Nem hiszem el, hogy kihagytam a cikkből. Pedig csak 3 van a polcon, abból 2ön van is tank. Bakker. Ahogy Ispy írja… De én RTA/RBA stand néven találtam rá.
Ejj, hogy semmit nemtok normálisan csináni má’
Nem hiszem el, hogy kihagytam a cikkből. Pedig csak 3 van a polcon, abból 2ön van is tank. Bakker. Ahogy Ispy írja… De én RTA/RBA stand néven találtam rá.
Ejj, hogy semmit nemtok normálisan csináni má’
Ha mindenki csak “ennyire” bénán csinálná, földi mennyország volnánk. Kánaán lenne.
Nehogy szabadkozz.
(Szellemi képességeim teljes birtokában, hót álmosan eszembe se jutott nekem se, hogy a stand szót beírjam keresőbe )
Pofásak
Majd mi lektorálunk, dont vörri, hibát keresni nagyon tudunk.
Köszönöm. De ez akkor sem állapot, turbozni kell az agyamat.
Én aztán dont vörri, csak most ég a pofám.
Na jó, legyen.
Felmentelek gyermekem, gyónás elfogadva
Mondom, ha csak ennyit hibáznék, fejem se fájna. Pl. minden hozzászólást azonnal szerkesztenem kell, mert mobilon elütök néha szavakat. (Facom)
(Nézd a másik oldalát, az én gyarló hitványságomat. Meg se próbáltam ráguglizniezért most főtt kukoricán térdepelek. Sajna a térdem vacak).
Ilyen tank standot el tudnék képzelni egy 8-10 állásosat, egyben, fából
Nekem már azon se szabad …17 év burkolás után
Van olyan is. Én mindent a modon csinálok, csak most 3 mod van 5 tankra, így most jó hogy vannak ezek.
Moddal évekig nem lesz gondom van 6, abból 4 egész profi. Majd ha egyszer végre megjönnek a tankok csájnából, akkor kell valamit kitalálnom
Az első 4 évem úgy telt, hogy folyton néztem mi az új, mit lehet megvenni (akkor volt is rá jobban píz), aztán jött egy kattanás, és rájöttem, hogy olyan kell ami számomra “összkonfortos”. Modok és tankok tekintetében is. Így valahogy háttérbe szorultak az “Ú, ez tetszik! Meg kéne venni!” felindulások. Ha vásárolok (mert tényleg kell valami) akkor az első az, hogy mostmár a kialakítását, chipsetet s.t.b… nézem meg.
Én erre, hála nektek, most kezdek ráébredni. Ugyanúgy, mint ízekben. Majdcsak találok keményvonalas dohányízt még. Most egy marha hosszú ideig csak readonly leszek. Még egy sbs modot megengedtem magamnak, aztán ideje “rendet tenni”
Szó szerint henteregnek a cuccok, még nincs vaperpolcom se. De ideje…
Viszont találtam klassz tankpadot vagy csináltatok fából majd. A 11 éves kis szerszámostáskám még megvan
Viszont nem odázhatok tovább egy 0.5-ös olvasószemüveget.
Én is modon tekerek, valami régi belsőakksis szivárványos porlasztós fixfeszes vaporesso égetni is jó.
Egy +pont h piros…
A trio és a neeko rta… Ügyes… Szep páros…
Hazai shopokban is van.Asszem a kiegészítőknél.
Hadd mutassam be:
Ma vettem egy villanyász boltban. Itt a jó idő, ha nincs rajtam kabát, hogy jöjjenek velem a “szivarok”?
Amúgy is leromlott a managerek szerint a teljesítmény kiértékeléses roadshow-n az oszlopdiagrammos buborékábrám a kivetítőn:
Vesetasi
Pont ilyesmin meditálok, hogy itt a nyár
Ilyen nekem is van. Jelenleg pihen mert idehaza nem kell…de melóban mindig full tele van.