Sziasztok! Újra egy kis segítséget szeretnék kérni
Holnap meg jön a tool kit szettem elvileg, és neki szeretnék vágni a tekerésnek.
Tudnátok esetleg videót YouTube videót küldeni vagy tanácsot adni hogyan is kezdjek neki?
Sziasztok! Újra egy kis segítséget szeretnék kérni
Holnap meg jön a tool kit szettem elvileg, és neki szeretnék vágni a tekerésnek.
Tudnátok esetleg videót YouTube videót küldeni vagy tanácsot adni hogyan is kezdjek neki?
Szia Zsanatt! Milyen tekerést szeretnél rittyenteni? Tool kitben milyen tekerősegéd lesz?
Szia
https://www.liquid-aroma.hu/Vandy-Vape-DIY-Tool-Kit ezt rendeltem meg.
És ez a huzal lesz hozzá: https://www.aromaparadise.hu/coilology-ni80-fused-clapton-wire-2-26-36-10ft-3m
Szia!
Ezt a topicot javasolom, van benne több video és más hasznosságok, fényképek, stb.
További szép napot!
Sziasztok! Hát, ha jól látom, ebben semmilyen tekerő segéd sincs. Ha van rá igény, tudok csinálni egy rövid videót, amiben hasonló csavarhúzóra tekerek, ilyen huzalból.
ilyen huzalom van nekem is kb 5-6 menet 3 magra lesz 0,30-0,35 ohm között.persze single tekerés.
Szia Zoli
Basszus, én azthittem erre valamelyikre tudok majd tekerni
Azt meg köszönném
Az teljesen jó lenne nekem is, a mostani is 0.36ohm
6 menet a tuti jo neked majd 3 magra akkorde jo lehet egy fúró szár is ha nincs más tekerő segéd vagy ahogy Zoli mondta csavarhúzó
Tudni tudsz, szerintem nem is lesz túl nehéz, de majd holnap kiderül. Ha lesz időm, akkor holnap csinálok egyet.
Spoiler:Egyébként majd lesz egy olyan videóm is, amin többféle huzallal, többféle eszközzel többféle tankba tekerek, a kezdő sorozat egyik részeként.
Épp most néztem a kitet! Tudsz tekerni 2.8 , 3, 3,5 magot értelem szerűen a legvékonyabb csavarhúzó lesz a 2,8 ez csillag, a legvastagabb 3,5 szintén csillag és a közepes egyenes csavarhúzó pedig a 3-as mag! Zoli megcsinálja a videót és Hajrá! Sok sikert hozzá! Menni fog!
Köszönöm szépen mindenkinek
Ahogy én csinálom abbol jobb ha nem meritt senki úgyhogy a háttérben megbújok inkább
Sziasztok, elérkeztem odáig,hogy megtekerjem a Zeust
Dobnék egy pár képet, hogy vajon jó lesz e így a tekerésem?
Szia. Én nem látok hibát.
Nem számottevő, de szerintem picit lassabban fog az a menet felizzani. Nyomd össze a többivel.
Túl rövid lett a lába, nem tudom összébb nyomni
Rá kell próbálni izzítani, így szárazon. Ha annyi az ohm, amennyinek gondoltad, mehet bele a vatta. Én olyankor még összerakás előtt lecsurgatom liquiddel, és összecsavarom, majd megtöltöm. Haasz Zoli videóját gondolom, megnézted. Nekem holnap csomagolják a claptont. Eddig még nem próbáltam. Már nagyon kíváncsi vagyok, érdemes volt e azt rendelni? Te is ízre össze tudod hasonlítani azzal, ami előtte volt benne. Szerintem csak jó lehet. Egyedül a vattázással lehet elrontani. Az a nagyobb művészet szerintem. Keveset húztam bele, vagy túl vastagot, vagy összesodortam, vagy összecsomósodott, mert nem akart bele menni, stb. A tekerés szép.
Oh, értem. Semmi gáz. Mentjük a helyzetet.
“A” terv:
Azokat a meneteket amik szorosan egymás mellett vannak azokat a csipesz végével told el egymástól. Aztán vagy hézagosan hagyod, vagy pedig ismét összenyomod, ami már úgy fog kinézni, hogy a menetek egyenlő távolságra lesznek egymástól.
“B” terv:
Cserélj tekerést. Bár szerintem felesleges, bízva az “A” terv sikerében.