Viszont ujjabban amennyi cuccom van, lehet h nagyobb kellene…
Ezek azert jok mert zárhatóak és esoben is birjak.
Az enyem egyszer sem ázott be.
Eddig telefon és pénztárca stb tartó volt de mar az e cigi szettem otthona.
Por és viz álló es nagyon kompact.
És öv táska.
Tokéletes tartással.
Ez is jópofa “pisztáciatartó”
Nekem is kell valami ilyesmi, többrekeszest néznem. Iratos meg ecigis szekció.
Csak akkor léálló kell
Ez gyöngyvászon.
Nem ázik be es nem ázik át.
Katonai boltban kb 3000ft.
Ráadásul víz álló is. Beleteszem egy kád vízbe és benne marad…
…csak beurott, nálunk ez egy elköszönés:
- Pisztácia! (= viszlát - szia)
Én kérek elnézést!!
Igazából “Samu” a rendes nevem, de idén nyáron Ti véperek, szólíthattok “Zsákos Frodónak” is, ha már mind ugyan azt a “hobbit” választottuk!
Belefér passzosan:
Cthulhu mod, Arez mod, 2x120ml manna, 2x18650 és 2x21700 akku tokjában.
Jó, hogy felhoztad! Flakonnyitó! Nekem is kell!
A régebbi flakonokkal elboldogultam, de ezek az újak! Múltkor is a szoba sarkában kötött ki a kupak, mire letéptem valahogy.
Nekem olykor nyitóval is…
Ugyanez, csak teáskanállal, vajkenő késsel stb.
Harapófogóval…
A flakonok 99%-a úgy van gyártva hogy a saját kupakjával ki lehet nyitni.
Ez a hűtőborda arrais jó lehet amikor nem ér el a tank csatija a mod csatijához?
Kayfun prime + héra nem szereti egymást nálam
Tekerj kintebb a csavaron, szerintem.
Eddig én is eljutottam, de egyiken se lehet állítani
Ha a hűtőborda középérintkezője csavaros akkor igen.
Sziasztok.Megint okosabb lettem.Olyn nyitó nekem is jó lenne.Illetve,egy drip-tip védő is kellene.De sehol nem találtam
A vape hordozás, megvigyázás, akár munkahelyi körülmények között, nálam örökös feladat, sok övtáskát elfogyasztottam már. Mivel sokat utazom, külön probléma az irataim tárolása, amit eddig egy második övtáskában tartottam. A két táskával a derekamon sokáig úgy érezhettem magam, mint egy génhibás kengurú. Idei megoldásom karácsonyi ajándék volt a Vape 42 kínálatából, jön velem minden egy zsákban, Vape szatyor 2024:
(Gondolom nem véletlen, hogy elfogyott, de kapható még a terepmintás változat.)
Irat zseb:
Kulcs zseb:
Csatos szivar zseb:
Az extrém felhasználás, télen-nyáron-kuszás-mászás miatt már egyszer megkellett varrnom az övnél, de azóta is teszi a dolgát a mindennapos használatban. Nagyon szeretem, éjjel-nappal jön velem …
Én egy Wuben lámpatokot vettem a Vaporesso Sky Solo Plus tárolására, hordására, mivel a zsebet és a fektetett pózt nem szereti, folyik a leves.
Mióta ebben a tokban van velem és nem a zsebemben, azóta nincs probléma. Nem folyik, nem szivárog. Igaz nem kap teljes védelmet, de legalább kéznél van és nem liquides a kezem és a ruhám sem!