Tekerés lépésről lépésre 😁

Sok cipőfűzősöm van,de a műanyag pöcök nem megy bele a magba…ha meg levágom,akkor minek a pöcök rá?:thinking::joy:

1 kedvelés

Milyen tankod is van? :thinking:

Azt is szokták, hogy a vatta sarkait 45 fokban levágják, úgy könnyebben megy be az etetőbe, de persze ez tank függő is.

Egyszer én is találkoztam ilyennel :laughing:

1 kedvelés

Hellvape Vertex

Itt ha jól látom, az etető nyilások végei szűkűlnek, szóval ha a vatta sarkait picit megvágod 45 fokban, akkor nem lesz olyan tömör a vatta és könnyebben megy be a helyére.

3 kedvelés

Feltétlen kipróbálom úgy.

1 kedvelés

szerintem ennyi épp elég ezután le vágni és kicsit ritkítom és kész is​:blush:

4 kedvelés

ez a lett a vége 2,5 magon

6 kedvelés

Az baj,hogy én ennyit sem teszek bele?Nekem ez már sok.Megégett a tekerés alatt a vatta,secperc alatt.Pedig nincs nagyon lent a tekerés.1 vagy 1.5mm-re állítom.

2 kedvelés

csak érzéssel :blush::wink:kell csinálni

1 kedvelés

Megint megnéztem Fehér Tamás videóját, és baszus én aztán szépen megtömtem a kicsikét pedig mondja hogy nem eltömiteni kell hanem éppen hogy bele érjen a vatta, jajj anyám :person_facepalming::person_facepalming:

5 kedvelés

Van a laza, a tömör, a sprőd, a cellulóz, a piperevatta meg fene tudja mi még, aztán mindegyikkel másképp kell bánni. És mikor megkerdezte a DM-ben az eladó, hogy miért kell hajhullás elleni sampon, mondtam, hogy mert néha kiidegel ez a sok kísérletezgetés. Erre megkérdezi, hogy nem e érdekelne ebelin vatta is, na mondom inkább valami koffeines sampont adjon, amitől visszanő a hajam amit kitéptem. :joy:

U.i.: Csak viccelek ám @Kontorne_Brigitta :joy: Egyébként azt javaslom, hogyha ezzel nem bírsz, vegyél Vapefly Cotton Cloud’s vattát. Vagy Coil Master Pro Cottonr. Azok laza szerkezetűek. :slightly_smiling_face: De ez nem jelenti azt, hogy a Titanium Fiber rossz lenne. Csak máshogy kell bánni vele. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Pl egy brunhilde?Na az 1.2-es afc-vel is levegos.Hetek ota tervezem hogy kisebbre cserelem,de az lenne vagy 20 masodperc​:rofl:

2 kedvelés

Ízlés kérdése, én 1.4-en használom és nem tűnik huzatosnak :slight_smile:

2 kedvelés

Üdv @Kontorne_Brigitta
Tudom,hogy szeretnél még küzdeni ezzel a vattával,de sztem ameddig nem érzel rá neked a Super Sorb lenne a legjobb megoldás,2.5mm magméretbe való,tökéletesen passzol bele és akkor már csak a végeket kellene ritkítanod és ennyi,mellesleg azonnal hozza az ízeket.És legalább betanulnád vele a mennyiséget.

8 kedvelés

És akkor ezzel semmi dolgom , nem kell esetleg megfelezni meg ilyenek? Akkor nem gondolkozom rendelek belőle.

1 kedvelés

Ezzel semmi dolgod,levágsz belőle egy darabot amennyire gondolsz hosszban,hogy dolgozni akarsz vele és megpödröd a végét,pont belecsusszan a 2.5mm-es tekerésbe,levágod deck szélén,ritkítasz a végein és mehet be az etető nyílásokba,kis liquid rá azt összerak,feltölt,pöfékel​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Azért 2.5 tekerésbe 0.25mm huzallal csak óvatosan mert viszi a tekerést…le kell fogni.

3 kedvelés

Elképzelhető,én 28ga 0.32es ss huzalal dolgozom abba le sem kell fognom.30ga nagyon ritkán kerül már elő nálam,utoljára talán Berserkerbe próbáltam,de nem jött át már,Kayfunokba viszont azt szerettem.

2 kedvelés

Abba simán busszal betolatok akkor se mozdul el… :rofl: :grin:

3 kedvelés