Várom
Én meg olyanra vadászok, csak most a stabfa mod vitte a pénzt.
Meg amúgy is … idén már semmit … Azért ma is a foxit várom .
Vettem egy elég használt pulse Aio.5-öst főleg az RBA rész miatt ,de már találtam hozzá uj paneleket lehet még jól is elsülhet
Kép alapján jóféle. Nekem Lost Vape B80 AIO van, kiváló darab.
Olyat majdnem vettem 2x de pont sosem volt olyan színben amint akartam
Nekem bejön . De én szeretem a színes kütyüket
Így van mihez hasonlítani… köszönöm szépen. . Továbbra sem tetszik ,de méretileg már nincs akkora bajság vele a gyári képek alapján sokkal nagyobb durungnak látszik
Tetszik az RDA … Az pontosan milyen típus ?
Engem is meglepett, hogy kisebb. Minőségben ég és föld a különbség a Pulse V3 és a Topside Dual között
Az RDA pedig egy ReLoad Vapor - Reload S Pro. EU-ban csak itt kapható ha érdekel.
https://www.barabrume.fr/reload-s-pro-rda-reload-vapor?fast_search=fs
Bejövős RDA fel került a jövőre listára
Kezd nőni az a lista!!
Ne is mond …
Szervusz !
“Minőségben ég és föld a különbség” És a palack töltés közt is van ég és föld különbség nem is kicsi… Topside-ba kannából lehet önteni a cuccot, a vandyvape-nek meg egyetlen olyan technikája van amivel nem megy mellé…
60ml-es Chubby palackot nagyon szereti a Pulse V3
A betöltő nyílás az nagyon felejtős útban van középen a szilikon cső, ha leveszed a palack tetejét akkor meg lekváros lesz a szilikon palack teteje azért nem fog tömíteni, csak fentről lehet normálisan tölteni úgy, hogy a palack betöltőt kinyitod és az 510 -en keresztül fecsivel, vagy kiveszed a palackot és a csövön keresztül fecsivel szintén luer csonkal töltöd, ez az egyetlen módszer amivel nem megy mellé…
Nekem simán megy 120ml-essel is elsőre kicsit bénáztam ,de nincs vele gond már .
Mondjuk az fix nem lehet neki nyomni nagyon … szépen nyuggermódba tele megy
A töltő csőrrel meg nem kell szórakozni, beletolom a szintet és kész…
Veszek ,csak muti még pontosan melyiket a 7 fajta közül
Köszönöm
A 2,7 mm. jó, mert 2 mm. a cső furatátmérője, a szilikon arra szépen rámegy …
De ez még jobb.