Persze mindjárt csinálok képet…
A topside kb. 5mm el magasabb…
Köszönöm
Mindjárt meglesem, hogy a dual is ugyanilyen magas-e mint neked a single. Mert ha igen akkor fix, hogy elengedem.
Vagy ez a dual?
Megmértem, a 21700 92,5 mm. a duálra meg 88,5 mm. írnak, szóval 4 mm. a különbség …
Igen ez már szimpatikusabb Minden mm számít
Viszont a 21700 nál a liquid betöltő kupak szintben van a mod tetejével, a duálnál meg kilóg…
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Győzőtt a szív!
Berendeltem
Hmmmm . Ebbe most bele szaladtam ebből valami vásárlás lesz … És vallás
Ez nekem újdonság alapvetően szerettem volna kipróbálni az RDA vonalat , de eddig vissza tartott ,hogy nekem abba mindig csepegtetni kell stb az egész olyan macerásnak és nem mobilisnak tűnt. De ez a Squonk erre egy elég jó megoldásnak tűnik…
A kérdés ,hogy melyik Modot és honnan vegyem meg
Nyilván RDA része okés azt sok helyen beszerezhető
Nehéz helyzetben vagyunk akik alulról pumpálnak mert elég szegényes a kinálat
Alsó-közép kategória volt a Vandy Vape Pulse V3 de sajnos már szinte lehetetlen beszerezni.
Itt érdemes feliratkozni a készletértesítőre bár pont ma kaptam választ, hogy fogalmuk sincs mikor lesz elérhető.
Középkategória a Dovpo Topside Dual V4. Jelenleg EU-ból az A&L oldaláról vagy Barabrume-ról lehet beszerezni.
https://www.barabrume.fr/topside-dual-dovpo
Ééésss innen felfelé vezet az út a 3D nyomtatott modellek vagy a highend kategória képviselői között ahol az árak már magasan járnak. pl.
Limelight
Snow cap Mods
és ezek mellett még ott vannak a facebook csoportos kis példányszámba készülő egyedi modok.
Szépen összeszedted, bele is feledkeztem. Most ki kell szellőztetni a fejem és megpróbálni délutánig nem felmenni egy vape shop oldalra sem. Az akció a “sátán műve”…mormogom magamban.
Nem csak az akció hanem a szóbeszéd is befolyásoló hatással bír
Köszönöm szépen Tényleg nincs nagy választék … A Dovpo az randa … Vandy vape nagyon tetszik . Figyelgetem keresgélem
RDA ? Dead Rabit Solo ? Jó lenne nekem ?
Ha egy tekercses érdekel akkor ismerkedés céljból szerintem ideális választás a DR Solo. Utána ha elkap az érzés lehet csemegézni más drágább RDA-k felé. Minden csak pénztárca kérdése
Amúgy minden RDA alkalmas a Squnkolásra ? Vagy mire figyeljek a vásárlásnál ?
Bf vagy rdsa-t keress és működni fog
Ha éppen nincs köd … csinálunk!
Olyankor viszont nem illik ködfényszórózni