álltalában inbuszkulcsos a lyuk benne..
Értem. Köszönöm.
Ha valakinek viszket a tenyere egy jó squonkra akkor tudom ajánlani az új Empire kiadást. Piszok jól néz ki
Ha jól látom jelenleg aktív tagokként ti rendelkeztek Dovpo Topside Dual moddal.
Elkezdett ismét viszketni a tenyerem rá mert most A&L-n akcióban kb. 27ezerért el lehetne hozni szállítással együtt
Hosszútávon mennyire zavaró a súlya ha nem otthon használjátok? Megszoktam a Pulse V3 “pehelykönnyű” súlyát és kérdések merülnek fel bennem mennyire lennénk barátok ezzel a bivallyal
Vásárlásról lebeszélő és vásárlásra úszító tanácsokat szívesen fogadok.
A Holdon sacc az egyhatoda
Szia. Bár egy ideje nem squonkolok, de mikor használtam, egy idő után nem tűnt fel a súlya abszolút. Megszoktam. Biztonságot adott, hogy bárkit agyon tudnék ütni vele. De valójában annyira megbízható strapabíró, hogy annak idején kialakult köztünk egy kötődés. Nem lett örök szerelem, stílusváltás miatt, de annak a stílusnak szerves, elengedhetetlen főszereplője. Több volt és mélyebb, mint egy egyéjszakás, vagy futó kaland. Mindenképp ajánlom, hogy ne gondolkozz. Ha eleinte nem lenne a barátod, enni nem kér. Idővel meg fogod szeretni nagyon szerintem. Ez az én véleményem.
Köszönöm!
Meggyőző az érvelésed!
Felejtsd el ezt a “zseb barát-e” parát! (Fú, szóróm a rímeket )
Nekem egyfolytában mászkálnom kell, mászkálok is és sorba ropogtatom el a mod-okat egymás után… Ma már szeretem, ha egy mod-ban van anyag, érzem a kabátomban, a zsebemben, főleg télen, hidegben. Próbálok vigyázni, de az élet kegyetlen és ha legalább attól nem megy tönkre, hogy elborul az asztalon, becsülni fogod a tervezőjét és max veszel másik asztalt…
Nem baj ha nehéz.
Szerintem.
Ilyen értelemben kicsit megbízhatóbb lettem idén
Mivel nem dualozol,sztem szép de feleslegesen nehéz.
Ha elaludtam nyomta a pici mellkasonat
Akkor az ünnepek után, azt fogod mondani ,nagyon megbízható lettél??
Köszönöm a kijózanító tanácsot!
Szervusz @gangsta_gergo !
Szerintem Neked elég lenne a sima 21700 as topside is, nekem is van, bőven elég mtl. gőzölésre, de ebben is benne van az anyag, a vandyvape v3 hoz képest egy nehezék…
Köszönöm a tippet!
Sajnos a 21700 kiadás már évek óta beszerezhetetlen. Anno szerettem volna de akkor még nem voltam elég bátor az építéshez
Ne csüggedj, én is itt a fórumon szereztem be, és hidd el patika állapotú ma is. És nem utolsó sorban nagyon megbízható …
Esetleg ha majd időd engedi egymás mellé tudnád tenni a Topsideot és a Pulse V3-at?