Mèg ilyen állatot sem láttam. De ugyanúgy voltam a mesh porlasztóval, amiben a drótlábak a vègeihez voltak ponthegesztve. Szètszedèskor persze hogy szètszakadt. Hagyományos tekerès nem fèrt a helyèfre. Hiábavaló kínlódás volt.
Én például mérőszalaggal veszem le a nagyobb flaskákról a cseppentő részét majd amint hazaérek csinálok róla videót, mert gondolom elképzelni nem tudjátok, és ne kérdezzétek, hogy, hogy jöttem rá, én se tudom, minden volt már a kezembe amivel próbálkoztam, ez lett nálam a klasszikus tárgy.
@Martin_Szabo 8 napja nem értél haza?
Én várom a videót
Olyan ez mint a mindensörnyitó
Elnézést, meg is feledkeztem erről, mint látható, ha a flaskában félig-avagy annál kevesebb leves van bennt, akkor bátor mozdulattal lehet dolgozni, bár amikor tele van a flakon, mondjuk szellőztetés céljából, akkor nehezebb dolgunk van, bár ha én meg tudom oldani kiflöccsenés nélkül (férfi skillek) akkor szerintem bárki meg tudja oldani, a lényeg az hogy több helyről kezdjük fellazítani körben és amint látjuk, hogy igenis mindjárt lejön, akkor legyünk a legóvatosabbak.
És nyilván egyértelmű, de azért leírom, hogyha teli flaskávak dolgozunk, akkor mindenképp állítva nyöszörögtetjük a flakont! Mutatnék róla videót, de nincs 3. kezem
Elnézést, most vettem észre, hogy videó helyett képet adott be nektek, ezt hogy tudnám orvosolni? Nem akarja feltolteni a videót
És itt is van a várva várt videó, köszönöm a segítséget, jó szórakozást!
Ötletes! Nekem bejött ez a megoldás is!
jópofa, egyszerű és nagyszerű
En kessel pattintom le, megfogom bal kezzel a nyakanal, aztan a kest odarakom, betamasztom az ujjamhoz es felpattintom
Én is úgy kezdtem, de aztán rájöttem, hogy hosszútávon ebből baleset is lehet, ami egyáltalán nem éri meg, mellesleg jó név, InsigniaSport
Kessel nem nehez, ha gondolod levideozom hogy bontom vele, semmi balesetveszelyes nincs benne
Szep kocsi az insignia, igy nez ki ejszakai sport modban
Vágom, vágom, csak nekem ferdehátú GTC-ben van, de ez nem az a csoport ahol ezt kéne megbeszélnünk
Nyugodtan nyissatok egy off-topikot ennek a témának.
Minden alkalommal, kivétel nélkül, részletes leírásban van részünk itt a vaperinán. Köszönjük
Örülök, hogy olvasod.
Tényleg hasznos kütyük, van ami már nekem us van
Amit néhol latok fotón, az izgatja a fantáziámat.
Méghozzá asztalon álló tank alatt egy kicsi trapéz alakú valami, amin áll a tank.
(Mint egy kis szoknya).
Na, az mi volna?
Olyat nekem is ki kell találnom, vagy venni.
A tank tartóra gondolsz?
Tank stand a neve.
Igen, köszi na, ez egy jópofa dolog. Még ezidáig nem találkoztam vele, 1-2 fotón látom.