Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

@Donat …kivételesen itt javasolnék egy valszeg másoknak is hasznos funkciót. (nem AI :slightly_smiling_face:) Szóval jólenne minden téma aljára egy gomb ami az adott témához érkezett hsz-ek csakis médiatartalmát gyűjtené ki. Mert pl most tekerhetek vissza naphosszat ha szeretném megnézni, hogy János melyik képről gondolta azt amit írt…és vállalom, lusta vagyok visszatekerni 200hsz-t (ha nincs szerencsém). :slightly_smiling_face:
Pl a vélhetően kevésbé ilyen hasznos ‘legnépszerűbb hsz-ek’ gomb helyett vagy melléje tökéletes lenne…szerintem.
Köszönet érte előre is.

3 kedvelés

Igen ,még a 28gas huzalhoz képest is elképesztő a változás!!

7 kedvelés

Nem folyik,nem törik az üvegpalást egy RDA-n,és SS kupakkal szép.
Van ss az rta-hoz is de ott annyira nem érzem mikor fogy ki
Bár nem emlékszem mikor törtem el utoljára üveget :joy:
Én sem cserélem le,de ami manapság megy itthon beszerzés ügyben,jó ha van .

9 kedvelés

Teljesen igaz!! Meg valahogy úgy érzem ( nem tudom) hogy ha az ember este hazaér leül, egy kv mellé jól eshet egyet lecserélni az rtat!!

10 kedvelés

Ez igaz csak már-már a bőség zavara van előttem hogy melyiket :joy:

8 kedvelés

Gondolom!! Én most tényleg úgy gondolom ,hogy amig nem látom a jövőt, addig leállok a vásárlással!! Szerintem ,amire szükségem van annál jóval több mindenem van!!

10 kedvelés

Én is ezt írtam nemrég…hogy nem vásárolok mert révbe értem a vapelés számomra minden élményfaktorát tekintve (th, gőzmennyiség, nik tartalom, szívóhatás erőssége). Aztán most mégis kacérkodok a squonk gondolatával (mert az kimaradt eddig). Pedig aromakkal sem tervezek továbbra sem, aminél az eszköz egyik legfőbb pozitívumát adja.

7 kedvelés

Én nem mondom azt, hogy révbe értem, még sok rtat ki szeretnék próbálni. De még bizonytalannak látom a jövőt addig félrerakom a rá szánt pénzt és majd látom mi lesz!! Bár az kicsit biztat, hogy Kanadában visszavonták az aromákra vonatkozó tiltást!!

9 kedvelés

így “lábujjhegyen súgva” én meg az EUn belüli package forwarding-ban bízok :wink:

7 kedvelés

Én is, de szeretnék olcsón egyből jót :roll_eyes:most nem úgy áll a szénám, hogy agyonkísérletezzem magamot :grin:

8 kedvelés

Oszt kérhetnél kölcsön pl. tőlem!? :saluting_face:

5 kedvelés

Tele vagy parlagon lévő pénzzel? :smiling_imp: [1]

1. értem ám, csak viccelek :wink: ↩︎

7 kedvelés

Mostanában megint nem arra járkálok :roll_eyes:de vagy elengedem, vagy veszek olyat, ami szerintetek majd nekem való, és lapos, és mtl szerű és könnyen tölthető, és sehogy sem folyik. :wink:

8 kedvelés

Mod-RDA kombó a felajánlás tárgya.
Pénzt még rokonnak sem.
Csak a baj van vele: elfogy, nincsen, kevés, stb. :grimacing:

9 kedvelés

Nem mínuszban vagyok, csupán most szolidra kell vennem magam x okból :wink:

8 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Már hogyne lenne kis deckes RDA ! Jorda A, 1928 , STNG , Speed Revolution 2019 18mm BF RDA, Origen 16mm RDA… És még sorolhatnám… :wink: :innocent: :hugs:

7 kedvelés

Szia Atis !

És melyiket lehet még beszerezni ? :thinking::heart:

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Bármelyiket belehet, csak nem újonnan… :wink: :blush:

7 kedvelés

Későn kezdted az a baj :joy:
Ott van még a Requiem is :smiling_face:

7 kedvelés

Van nekem is. Az ki is ment a fejemből… :wink:

7 kedvelés