Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy érdemes e még squonkolni. Az ŐŐŐskorban volt egy mecha Vapage V-mod-om. Nagyon szerettem!
De akkoriban, nem igazán voltak még profi kazánok.
Helyesbítek, kezdetleges profi kazánok már voltak.
Nagy volt a kontraszt, egy hagyományos készség és a BF között, nyilván a Bf javára.
A lényegre térve, erősen töprengek egy bf eszköz beszerzésén. Viszont bizonytalan is vagyok, mert időközben sokat fejlődtek a tankok, kazánok is.
Megvan még ez a kontraszt a két készség között, vagy már nem számottevő?
Ami még foglalkoztat, hatalmasra nőttek a dripp kazánok is. Ami csak abból a szempontból érdekel, hogy régen pik pak kiszívtam a lötyit a joye 510-t lr ből, és már kóstolhattam is a következőt. Úgy hogy az első pár cseppnél még éreztem az előző löty ízét a hátérben.
A másodiknál már nem. A mostani kazánokban van félkiló vatta, és ha ízt válltana az ember, újra kell vattázni.
Remélem érthető, amit próbálok kérdezni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Fiatal squonker vagyok, de eme “stílus” garancia a jó ízekre az egyszerű felépítés mellett. Egy lehetőség, hogy bonyolult koncepciók, csodált és drága tankok helyett , olcsón és hatékonyan nyerd ki a maximális ízeket bármelyik levesedből. A squonk tartály még meg is “végteleníti” az örömöket. Nem tudom, a régiek mit tudhattak, de a koncepció változatlan, bár a mod kínálat szűkös a temérdek kapható box modok mellet. Rda terén viszont szerencsére széles a paletta.
A Vandy Vape Requviem pl. egy kis bufferrel hellyel rendelkező rdamtl-re és dl-re egyaránt:
A squonk modom egy VV Pulse II, aminek a töltése a tartály kivétele nélkül történhet, a chipkészlete vízálló tokban van elhelyezve és egy 21700as akku hajtja:
Szia! Van igazsága @Balazs_Samu_Nagy -nak de nekem már nem hoz akkora változást min 7-8éve egyre jobbak az RTA-k már szerintem jobbak is.Ami előnye volt az Rda-nak már nincs meg sajna …
Rövid squonkolási próbálkozasaim során ugyanerre jutottam. Rájöttem, hogy nekem nem annyira létszükség. Teljesen jó tankok vannak.
De rengetegen szeretik, s ez így jó
Meg a sok íz miatt sem. Az is szempont. Nekem nem akartam elkezdeni tartályt is veszegetni. de még egyszer lehet hogy nekifutok majd. Csak lenne olyan squonkRDA, ami Byka SE vagy Expromizer íz és th szintet lazán hoz.
De az miért jó? Azért mert 22-es még nem kell belelocsolni 2 ml levest, rá a vattára, hogy legyen benne 3-4 slukk, kész. Amikor alaposan megöntözöm sem tart 8-10 slukknál tovább, annyi meg nekem kell, ha kóstolni akarok.
Nekem volt egy ilyen mütyürkém, nem volt kedvem megépíteni, kidobtam. Nálam már a 18-as sem jöhetne szóba, mert nem sok előnyét látom, akkor meg minek szenvedni vele? Az íze nem lesz jobb így sem, hiszen egy ammitnál szinte a szádban van a coil.
Sziasztok, tud valaki jó két akkus squonk modot? Most topside dualom van, az gyári hibás, szóval abból még egyet nem vennék olyan 4-5 év után most vettem sima modot és egy rta-t, tegnap óta veszekszem vele, nem tudom hogy fogom megszokni