Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Ellenben ha számít az ár:

6 kedvelés

Nekem nem az ár csak a motiváló, hanem hogy MTL szerű legyen, szúk levegő, és laposabb fajta.

7 kedvelés

Gyors check után.

2F-en van még Hussar II amit szerettem, egyetlen hátránya számomra az volt, hogy kicsit sekély, gyakran kell etetni. Cserébe alacsony, azt hiszem @Zolika vette át tőlem.

Kapható a skyfall is amivel sokat szemeztem bár nincs kép hogy milyen airdiskeket adnak hozzá. Egy e-mailt megér, rosszat nem hallottam arról az rda-ról

Kapható a BF1, kiválló mtl rda, és véleményem szerint a legrondább is.

7 kedvelés

Van tapasztalat! :saluting_face:

8 kedvelés

Lehet félreértettem, de ilyesmire gondolsz? Nagyon szűk mtl, bf pin gyárilag van hozzá. Hogy mennyire beszerezhető azt nem tudom…
A Galaxies rda is ilyen, de meg sem közelíti ezt ízben. Mondjuk ez meg a Galaxies rdTa-t nem közelíti meg… (=

9 kedvelés

@Zoli76 nak az lenne a lényeg ,hogy olyan RDA-t találjunk amit meg is tud venni … :joy: mert még árulják

7 kedvelés

Márcsak a drip tip miatt is, bár úgyis cseréli a kolléga.

6 kedvelés

na, erre egy 810es (nem pink :slightly_smiling_face:) drip tip egy 510es coverter-rel és már pofás is

7 kedvelés

Vagy ez is érdekes lehet.:

6 kedvelés

Rózsaszín :grin:

6 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

@Zoli76 sok boldog torta napot kívánok… :blush::blush::blush:

4 kedvelés

Jó reggelt!! Vasárnap hajnalban felébredtem ,nem hagyott nyugodni, tovább kísérleteztem a squonk szettel!! Úgy érzem megérte!! Találtam a fiók mélyén Vandy vape 26 ga huzalt,5 menettett tekertem a Galaxisbe, és a belső levegőállító csavarok segítségével tökéletes mtl húzást kaptam, és nagyon finom ízeket, tökéle
tes gőz mennyiséggel , és nem kell hosszú drip-tip a th miatt!! Mondhatom ,nekem kis örömmel kezdődött a vasárnap!!

12 kedvelés

Ugye hogy neked kell rájönnöd nem mindíg a 30-ga huzal a jó…:wink:

9 kedvelés

Jahogy a másik két csavar a levegő állító azt hittem duálba is lehet építeni.Na ehez sem értek… :man_shrugging:

6 kedvelés

Hát igen!! De minden segítség jó és köszönöm is!! Meg ugye jó itt olvasgatni!! Pont tegnap olvastam, hogy valaki keresett 24ga huzalt rda-ba!! Ezért indultam lefelé a huzallal!!

6 kedvelés

Igen!! Azért lehet nagyon szűk mtlt is kihozni belőle!!

5 kedvelés

Nekem az RDA-zás vak vágány párszor neki futottam.

6 kedvelés

A Holic rda-m is hasonló kialakítású ott is lehet belül 2 csavarral szűkíteni + a külsö beállító.
Az nekem nem élvezhető mtlben 26 fölötti huzallal.

7 kedvelés

Az mtl rtat én sem cserélném le, semmi kép!! De örülök, hogy előbbre tudtam vele lépni!! Kezdem érteni más miért kedveli!!

7 kedvelés