Mèg ilyen állatot sem láttam. De ugyanúgy voltam a mesh porlasztóval, amiben a drótlábak a vègeihez voltak ponthegesztve. Szètszedèskor persze hogy szètszakadt. Hagyományos tekerès nem fèrt a helyèfre. Hiábavaló kínlódás volt.
Én például mérőszalaggal veszem le a nagyobb flaskákról a cseppentő részét
majd amint hazaérek csinálok róla videót, mert gondolom elképzelni nem tudjátok, és ne kérdezzétek, hogy, hogy jöttem rá, én se tudom, minden volt már a kezembe amivel próbálkoztam, ez lett nálam a klasszikus tárgy. ![]()
@Martin_Szabo 8 napja nem értél haza?![]()
Én várom a videót![]()
Olyan ez mint a mindensörnyitó ![]()
Elnézést, meg is feledkeztem erről, mint látható, ha a flaskában félig-avagy annál kevesebb leves van bennt, akkor bátor mozdulattal lehet dolgozni, bár amikor tele van a flakon, mondjuk szellőztetés céljából, akkor nehezebb dolgunk van, bár ha én meg tudom oldani kiflöccsenés nélkül (férfi skillek
) akkor szerintem bárki meg tudja oldani, a lényeg az hogy több helyről kezdjük fellazítani körben és amint látjuk, hogy igenis mindjárt lejön, akkor legyünk a legóvatosabbak.
És nyilván egyértelmű, de azért leírom, hogyha teli flaskávak dolgozunk, akkor mindenképp állítva nyöszörögtetjük a flakont!
Mutatnék róla videót, de nincs 3. kezem ![]()
![]()
Elnézést, most vettem észre, hogy videó helyett képet adott be nektek, ezt hogy tudnám orvosolni? Nem akarja feltolteni a videót ![]()
És itt is van a várva várt videó, köszönöm a segítséget, jó szórakozást! ![]()
Ötletes! Nekem bejött ez a megoldás is! ![]()
jópofa, egyszerű és nagyszerű ![]()
En kessel pattintom le, megfogom bal kezzel a nyakanal, aztan a kest odarakom, betamasztom az ujjamhoz es felpattintom ![]()
Én is úgy kezdtem, de aztán rájöttem, hogy hosszútávon ebből baleset is lehet, ami egyáltalán nem éri meg, mellesleg jó név, InsigniaSport ![]()
Kessel nem nehez, ha gondolod levideozom hogy bontom vele, semmi balesetveszelyes nincs benne ![]()
Szep kocsi az insignia, igy nez ki ejszakai sport modban ![]()
Vágom, vágom, csak nekem ferdehátú GTC-ben van, de ez nem az a csoport ahol ezt kéne megbeszélnünk ![]()
Nyugodtan nyissatok egy off-topikot ennek a témának. ![]()
Minden alkalommal, kivétel nélkül, részletes leírásban van részünk itt a vaperinán. Köszönjük ![]()
Örülök, hogy olvasod. ![]()
Tényleg hasznos kütyük, van ami már nekem us van ![]()
Amit néhol latok fotón, az izgatja a fantáziámat.
Méghozzá asztalon álló tank alatt egy kicsi trapéz alakú valami, amin áll a tank.
(Mint egy kis szoknya).
Na, az mi volna?
Olyat nekem is ki kell találnom, vagy venni. ![]()
A tank tartóra gondolsz?
Tank stand a neve.
Igen, köszi
na, ez egy jópofa dolog. Még ezidáig nem találkoztam vele, 1-2 fotón látom.