Sok cipőfűzősöm van,de a műanyag pöcök nem megy bele a magba…ha meg levágom,akkor minek a pöcök rá?
Milyen tankod is van?
Azt is szokták, hogy a vatta sarkait 45 fokban levágják, úgy könnyebben megy be az etetőbe, de persze ez tank függő is.
Egyszer én is találkoztam ilyennel
Hellvape Vertex
Itt ha jól látom, az etető nyilások végei szűkűlnek, szóval ha a vatta sarkait picit megvágod 45 fokban, akkor nem lesz olyan tömör a vatta és könnyebben megy be a helyére.
Feltétlen kipróbálom úgy.
Az baj,hogy én ennyit sem teszek bele?Nekem ez már sok.Megégett a tekerés alatt a vatta,secperc alatt.Pedig nincs nagyon lent a tekerés.1 vagy 1.5mm-re állítom.
csak érzéssel kell csinálni
Megint megnéztem Fehér Tamás videóját, és baszus én aztán szépen megtömtem a kicsikét pedig mondja hogy nem eltömiteni kell hanem éppen hogy bele érjen a vatta, jajj anyám
Van a laza, a tömör, a sprőd, a cellulóz, a piperevatta meg fene tudja mi még, aztán mindegyikkel másképp kell bánni. És mikor megkerdezte a DM-ben az eladó, hogy miért kell hajhullás elleni sampon, mondtam, hogy mert néha kiidegel ez a sok kísérletezgetés. Erre megkérdezi, hogy nem e érdekelne ebelin vatta is, na mondom inkább valami koffeines sampont adjon, amitől visszanő a hajam amit kitéptem.
U.i.: Csak viccelek ám @Kontorne_Brigitta Egyébként azt javaslom, hogyha ezzel nem bírsz, vegyél Vapefly Cotton Cloud’s vattát. Vagy Coil Master Pro Cottonr. Azok laza szerkezetűek. De ez nem jelenti azt, hogy a Titanium Fiber rossz lenne. Csak máshogy kell bánni vele.
Pl egy brunhilde?Na az 1.2-es afc-vel is levegos.Hetek ota tervezem hogy kisebbre cserelem,de az lenne vagy 20 masodperc
Ízlés kérdése, én 1.4-en használom és nem tűnik huzatosnak
Üdv @Kontorne_Brigitta
Tudom,hogy szeretnél még küzdeni ezzel a vattával,de sztem ameddig nem érzel rá neked a Super Sorb lenne a legjobb megoldás,2.5mm magméretbe való,tökéletesen passzol bele és akkor már csak a végeket kellene ritkítanod és ennyi,mellesleg azonnal hozza az ízeket.És legalább betanulnád vele a mennyiséget.
És akkor ezzel semmi dolgom , nem kell esetleg megfelezni meg ilyenek? Akkor nem gondolkozom rendelek belőle.
Ezzel semmi dolgod,levágsz belőle egy darabot amennyire gondolsz hosszban,hogy dolgozni akarsz vele és megpödröd a végét,pont belecsusszan a 2.5mm-es tekerésbe,levágod deck szélén,ritkítasz a végein és mehet be az etető nyílásokba,kis liquid rá azt összerak,feltölt,pöfékel
Azért 2.5 tekerésbe 0.25mm huzallal csak óvatosan mert viszi a tekerést…le kell fogni.
Elképzelhető,én 28ga 0.32es ss huzalal dolgozom abba le sem kell fognom.30ga nagyon ritkán kerül már elő nálam,utoljára talán Berserkerbe próbáltam,de nem jött át már,Kayfunokba viszont azt szerettem.
Abba simán busszal betolatok akkor se mozdul el…