Nem szokott melléfolyni a “lötty”?
Nem folyik mellé?
Haverom mindig segít
Felettébb rendhagyó módja a bőrkeményedés eltávolításának
Nem. Épp attól tartok, hogy ha erőltetem, ez esetleg megváltozik.
Én csak raknék alá valami hézagkitöltőt,hogy teljesen feltámaszkodjon a tank alja.Így ha netán megfeszül valamiért,letörik a menetes rész róla és akkor kuka.
Vandy Vape Pulse V3
Pár nap használt után már kiderült egy hiba. Könnyen karcolódik a mod teteje az RDA-tól. Ennyi Nálam nem jelentkezett a mágnes ragasztási hiba mint más felhasználóknál ( Kopp-kopp ). Számomra tökéletes a forma, a gomb klikkelése ugyanolyan mint a V2-nek és Gaur 18-nak. Baromira egyszerű squonkolni és a tartályt feltölteni, nem úgy mint az előd V2-nél. Ezért az árért baromira megéri. Annyira meggyőzött, hogy éjszaka rendeltem még egyet. 9000 Ft-ért szállítással a hülyének is megéri
Ha valaki nem utálja a műanyag felépítést és akar egy betonbiztos chipsettel (ugyanaz a chip ami az előd V2-ben és a Gaur szériában jelen van) ellátott olcsó modot akar az ne hagyja ki.
Ezt kéne ss+delrinből gyártani és dupla-tripla ennyiért vennék mint a cukrot…én biztosan.
Oké oké de hol a link
Azt a GLS futár hozza hétfőn 9-16 óra között!
Nekem is ?
Pulse V3 Healthcabin-on 33.53$ jelenleg. https://www.healthcabin.net/vandy-vape-pulse-v3-95w-squonker-mod-p/29137.html
Egy hónap pontgyűjtés után kapsz 16.8$ levásárolható creditet https://www.healthcabin.net/index.php?main_page=account_checkin_center
Minden hónapban 15%-os kedvezmény az oldalon ami általában 2hétig tart.
A kedvezményeket kombinálva kijön a bűvös akciós ár
Természetesen a fenti Healthcabinos kuponozás másra is érvényes. Korábban a Dead Rabbit Solo-t és a Wotofo Profile RDTA-t húztam be aprópénzért.
Mármint a linket…
Így van. Jól duruzsol, viszont ami hátrány lenne egyeseknél, az az h csakis egész wattonként lehet állítani a teljesítményt rajta. Nincs se fel watt, se tizedelés, ami, ugye mtl-ben nélkülözhetetlen… amugy lehet hasznalni akár squonk modként is vagy csak egyszerűen dupla 18650-es modként is.
Bocsi, kissé elmaradtam, de utolérem magam…
A tied, sokkal szebb mint az enyém, ez nem igazságos… szólhattál volna h a piros feketével szebb…
De csak egyszer, ugye…?
egyszerre csak egyre
Nem folyik. Egyáltalán. Ezt én is alá tudom támasztani. Most nekem az stng van rajta, tegnap délután óta szívom, de meg mindig 90%-on felul van az akkuk szintje. 17 watton szivom.
Honnan tudom, hogy állítható-e vagy sem… ?