Nekem meg csak 28ga-s van,mert az ajánlották a srácok egy kezdőnek…és kész
A Kyfun lite plus 2021 klónba is és a Berserker V1-be is
Vegyél vékonyabbat és a lefogatás probléma megszünik…és jön majd helyette a vattázási probléma abba nehezebb bele húzni a vattát úgy,hogy ne vigye el a tekerést…Nehéz ez a popszakma
Viszont a vékonyabb huzalhoz a Vapefly vattája jó lehet, mert nem tömör, picit lightosabbab kell vattázni, de azt is meg lehet tanulni.
Igy van és jobb lesz az íz mert nem melegszik annyira…
De a Kyfun-ba és a Berserker-be a 30ga-t,ugyan úgy csinálhatom 2-es és 2.5,es magra?
Csak abból az 5-5 menet,akkor más ohm-ot fog mutatni…(kevesebbet gondolom…vagy többet?)
Többet, mert a vékonyabb huzalnak nagyobb az ellenállása. Könnyebben összejön a 0.8 és az 1 ohm is. Természetesen mehet 2 vagy 2.5ös magra, azt már úgyis látod miben lesz másabb. De jobb lesz, és igazodni fog a Berserker levegőzéséhez is. És már nem is értem ez miért nem jutott eszembe mikor a Berserkert kaptad.
De a többet,pl.nem 0.95-öt,hanem pl.1.5-öt csinál a Berserker-be a 2-es mag,az már nekem szűk lesz nem?Nem cejetem a szűk mtl-t.De 4 tekerés meg kevés lenne?Persze hézagosan ahogy szoktam.
A Kyfun-ba meg 2.5-es magra szoktam az 5 menetet.Hézagosra.És már az is most 1.17ohm.
Hézagosra?? Na megyek szét nézek a ki mit vagy ki hogy teker témara szétnézek
Nem a tekerés átmérője és ellenállása szabályozza azt,hogy szűk.Az a levegő beállitáson múlik AFC
Nem nézted meg a videókat…
Jajjj már csak azt ami érdekel, de baszus akkor nincs mese végig kell nézzem
Most éppen Kinga írásait tanulmányozom, kicsit figyelmesebben
Maga a Berserker is iszonyat szűk, nem is nagyon tudok annál szűkebb levegőzésű tankot mondani. Kivéve a régi CE4, Protank és társait. Na de a lényeg, hogyha 2es magra tekered el tud mellette suhanni a levegő, nem fog szűknek tűnni. Igazából a setup maradhat ugyanaz, picit vékonyabb lesz a huzal. Ennyi az egész.
Há’ nem azé’ csináltuk, hogy ne nézd meg!
Nekem mindkét tank a legnagyobb lyukon van.Vagyis a Berserker-nél a legnagyobb lyukon van a Kyfun meg úgy van betekerve(alulról az a biszbasz),hogy levegős legyen.De a Kyfun-ba az első tekerésem asszem 7 menet lett…az ohm-ra már nem emlékszem…az nekem nagyon homlokhorpasztós lett.Másnap 5 tekerést csináltam,az már jó.Ha ez nem függ össze,akkor pszichés nálam
Kíváncsi lennék egy nem szűk kazánra…mert nekem egyik tankom sem tűnik most szűknek.Mi lenne,ha beleszívnék egy olyanba,ami levegősebb tank eleve
Kicsit feljebb görgetsz…amit Donát linkelt be videót,mert kerestem,hogy hol van az a videó,amikor Kinga mutatja,hogy-hogy kell a csavar köré tekerni a huzalt…abban is mutatja a hézagos tekerést
Az “Eddig volt nyugodt az életem” poszt elég érdekes(ha jól emlékszem)
Szerintetek kevés ez a vata vagy erre nekem kéne rájönni. Én amúgy mindig azzal voltam minél szorosabbra csinaljuk a tekerést annál jobb
Nekem az soknak tűnik így elsőre
Képzeld el most meg még többet raktam bele egyenlőre több a káromkodás mint a hű ez az eltaláltam