Tippek, trükkök! Mire figyelj! 7. rész - Hasznos tárgyak

Viszont ujjabban amennyi cuccom van, lehet h nagyobb kellene…

1 kedvelés

Ezek azert jok mert zárhatóak és esoben is birjak.
Az enyem egyszer sem ázott be.
Eddig telefon és pénztárca stb tartó volt de mar az e cigi szettem otthona.
Por és viz álló es nagyon kompact.

2 kedvelés

És öv táska.
Tokéletes tartással. :grin:

Ez is jópofa “pisztáciatartó” :+1:

Nekem is kell valami ilyesmi, többrekeszest néznem. Iratos meg ecigis szekció.
Csak akkor léálló kell :grin:

Ez gyöngyvászon.
Nem ázik be es nem ázik át.
Katonai boltban kb 3000ft.

2 kedvelés

Ráadásul víz álló is. Beleteszem egy kád vízbe és benne marad… :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

…csak beurott, nálunk ez egy elköszönés:

• Pisztácia! (= viszlát - szia):grin:
    Én kérek elnézést!:woozy_face:!
5 kedvelés

Igazából “Samu” a rendes nevem, de idén nyáron Ti véperek, szólíthattok “Zsákos Frodónak” is, ha már mind ugyan azt a “hobbit” választottuk! :crazy_face::grin::wink::sunglasses:

Belefér passzosan:
Cthulhu mod, Arez mod, 2x120ml manna, 2x18650 és 2x21700 akku tokjában.

6 kedvelés

Jó, hogy felhoztad! Flakonnyitó! :heart_eyes: Nekem is kell! :slight_smile:
A régebbi flakonokkal elboldogultam, de ezek az újak! Múltkor is a szoba sarkában kötött ki a kupak, mire letéptem valahogy.

4 kedvelés

Nekem olykor nyitóval is… :sweat_smile:

Ugyanez, csak teáskanállal, vajkenő késsel :joy:stb.

Harapófogóval… :smiling_face:

A flakonok 99%-a úgy van gyártva hogy a saját kupakjával ki lehet nyitni.

1 kedvelés

Ez a hűtőborda arrais jó lehet amikor nem ér el a tank csatija a mod csatijához?:thinking:
Kayfun prime + héra nem szereti egymást nálam :face_with_peeking_eye:

1 kedvelés

Tekerj kintebb a csavaron, szerintem.

Eddig én is eljutottam, de egyiken se lehet állítani :melting_face::sweat_smile::person_shrugging:

Ha a hűtőborda középérintkezője csavaros akkor igen.

Sziasztok.Megint okosabb lettem.Olyn nyitó nekem is jó lenne.Illetve,egy drip-tip védő is kellene.De sehol nem találtam

1 kedvelés

A vape hordozás, megvigyázás, akár munkahelyi körülmények között, nálam örökös feladat, sok övtáskát elfogyasztottam már. Mivel sokat utazom, külön probléma az irataim tárolása, amit eddig egy második övtáskában tartottam. A két táskával a derekamon sokáig úgy érezhettem magam, mint egy génhibás kengurú. :grin: Idei megoldásom karácsonyi ajándék volt a Vape 42 kínálatából, jön velem minden egy zsákban, Vape szatyor 2024:

(Gondolom nem véletlen, hogy elfogyott, de kapható még a terepmintás változat.)

Irat zseb:

Kulcs zseb:

Csatos szivar zseb:

Az extrém felhasználás, télen-nyáron-kuszás-mászás miatt már egyszer megkellett varrnom az övnél, de azóta is teszi a dolgát a mindennapos használatban. Nagyon szeretem, éjjel-nappal jön velem …

9 kedvelés

Én egy Wuben lámpatokot vettem a Vaporesso Sky Solo Plus tárolására, hordására, mivel a zsebet és a fektetett pózt nem szereti, folyik a leves.

Mióta ebben a tokban van velem és nem a zsebemben, azóta nincs probléma. Nem folyik, nem szivárog. Igaz nem kap teljes védelmet, de legalább kéznél van és nem liquides a kezem és a ruhám sem!

7 kedvelés