Tekerés lépésről lépésre 😁

Én ezt a rátekerő bizbaszt sosem tudtam használni, eleinte küzdöttem vele, de meguntam, azt rátekerem inkabb kézzel. :grin: Utána kézzel összetolom, ha meg microcoilt akarokm, akkor izzítaskor összenyomom a csipesszel.

3 kedvelés

De, sokadjára! :grin:
A középső sort, ne nézd! :wink:

7 kedvelés

Nagyon praktikusnak tartom,mindenképpen beszerzek egyet. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszi szépen!! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

eleinte nekem is nehezen ment mert ugye én meg mikor tekertem a coil masteral akkor egymásra tekertem a coilokat​:sweat_smile::wink:de bele jöttem idővel ugye,előtte meg csak a coil jig volt nekem arra kézzel tekertem meg eleinte de így jobb valamivel meg szebb a huzal is​:blush::wink:

5 kedvelés

én ezt használom:

4 kedvelés

Boldog születésnapot :birthday::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm kedves vagy! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Isten éltessen nagyon sokáig, erőben egészségben.

Én is így gondoltam…ezért nem értem,hogyha a Kyfun-omba számomra nem jó a 28ga,mert nem fogja meg a csavar és ezért rá kell tekernem,akkor a 30ga,hogy lenne jó?Azt mégúgysem fogja megfogni a csavar…a 26ga-t viszont lehet megfogná,mert az vastagabb.

Jól írtam…akkor nem értem mi a gond​:thinking::slightly_smiling_face:

A 2.25 illetve a 2.75-ös méreteket próbáltad már?
Ha igen,a standard 2-es,2.5 tekerésekhez képest bármilyen eltérést tapasztaltál?

Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Vékonyabb nem jól írtad.TE 28GA használsz az 0.32mm én 0.25mm mondtam az 30GA

1 kedvelés

Ezért írtam én,hogy akkor nekem a 26ga kell,mert az vastagabb és megfogná a csavar…vagy mostmár nem értek semmit,ha nem jól írtam​:cry:

Vékonyabb jobb azért nem fogja meg a csavar mert vastag a drót.Ha klónod van akkor a csavar is szar lehet.

2 kedvelés

Én meg azt hittem,hogy azért nem fogja meg,mert vékony neki a huzal és kicsúszik,mert nagyobb a hely jóval,mint a huzalom…klónok van persze.

Ebben van valami, a második V4-em nekem sem fogta a 0.32es huzalt, csak a 0.25-öst. De a sokból 1, szóval elképzelhető.

Boldog születésnapot Jani. :blush:

1 kedvelés

Kayfun mtl tank 0.25mm-es való bele… :slightly_smiling_face: és kész :rofl: :heart:

5 kedvelés

Köszi :slightly_smiling_face: szépen!!!

2 kedvelés