Ellenben ha számít az ár:
Nekem nem az ár csak a motiváló, hanem hogy MTL szerű legyen, szúk levegő, és laposabb fajta.
Gyors check után.
2F-en van még Hussar II amit szerettem, egyetlen hátránya számomra az volt, hogy kicsit sekély, gyakran kell etetni. Cserébe alacsony, azt hiszem @Zolika vette át tőlem.
Kapható a skyfall is amivel sokat szemeztem bár nincs kép hogy milyen airdiskeket adnak hozzá. Egy e-mailt megér, rosszat nem hallottam arról az rda-ról
Kapható a BF1, kiválló mtl rda, és véleményem szerint a legrondább is.
Van tapasztalat!
Lehet félreértettem, de ilyesmire gondolsz? Nagyon szűk mtl, bf pin gyárilag van hozzá. Hogy mennyire beszerezhető azt nem tudom…
A Galaxies rda is ilyen, de meg sem közelíti ezt ízben. Mondjuk ez meg a Galaxies rdTa-t nem közelíti meg… (=
Márcsak a drip tip miatt is, bár úgyis cseréli a kolléga.
na, erre egy 810es (nem pink ) drip tip egy 510es coverter-rel és már pofás is
Vagy ez is érdekes lehet.:
Rózsaszín
(a szerző törölte a bejegyzést)
@Zoli76 sok boldog torta napot kívánok…
Jó reggelt!! Vasárnap hajnalban felébredtem ,nem hagyott nyugodni, tovább kísérleteztem a squonk szettel!! Úgy érzem megérte!! Találtam a fiók mélyén Vandy vape 26 ga huzalt,5 menettett tekertem a Galaxisbe, és a belső levegőállító csavarok segítségével tökéletes mtl húzást kaptam, és nagyon finom ízeket, tökéle
tes gőz mennyiséggel , és nem kell hosszú drip-tip a th miatt!! Mondhatom ,nekem kis örömmel kezdődött a vasárnap!!
Jahogy a másik két csavar a levegő állító azt hittem duálba is lehet építeni.Na ehez sem értek…
Hát igen!! De minden segítség jó és köszönöm is!! Meg ugye jó itt olvasgatni!! Pont tegnap olvastam, hogy valaki keresett 24ga huzalt rda-ba!! Ezért indultam lefelé a huzallal!!
Igen!! Azért lehet nagyon szűk mtlt is kihozni belőle!!
Nekem az RDA-zás vak vágány párszor neki futottam.
A Holic rda-m is hasonló kialakítású ott is lehet belül 2 csavarral szűkíteni + a külsö beállító.
Az nekem nem élvezhető mtlben 26 fölötti huzallal.
Az mtl rtat én sem cserélném le, semmi kép!! De örülök, hogy előbbre tudtam vele lépni!! Kezdem érteni más miért kedveli!!