Damnvape Squonk

Sziasztok!
Ha esetleg valakinek érdekes lehet,be rendeltem a Damnvape új squonk mod-ját Atemporal 21(21700)Végre a sok pod közöttHát azt kell mondja a faék chipset-vel és egyszerűségével zseniális🫶🏻!Nekem nagyon bejőtt full CNC az egész Alu+csipetnyi SS,pille könnyű kis tégla!Ha valaki szereti a Squonk felhasználás akkor érdekes lehet​:saluting_face::saluting_face:Dobtam rá egy Nitrous 22 dual rda patika a szett
3hete tesztelem nagyon bejött!
Bocsánat ami lemaradt 2db negatívum ha nevezhető annak​:smile:
-kicsi kijelző
-A tartály-t ki kell venni a töltéshez meg lehetne nagyobb! 6.5ml :thinking:

15 kedvelés

Gratula a szetthez! :hugs::star_struck:

Nem érzed problémásnak a squonk palack feltöltési folyamatát?

Képeken amúgy a Nitrous Panna Cotta nem is néz ki olyan jól mint a te fotódon. Sokkal vagányabb. :grin:

7 kedvelés

Köszönöm​:fist_right::fist_left::saluting_face:
Az nem is zavar mert mikor kifogy tök jól el lehet csipni és kihúzni​:smiley:inkább az a 6.5ml jobban zavaró,főleg kajálós dual rda-nál​:sweat_smile:amugy szerintem solo-nál még akár kielégítő is​:grin:Igazából a megmunkálás a lekerekítesek úgy az egész mod fogása elsiklasztanak ezek felett​:joy::pray::v:

6 kedvelés

Az a fontos, hogy több a pozitív tulajdonsága mint a negatív!

Ám dualban tényleg kevéske lehet a 6.5ml. :sweat_smile: Esetleg gondolkodtál egy ilyen beszerzésén?

7 kedvelés

Na ezt nem találtam sehol​:rofl::rofl:az egyik spanyol videóba láttam a srác evvel hadonászott :joy:de nem mutatta be úgy konkrétan​:smiley:na akkor meg is van :saluting_face:köszönöm szépen​:pray::fist_right::fist_left: esetleg innen szállítanak is magyarba?

5 kedvelés

Gratulálok ! Nekem nagyon tetszik ,de pont leírtad a két legnagyobb negatívumot amiért végülis nem került a kosaramban … pedig szívesen megvettem volna … Mondjuk én a pinket ,mert nagyon extra :joy:

A helyedben single-be használnám …inkább , de ami neked jó az nekünk is :heart:

Egyébként minden squonkkernek örülni kell ami a piacra érkezik … Mert squonktalan időket élünk :sob:

Finom Gőzöket!

8 kedvelés

Köszönöm szépen​:smile::saluting_face:
Igen pont ezek miatt volt nekem is a kosárba egy hónapot​:joy:
Aztán egyszer egy boro tank folyásos napomon berágtam mondom akkor jössz magyarba​:joy:
És igen igazad van annyira ritkák már a squonk-k modok hogy vicc!Igazából nem is értem,ennyire nincs piaca?Nem tudom​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:
Van egy vandy vape pulse v2 squonk-om dead rabbit-al <szaloncukor piros​:rofl:) a tetején és imádom mai napig​:smiling_face:csak már viseltes kicsit​:smiley: azért is akartam valamit mellé és évek óta 0 a felhozatal ami úgy megfogott volna meg árban se egy 1 swift árával vetekszik​:joy:
Sok modom,tankom volt meg van is RTA-k/RDA-k ezeket szeretem​:sunglasses:
Ez a Squonk piac valahogy mindig ilyen számkivetett volt, pedig szerintem nagyon jó kis vape forma​:smile:

6 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

Én nem rég kezdtem bele a Squonkkolásban … Egyből egymásra találtunk ,de sajnos aztán ahogy beleástam magam rá kellett jönnöm ez nem a squonk divatos időszaka … ,de most mintha újra mozgolódás lenne a piacon … remélem be indul újra a buli :heart: Addig is a pulse v3 és a Dovpo Topside Dual kielégítő…

8 kedvelés

Jó kérdés még sose rendeltem az oldalról. Én a squonk modokkal szemeztem korábban. :grin:

Korábban a legtöbb angliai vapeshop szállított hozzánk, de Brexit után jött a kötelező vámkezelési eljárás és a folyadékok tiltásra kerültek. Ám az eszközök jöttek továbbra is. Az eszközök küldése akkor szűnt amikor a boltok megkapták a hatósági megkeresést miszerint ide már nem szállíthatnak.

Webshop inkább egy alkatrész áruház mint vapeshop szóval szerintem működhet. Ami fix, hogy áfa + vámkezelési díj még pluszban rá fog jönni a vételárra.

5 kedvelés

Oksi
Köszi az infót :muscle:t2::muscle:t2:
Ránézek aztán ha működik berendelek egyet​:sunglasses::sunglasses:

5 kedvelés

Ránéztem…Hááátt nagyon húzós a posta.:sweat_smile:

Beugrott miért nem vettem modot innen.:blush: De ha van Angliai ismerős akivel néha összefutsz megértheti. :+1:

6 kedvelés

Uhh :joy:
Mi bajuk van ezeknek​:joy:
Akkor ezt lehet elengedem :smiley:

6 kedvelés

Ez lehet járható út lenne. :thinking:

Van 4db-os szett is.

6 kedvelés

Oh köszi​:sunglasses:
Pont alin akartam megnézni​:smiley::sweat_smile:
Csak melóból most értem haza!
Na mentettem is lehet az egy darabost le is rendelem próba üzemre​:sweat_smile::muscle:t2::muscle:t2:
Köszi még egyszer​:fist_right::fist_left:

6 kedvelés

Szeretem mások pénzét költeni! :sweat_smile:

Bruce Willis Party GIF by IFC

6 kedvelés

Ellövöm én nèlküled is ne aggódj​:rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés