Puszillak titeket, kész vagyok. 0,72 ohm lett Szabolcs ajánlásával 8 menetes lett, szerintem jobb mint a gyári tekerés, legközelebb figyelmesebb leszek kicsit. Most lehet kicsit kevesebb lett a vata, mert ici picit pattog de nem zavaró, de én már most át nem vattázom így is le izadtam mint a kávé főző .
Én annyit tennék csak hozzá, hogy addig “nyújtózkodhatsz” ameddig a levegőbeömlő ér. Max 2 menettel kilóghat mindkét irányba, azt még tudja hűteni, de ez is sok mindentől függ, hogy milyen széles a levegőlyuk meg mennyi van belőle. Mert itt ugyebár 6 lyukat számoltam, az elég széles levegőzést biztosít. No meg ne legyen túl magasan a huzal, azzal növeled a TH-t. De ez szubjektív.
Egyébként szívből gratulálok, haladót avattunk a személyedben!
A huzal vastagsága.
Aj jajjj azt honnan tudom milyen vastag, ne haragudj, de forgatom itt a huzalt ,de sehol nem látom
Ez komoly? Hát én minden vagyok csak nem haladó, de pár hónap múlva biztos jókat fogok mosolyogni ezeken a posztjaimon
Az AWG/GA értékét adod meg, mert az üzletek is azt használják, és a dobozon, spulnin is az van ráírva. Alatta zárójelben a vastagság milliméterben tekerde .
Amin rendeltél azon sehol, de a tekerde átváltja neked. Nézd csak meg alatta a zárójelet.
Jó hamar belejöttél, igen. Persze van azért még pár dolog, de szerintem simán mondhatunk haladó felhasználónak.
Egyébként az eredmeny nem lett a legjobb, most egy kicsit pattog és nagyon meleg
Hány Wattal hajtod?
15 watt volt levittem 11 re így már jobb
12 nél többet én soha nem adok neki. Az én tankjaimban az előbb - utóbb égett ízű lesz. A dl -ek a sok levegő miatt jobban hűlnek, azért bírják a dupláját, tankja és tekerése válogatja.
Ezt sikerült kiszámolni a tekerdével, és közben rá jöttem mi is az a GA ez még most nekem is fájt nem hogy nektek
Én igen…mert mielőtt bármibe belekezdtem,itt kaptam mindig segítséget,praktikákat,trükköket.
Az “ajánlott beállítás”-t tapasztalatból írom,nem ajánlomAz nagyon magas…
Létezik hogy legközelebb 9 menet kéne csinálnom?
az már lehet sok lenne szerintem a 9 menet a levegő miatt
11 és 13w között elég lesz neki szerintem feljebb nem érdemes menni vele
Én szeretem a 0.8ohm-ot.