@Donat …kivételesen itt javasolnék egy valszeg másoknak is hasznos funkciót. (nem AI ) Szóval jólenne minden téma aljára egy gomb ami az adott témához érkezett hsz-ek csakis médiatartalmát gyűjtené ki. Mert pl most tekerhetek vissza naphosszat ha szeretném megnézni, hogy János melyik képről gondolta azt amit írt…és vállalom, lusta vagyok visszatekerni 200hsz-t (ha nincs szerencsém).
Pl a vélhetően kevésbé ilyen hasznos ‘legnépszerűbb hsz-ek’ gomb helyett vagy melléje tökéletes lenne…szerintem.
Köszönet érte előre is.
Igen ,még a 28gas huzalhoz képest is elképesztő a változás!!
Nem folyik,nem törik az üvegpalást egy RDA-n,és SS kupakkal szép.
Van ss az rta-hoz is de ott annyira nem érzem mikor fogy ki
Bár nem emlékszem mikor törtem el utoljára üveget
Én sem cserélem le,de ami manapság megy itthon beszerzés ügyben,jó ha van .
Teljesen igaz!! Meg valahogy úgy érzem ( nem tudom) hogy ha az ember este hazaér leül, egy kv mellé jól eshet egyet lecserélni az rtat!!
Ez igaz csak már-már a bőség zavara van előttem hogy melyiket
Gondolom!! Én most tényleg úgy gondolom ,hogy amig nem látom a jövőt, addig leállok a vásárlással!! Szerintem ,amire szükségem van annál jóval több mindenem van!!
Én is ezt írtam nemrég…hogy nem vásárolok mert révbe értem a vapelés számomra minden élményfaktorát tekintve (th, gőzmennyiség, nik tartalom, szívóhatás erőssége). Aztán most mégis kacérkodok a squonk gondolatával (mert az kimaradt eddig). Pedig aromakkal sem tervezek továbbra sem, aminél az eszköz egyik legfőbb pozitívumát adja.
Én nem mondom azt, hogy révbe értem, még sok rtat ki szeretnék próbálni. De még bizonytalannak látom a jövőt addig félrerakom a rá szánt pénzt és majd látom mi lesz!! Bár az kicsit biztat, hogy Kanadában visszavonták az aromákra vonatkozó tiltást!!
így “lábujjhegyen súgva” én meg az EUn belüli package forwarding-ban bízok
Én is, de szeretnék olcsón egyből jót most nem úgy áll a szénám, hogy agyonkísérletezzem magamot
Oszt kérhetnél kölcsön pl. tőlem!?
Mostanában megint nem arra járkálok de vagy elengedem, vagy veszek olyat, ami szerintetek majd nekem való, és lapos, és mtl szerű és könnyen tölthető, és sehogy sem folyik.
Mod-RDA kombó a felajánlás tárgya.
Pénzt még rokonnak sem.
Csak a baj van vele: elfogy, nincsen, kevés, stb.
Nem mínuszban vagyok, csupán most szolidra kell vennem magam x okból
Szervusz Zoli76 !
Már hogyne lenne kis deckes RDA ! Jorda A, 1928 , STNG , Speed Revolution 2019 18mm BF RDA, Origen 16mm RDA… És még sorolhatnám…
Szia Atis !
És melyiket lehet még beszerezni ?
Szervusz Tibor !
Bármelyiket belehet, csak nem újonnan…
Későn kezdted az a baj
Ott van még a Requiem is
Van nekem is. Az ki is ment a fejemből…