Sziasztok!
Tudom, nagyon nem az én szintem, de felkeltette az érdeklődésemet a squonk. Javaslatok, ellenjavaslatok? Esetleg eleve felejtsem el még egy jó időre, pont a szint miatt?
A squonk is csak annyi mint amit már ismersz…azon kívül, hogy egy nagyobb tartályból nyomkodással töltöd fel a tankot. Nincs ami bonyolítaná…sőőőt, ha jó a szett (nem szivárog a liquid) akkor inkább kényelmesebbé teszi a vépelést.
Nincs ilyen, hogy “szint”, de mindig van olyan, hogy “először”. 1 év tapasztalatot pontosan 1 év alatt lehet szerezni és lehet, hogy a “squonk” műfajon belül Neked most kezdődne el.
Nekem egy Vandy Vape Pulse 2 modom van, egy éve vettem, napihasználatú, kültérben és állja a sarat. Kinyilt elöttem az rda-k világa, úgy hogy nem kell közben mindig csepegtetnem és ez a műfaj is hozzátartozik a nagybetűs “VAPE”-hez. Az rda a legegyszerűbb, legízesebb konstrukció ami létezhet és egy squonk mod-ra azért nem bűn, sőt lehet rta-t is rakni. Avval is tud muzsikálni.
Van lehetőséged, hát vágj bele!
Köszönöm!
A szintet azért mondtam, mert nagyon sok mindent nem tudok még. Túl sok mindent.
A squonk azóta tetszik, mióta láttam, hogy ilyen is van. Egy kicsit (megint) elbizonytalanodtam.
Ha kiváltod a cigarettát, már nyertél és ha érdekel a “vape”, kipróbálhatsz mindenféle irányzatot. Maximum megtudod, mi az ami legjobban bejön Neked. Ha valami passzolós, hát majd elpasszolod…
Ha sqounk akkor mindenféleképpen csak is kizárólagosan , szigorúan csiiiiiiip vezérelt elsőre . Lehet drága de fő a biztonság
Egy ellenérv: flakonba van a lé, több kell belőle, ha cserélgetni akarod, kijönni csak nehezen fog egy agresszív íz. Ja és nagy is. Ez már kettő volt.
Az pont szimpi benne.
Ha csak egy íz megy, akkor ok.
Squonk mod-okból könnyebb választani mert kisebb a kínálat…és kevés a tényleg jó. Bár az RBA-k tényleg jobb ízű tankok, de általában a kialakításuk miatt megfolynak eldöntve. RTA-t is használhatsz squonk mod-dal ha az 510es csavarja lyukas.
Azokból is kivalóak ami kapilaris alsó tartalyosak Bf pinnel mert amnt túl nyomod a kis tankban vissza csorog. 2ml extra
Bf rta közül 3 db al találkoztam Alientech , yachtvape, haku riviéra. Mind meggyőző szépen állítható levevegőzéssel . Érdekes módon a yv és a haku mtl és dl egyben. Míg az első szűk dl a második közepes dl és egyik sem szereti ha felénél tőbb van a kis tankban mert ha eldöltöd könnyezik vatta ide vagy oda . A vissza folyó nyíláson úgy is kilyön
Az rda-nál azt nem értem, ha az 510- csatinál megy be a lötyi, hogy nem ázik el az 510-en keresztül a mod?
Á most addig amíg nincs kész az összes projekt . Köszönöm nem. Még várok alkatrészekeket és hogy még gyógyuljon az esztergályos .
De annyit látom most itt a sqounk ot , hogy berendelek ahoz is pár alkatrészt