Sziasztok!
Ha esetleg valakinek érdekes lehet,be rendeltem a Damnvape új squonk mod-ját Atemporal 21(21700)Végre a sok pod közöttHát azt kell mondja a faék chipset-vel és egyszerűségével zseniális🫶🏻!Nekem nagyon bejőtt full CNC az egész Alu+csipetnyi SS,pille könnyű kis tégla!Ha valaki szereti a Squonk felhasználás akkor érdekes lehetDobtam rá egy Nitrous 22 dual rda patika a szett
3hete tesztelem nagyon bejött!
Bocsánat ami lemaradt 2db negatívum ha nevezhető annak
-kicsi kijelző
-A tartály-t ki kell venni a töltéshez meg lehetne nagyobb! 6.5ml
Gratula a szetthez!
Nem érzed problémásnak a squonk palack feltöltési folyamatát?
Képeken amúgy a Nitrous Panna Cotta nem is néz ki olyan jól mint a te fotódon. Sokkal vagányabb.
Köszönöm
Az nem is zavar mert mikor kifogy tök jól el lehet csipni és kihúzniinkább az a 6.5ml jobban zavaró,főleg kajálós dual rda-nál
amugy szerintem solo-nál még akár kielégítő is
Igazából a megmunkálás a lekerekítesek úgy az egész mod fogása elsiklasztanak ezek felett
Az a fontos, hogy több a pozitív tulajdonsága mint a negatív!
Ám dualban tényleg kevéske lehet a 6.5ml. Esetleg gondolkodtál egy ilyen beszerzésén?
Na ezt nem találtam seholaz egyik spanyol videóba láttam a srác evvel hadonászott
de nem mutatta be úgy konkrétan
na akkor meg is van
köszönöm szépen
esetleg innen szállítanak is magyarba?
Gratulálok ! Nekem nagyon tetszik ,de pont leírtad a két legnagyobb negatívumot amiért végülis nem került a kosaramban … pedig szívesen megvettem volna … Mondjuk én a pinket ,mert nagyon extra
A helyedben single-be használnám …inkább , de ami neked jó az nekünk is
Egyébként minden squonkkernek örülni kell ami a piacra érkezik … Mert squonktalan időket élünk
Finom Gőzöket!
Köszönöm szépen
Igen pont ezek miatt volt nekem is a kosárba egy hónapot
Aztán egyszer egy boro tank folyásos napomon berágtam mondom akkor jössz magyarba
És igen igazad van annyira ritkák már a squonk-k modok hogy vicc!Igazából nem is értem,ennyire nincs piaca?Nem tudom
Van egy vandy vape pulse v2 squonk-om dead rabbit-al <szaloncukor piros) a tetején és imádom mai napig
csak már viseltes kicsit
azért is akartam valamit mellé és évek óta 0 a felhozatal ami úgy megfogott volna meg árban se egy 1 swift árával vetekszik
Sok modom,tankom volt meg van is RTA-k/RDA-k ezeket szeretem
Ez a Squonk piac valahogy mindig ilyen számkivetett volt, pedig szerintem nagyon jó kis vape forma
(a szerző törölte a bejegyzést)
Én nem rég kezdtem bele a Squonkkolásban … Egyből egymásra találtunk ,de sajnos aztán ahogy beleástam magam rá kellett jönnöm ez nem a squonk divatos időszaka … ,de most mintha újra mozgolódás lenne a piacon … remélem be indul újra a buli Addig is a pulse v3 és a Dovpo Topside Dual kielégítő…
Jó kérdés még sose rendeltem az oldalról. Én a squonk modokkal szemeztem korábban.
Korábban a legtöbb angliai vapeshop szállított hozzánk, de Brexit után jött a kötelező vámkezelési eljárás és a folyadékok tiltásra kerültek. Ám az eszközök jöttek továbbra is. Az eszközök küldése akkor szűnt amikor a boltok megkapták a hatósági megkeresést miszerint ide már nem szállíthatnak.
Webshop inkább egy alkatrész áruház mint vapeshop szóval szerintem működhet. Ami fix, hogy áfa + vámkezelési díj még pluszban rá fog jönni a vételárra.
Oksi
Köszi az infót
Ránézek aztán ha működik berendelek egyet
Ránéztem…Hááátt nagyon húzós a posta.
Beugrott miért nem vettem modot innen. De ha van Angliai ismerős akivel néha összefutsz megértheti.
Uhh
Mi bajuk van ezeknek
Akkor ezt lehet elengedem
Ez lehet járható út lenne.
Van 4db-os szett is.
Oh köszi
Pont alin akartam megnézni
Csak melóból most értem haza!
Na mentettem is lehet az egy darabost le is rendelem próba üzemre
Köszi még egyszer
Szeretem mások pénzét költeni!
Ellövöm én nèlküled is ne aggódj