Danke süni
A kék szín kell neked !
Ez meg 9 darabos ebben sokféle van bármihez is jó lehet…
Kosárban köszönöm
Én nyugger stílusban nyomon szóval ráérek
No ez egy kiváló squonk mod yihi elektronikával , 10 milis palackkal. Ha valahol fel lelhető akkor érdemes lehet, nekem van egy , de nem eladó … Könnyű palack töltés , könnyű akkucsere.
Ez egy szép mod … Jöhetne
Meghiszem azt , ez már ereklye velem van kb. 9 éve… Igaz a kabátja kopott, de bent minden rendben van , minden üzemmód tökéletesen működik.
Figyelem a használt piacot,hátha valaki … Megválik valamikor valami squonktol
Én is
Hess
Engem nemigen fogol látni eladni , venni szoktam. Ajándékozni viszont előfordul , de az sem nagyon jellemző…
Nyilván ilyen gyöngyszemektöl max az válik meg aki leteszi a vépelést ,de lehet az is inkább leteszi az utókornak
Feleségem is párologtat, én is , meg a kisleányom két hete valami eldobhatós cuccal jött haza. De csináltam neki is egy DNA 75 minit egy dvarw kazánnal, de azt meg nemigen…
Nálunk is gőzölgő a család , feleségem és a lányom is igaz ők megelégednek egy-egy csini Poddal … még
Nem lehet rossz technika , de nem ismerem , az egyik shopban láttam elég húzós áron adták…
Túl bonyolítod ! A meglévőre kell egy fain kazán és happy… Nem a mod ami meghatározza a jó ízeket, hanem a jó kazán …
Nekem mindenem kevés … kb pár hónapja foglalkoztat igazán a vape világ. Mivel itthon nem lehet csak úgy vásárolni szeretnék 2 squonk modot … jelenleg csak 1 van
Mondjuk én ne szóljak semmit, igaz sok év vásárlás eredménye, van vagy 50 modom, meg kazánból is vagy 100 darab , bármi lesz nem maradok eszköz nélkül …
Na várj mutatok még egyet mindjárt rakok be képet…
KHW mods. Fetes mecha …