Milyen vattát használsz?
Szerelőállvány. A tartó tárolásra való, ez meg szerelésre. Én modon szerelek, de egyébként praktikus, mert ez mondjuk nem borul fel
Nekem is soknak tűnik a vatta. Úgy húzd be, hogyha mozgatod a tekercsben a vattát akkor lazán járjon és ne húzza el a tekercset. Attól is kokszosodhat, hogy túl szoros.
Nálam a lazán járjon már kevés vatta
Általában cipőfűzőset használok, aminél meg van adva a diameter, azok jók szoktak lenni.
Inkább csakk annyira szoros, hogy ha húzza az ember, akkor nem akarja kitépni a huzalt a helyéről.
Ezt a vattát használom
az egy elég jó vatta amúgy csak neked kell le szedni hogy mennyi az annyi a tekeréshez de az sok lesz szerintem is bele
hamyas magra van ez 2 vagy 2,5?
Szerintem egyszer vegyél valamilyen cipőfűzőset, amire rá is van írva, hogy milyen vastagsághoz jó, és akkor látni fogod, lesz mihez hasonlítani. Vagy kísérletezel, hogy hogy jó
2,5 Szabolcs
Aha, hát ezzel tényleg nehéz belőni, mert kézzel kell adagolni, kell vele egy kicsit játszani, én is megszenvedek vele.
akkor lehet ma tekerek egyet 2,5 magra aztán bele rakok ugyan ilyen vattát és megmutatom én pl mennyit rakok bele ha így könnyebb lesz valamivel úgyis a purity tankot meg kell csinálni nekem mert ez a gina meg eszi a tekerésem
Én is most ezt a vattát tettem a GTR-be, nálam így fest:
Erre gondoltam én is, de az én vattám eleve nem olyan tömör. Lehet ez okozza, hogy ha elegendő van a tekercsben akkor is simán jár benne. Érezni, hogy a tekercs fogja picit, de nem túlságosan. Tömörebb vattáknál ezt nem tapasztaltam. Azokból ugyanezt összehozni már folyást is eredményezhet. Szóval ez is vattafak függő.
Még szerencse, hogy ilyen egyszerű ez
Kidobni már csak nem fogom ezt a vattát, muszály valahogy rá éreznem hogy mennyi az annyi, csak kicsit csalódott vagyok
Nincs baj ezzel a vattával, csak nem kezdő barát, ennyi, gyakrolni kell vele. Én először finoman összetapogatom egy hurkává, hogy mindenhol egyforma vastag legyen és kb 2x akkorra az átmérője, mint a tekerésnek, a végét megpödröm és finoman áthúzom. Akkor jó, ha a tekerés csak kicsit mozdul meg, de nem mászik el a helyéről.
Vonalzóval mellett le vágsz egy 4-5mm széles 40mm hosszú darabot a végét őssze sodrod és belehúzod a tekerésbe…
Az az igazság hogy ezt tényleg nekem kell kitapasztalni és rá érezni, de nagyon szépen köszönöm nagyon rendesek vagytok.
Ezt is megvettem én is,de nem szeretem sajnos.