Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

álltalában inbuszkulcsos a lyuk benne..

5 kedvelés

Értem. Köszönöm.

4 kedvelés

12 kedvelés

Ha valakinek viszket a tenyere egy jó squonkra akkor tudom ajánlani az új Empire kiadást. Piszok jól néz ki :smile:

2 kedvelés

Spongebob Squarepants Yes GIF by nounish ⌐◨-◨

1 kedvelés

Ragaszkodóak :smile:

9 kedvelés

@Bishop @rattyrat @Zolika

Ha jól látom jelenleg aktív tagokként ti rendelkeztek Dovpo Topside Dual moddal.

Elkezdett ismét viszketni a tenyerem rá mert most A&L-n akcióban kb. 27ezerért el lehetne hozni szállítással együtt :sweat_smile:

Hosszútávon mennyire zavaró a súlya ha nem otthon használjátok? Megszoktam a Pulse V3 “pehelykönnyű” súlyát és kérdések merülnek fel bennem mennyire lennénk barátok ezzel a bivallyal :grinning_face_with_smiling_eyes:

Vásárlásról lebeszélő és vásárlásra úszító tanácsokat szívesen fogadok.

5 kedvelés

A Holdon sacc az egyhatoda :roll_eyes:

7 kedvelés

Szia. Bár egy ideje nem squonkolok, de mikor használtam, egy idő után nem tűnt fel a súlya abszolút. Megszoktam. Biztonságot adott, hogy bárkit agyon tudnék ütni vele. :joy::joy::joy: De valójában annyira megbízható strapabíró, hogy annak idején kialakult köztünk egy kötődés. Nem lett örök szerelem, stílusváltás miatt, de annak a stílusnak szerves, elengedhetetlen főszereplője. Több volt és mélyebb, mint egy egyéjszakás, vagy futó kaland. Mindenképp ajánlom, hogy ne gondolkozz. Ha eleinte nem lenne a barátod, enni nem kér. Idővel meg fogod szeretni nagyon szerintem. Ez az én véleményem.

12 kedvelés

Köszönöm! :hugs:

Meggyőző az érvelésed! :heart_hands:

6 kedvelés

Felejtsd el ezt a “zseb barát-e” parát! (Fú, szóróm a rímeket :face_with_hand_over_mouth:)

Nekem egyfolytában mászkálnom kell, mászkálok is és sorba ropogtatom el a mod-okat egymás után… :sob: Ma már szeretem, ha egy mod-ban van anyag, érzem a kabátomban, a zsebemben, főleg télen, hidegben. Próbálok vigyázni, de az élet kegyetlen és ha legalább attól nem megy tönkre, hogy elborul az asztalon, becsülni fogod a tervezőjét és max veszel másik asztalt… :wink: :grin: Nem baj ha nehéz. :pinched_fingers: :weight_lifting_woman: Szerintem. :+1:

12 kedvelés

Köszönöm a lelkesítést! :hugs:

Fenti gondolat szállingózik a fejemben! :grin:

7 kedvelés

Ilyen értelemben kicsit megbízhatóbb lettem idén :roll_eyes::joy:

11 kedvelés

Mivel nem dualozol,sztem szép de feleslegesen nehéz.
Ha elaludtam nyomta a pici mellkasonat

10 kedvelés

Akkor az ünnepek után, azt fogod mondani ,nagyon megbízható lettél?? :grin: :rofl:

6 kedvelés

Köszönöm a kijózanító tanácsot! :hugs::heart_hands:

6 kedvelés

Szervusz @gangsta_gergo !

Szerintem Neked elég lenne a sima 21700 as topside is, nekem is van, bőven elég mtl. gőzölésre, de ebben is benne van az anyag, a vandyvape v3 hoz képest egy nehezék… :wink:

7 kedvelés

Köszönöm a tippet! :hugs:

Sajnos a 21700 kiadás már évek óta beszerezhetetlen. :face_with_diagonal_mouth: Anno szerettem volna de akkor még nem voltam elég bátor az építéshez :sweat_smile:

5 kedvelés

Ne csüggedj, én is itt a fórumon szereztem be, és hidd el patika állapotú ma is. És nem utolsó sorban nagyon megbízható … :wink:

7 kedvelés

Esetleg ha majd időd engedi egymás mellé tudnád tenni a Topsideot és a Pulse V3-at?:blush:

7 kedvelés