy nem sokat tizen ezer ft.ot kb. Most sokkal többet szórok el, de hát az egészségem miatt…
Igen, az eleje húzos (van akinek a közepe és a vége is). Be kell szerezni az eszközöket, cuccokat, de itt a modot meg a tankot nem szívod el. Később már csak a leves meg a vatta, huzal, de az már “filléres” tétel.
Ahhh @Ispy hamarabb leírta
Egyet értek vele
Az szerintem látatlanban Brünhilda kettő. Az utóbbi nálam sohasem volt, de a Galaxies, ha nem úgy áll a tekerése, vagy egy szál vattával több, hosszabb, vagy rövidebb, vagy vastagabb, vagy nem olyan lévezető a vattád, máris égett ízt ad. Pedig ha jól sikerül, kristálytiszta ízeket ad. Évánál folyton kifolyt, (Neki nincs már meg) nálam meg majdnem mindig égettre sikerült. Igaz most is sikerült, de a By-kában, Dvarwban mindegy milyen drót, és a vatta sem nagyon számít, azok sohasem folynak, és nem égetnek semmivel.
Kevés… 11-12 watton szoktam, az mtl claptont 14-15 watton, vagy amennyit a megszokott setupot használom. 1 ohm felett lassabb az izzás is, akkor a használt watt érték fölé kell menni.
Természetesen magához a témához nem tudok hozzászólni.
Akkor nagyon mázlista vagy nagyon profi lehetek mert 1év alatt, napi használatban csak 2x folyt meg (mert nem figyeltem oda a vattamennyiségre)…dry hit-re pedig nem is emlékszem. Jah és színültig töltöttem mindig a tankot. Mondjuk segített szerintem az is, hogy 70vg-s levest használok.
Az a huzal, amit ajánlottatok a kérdezőnek, az a konkrét RTA - ra ajánlott, vagy úgy mindegy a készülék, csak MTL módra? Lehet, hogy hülye kérdés, de számít, hogy milyen készülékbe, milyen huzalt rakunk?
Először a porlasztót kell megálomdni, és utána, hogy milyen huzal jó bele?
Pontosan, nem mindegy melyik tankba mit teszünk.
Ahha, akkor nem biztos, hogy teljesen készpénz az ajánlott huzal, illetve ahhoz a tankhoz tuti. Akkor először egy jó készlethez, tartozékokhoz a tankot kell kiválasztani, ez az első. Gondolom ez után jöhet a huzal, vatta, majd végül a mod.
Mtl kazánokhoz 28 ga ,30 ga huzal a megfelelő,akár ka1,ss316L,ni 80
Dl ben 24ga 26ga ugyanez vagy a clapton sokféle variációja.
Nézegettem, hogy mi kellhet. Csipőfogó van bőven. Csipesz van bőven 2,5-es fúrószár van bőven Ez után biztos nem dobom ki, aminek már nincs éle
Hmmm, laptop?
Neked az nem kell ez csak 103848472gigabigás
Jólvan Zoli, üljél le, egyes!