Szeretnék megtanulni vattázni, tudtok ajánlani tankot?

Sziasztok

Szeretnék idén megtanulni vattázni és squnkot használni esetleg tudtok tippet adni amit ajánlotok rdtat hozzá meg modot?

Sajnos a kéz ügyességem kb egy 5 éves szintjén lehet ezért egyszerű kellene :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Szia!

Ha nem szeretnél bíbelődni a vattázással és squonk is fontos lenne számodra én elengedném az RDTA-t. Squonk palackok többsége megfelelő mennyiségű liquidet tárol és az RDTA kis kapacitású tartálya nem ad annyi pluszt meglátásom szerint. RDA viszont egy squonk rendszerhez a tökéletes párosítás. Tankok vattázása eltérő lehet egyes RDAk esetén de általánosan elmondható, hogy ezeket a legkönnyebb megépíteni.

Még mielőtt bármit is ajánlanék/ajánlunk Mod+RDA tekintetében fontos lenne tudni mik a preferenciáid. MTL/RDL/DL?

6 kedvelés

inkabb mtl

5 kedvelés

Na azt már nehezebb lesz manapság találnod.

5 kedvelés

Ha gondolod van egy mtl rda-m amit valami jelképes összegért elboltolhatunk, vagy akár kölcsön is adhatom, nem használom csak van. Segítek a tekerés/vattázásban is szívesen, nem nagy durranás. Viszont squonker modom nincs feleslegbe, azt neked kell beszerezni de ha gondolod nézelődhetek én is hátha látok valamelyik csoportban. Elsőre nem vennék drága modot, bőven jó egy használt 10-12K körüli próbálgatósnak.

4 kedvelés

Főleg azt, hogy mennyi a keret.
(van használt Wotofo squonker-em esetleg eladó)
:thinking: :face_with_raised_eyebrow:

5 kedvelés

Igazábol vevő lehetek rá modot nézek hozzá. Hosszú távú megoldásként mindenképpen megbízhatót szeretnék ahol a palack nem gyengül el és hosszú távon bírja a mindennapi eséseket.

Jelenleg egy vaporesso apexet nyúzok most már szegénynek az akkuja eléggé oda van, de imádom mert sok liquid belefér kompakt.

Szerintem hosszabb távon biztosan olcsóbb a porlasztóval/pod fejjel szemben, csak mindenképpen megszeretném tanulni addig amíg életben van ez a készulék.

2 kedvelés

Tank + mod 30-35k környéke amit még szívesen kiadok

2 kedvelés

Nem rábeszéllek,de előbb próbáld ki hogy tetszene-e,vagy tudnád-e használni a squonkot.

Van itt akinek nem jön be.

Ha nem tetszik,akkor feleslegesen dobod ki a pénzedet .

Tudom pont én beszélek :grin:

5 kedvelés

Egyébként igaza van Zolinak, egyrészt van akinek nem jön be, másrészt van egy hátránya a squonk-nak amiért már én is csak itthon használom, könnyen liquides lesz a ruhád, zsebed vagy bármi amiben tárolod. Nagyon oda kell vele figyelni hogy használod és hogy hordozod.

4 kedvelés

Ha van utántöltős palackod,akkor ki se kell venned a modból,és lötyis se leszel,csak az rdat kell letekerned.

Igaz,arra figyelned kell hogy éppen ne szárazra szívd,de ha jól vattázod ott baj nem lehet egy mtl rda-nál sem .

3 kedvelés

Azt nem mondom, hogy rendszeres de én már jártam úgy, hogy pumpáltam párat, egyet slukkoltam és menni kellett, a sietségben zsebre vágtam és a levegőlyukon szépen kicsordogált pár csepp leves. De olyan is volt hogy zsebre vágtam és el is felejtettem hogy ott van, beültem a kocsiba és a zsebemben lévő kulcs pont a flaskát nyomta. Ilyesmi baleseteim voltak, ezek simán becsúszhatnak. Hát még ha kezdő az ember és mondjuk nem érzi mennyit kell pumpálni…

4 kedvelés

Nem mellesleg, a Wotofo “elkaristol” dupla akkus modként is.

4 kedvelés

Köszönöm a tippeket lehet akkor egyenlőre maradok akkor egy sima mod + valami tankkal amin próbálkoznék a tekerés + vattázással.

3 kedvelés

Én ne tudnám :joy:igaz olyat nem vettem mert….na mindegy mert nem :blush:

4 kedvelés

Hirtelen 12 db squonkert számoltam össze most itt a polcomon.

Lassan megtanulom mennyit kell pumpálnom :joy:

Az elején….volt nadrág,pólócsere is​:joy:

3 kedvelés

Ha még nem tekertél érdemes először tankkal kezdeni a gyakorlást, ha már megy illetve szívásból meg tudod már itélni mennyi lé lehet a vattádban utána érdemes lehet rápróbálni a squonkra. De ha most kezded a tekerést sok cuccot be kell még szerezned mielőtt nekiállsz.

Csipesz, kis csípőfogó, olló, tekerősegéd, vatta, huzal, akku, töltő…és ezek csak az alapvető dolgok, aztán majd jön a többi :smiley:

4 kedvelés

Nálam csak 9 van viszont egyetlen egy működik, mindegyiknek van valami baja amitől használhatatlan.

4 kedvelés

Jaj dehogy is, van még egy ami működik de ezt meg nem szeretném használni :laughing::laughing::laughing:

6 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)