Én ezt a rátekerő bizbaszt sosem tudtam használni, eleinte küzdöttem vele, de meguntam, azt rátekerem inkabb kézzel. Utána kézzel összetolom, ha meg microcoilt akarokm, akkor izzítaskor összenyomom a csipesszel.
Nagyon praktikusnak tartom,mindenképpen beszerzek egyet.
Köszi szépen!!
eleinte nekem is nehezen ment mert ugye én meg mikor tekertem a coil masteral akkor egymásra tekertem a coilokatde bele jöttem idővel ugye,előtte meg csak a coil jig volt nekem arra kézzel tekertem meg eleinte de így jobb valamivel meg szebb a huzal is
Boldog születésnapot
Köszönöm kedves vagy!
Isten éltessen nagyon sokáig, erőben egészségben.
Én is így gondoltam…ezért nem értem,hogyha a Kyfun-omba számomra nem jó a 28ga,mert nem fogja meg a csavar és ezért rá kell tekernem,akkor a 30ga,hogy lenne jó?Azt mégúgysem fogja megfogni a csavar…a 26ga-t viszont lehet megfogná,mert az vastagabb.
Jól írtam…akkor nem értem mi a gond
A 2.25 illetve a 2.75-ös méreteket próbáltad már?
Ha igen,a standard 2-es,2.5 tekerésekhez képest bármilyen eltérést tapasztaltál?
Köszönöm szépen!
Vékonyabb nem jól írtad.TE 28GA használsz az 0.32mm én 0.25mm mondtam az 30GA
Ezért írtam én,hogy akkor nekem a 26ga kell,mert az vastagabb és megfogná a csavar…vagy mostmár nem értek semmit,ha nem jól írtam
Vékonyabb jobb azért nem fogja meg a csavar mert vastag a drót.Ha klónod van akkor a csavar is szar lehet.
Én meg azt hittem,hogy azért nem fogja meg,mert vékony neki a huzal és kicsúszik,mert nagyobb a hely jóval,mint a huzalom…klónok van persze.
Ebben van valami, a második V4-em nekem sem fogta a 0.32es huzalt, csak a 0.25-öst. De a sokból 1, szóval elképzelhető.
Boldog születésnapot Jani.
Kayfun mtl tank 0.25mm-es való bele… és kész
Köszi szépen!!!