Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Ez is szép… ugye most elég szűk az elérhető áru squonk piac … lényegeben 3 készülék van
Pulse v3
Dovpo topside
Vaperz Cluod

6 kedvelés

Régen meg a mecha modokat csinálta mindenki , nemigen volt jó elektronika a kezdetekben… A DNA is leállt a squonkal pedig voltak nagyon jó modjaik…

https://www.google.com/search?sca_esv=afbf823101d056b0&rlz=1C1KNTJ_huHU1076HU1076&sxsrf=ADLYWIIYwNsVZyXroUfF3y40AbVUo8mCtw:1733691583900&q=dna+squonk+modok&udm=2&fbs=AEQNm0CRjlOtE433-CvsDZEksQ8zUchZAntv9lLo-e4ZT42rallNMwFnp0bsjoo02jmPR_wsDgV-1bHx_-b4Y1pcIMUOeVvyc6jPiwEaU-OzOPxVK7bE_011W_bAHjZhMlhC_1aQmr5Uerh34i3ZS-HXpNiDT1bp4Ulz6EBu-8XrnDsHoy3RFW8N5HScDsi7xtE-9n6ooRxD&sa=X&ved=2ahUKEwjRqYi4iJmKAxW3UlUIHTwcICoQtKgLegQIGRAB&biw=1680&bih=899&dpr=1

7 kedvelés

Sajnos mindenki leállt a squnk készülékekkel. Amikor elkezdtem keresgélni… Annyi szépséget találtam … Természetesen már egyiket sem kapni sehol :sob:

6 kedvelés

Én viszont elköszönök , reggel kelés , ébreszteni kell a leányzót. Jó éjt , további szép estét mindenkinek… :wave:

6 kedvelés

Nem ajánlom. Könnyű kifogni egy hibás darabot és utána csak a nyűg van vele.

GrimmGreen magyarázkodott is miatta eleget. Pedig nem is tehetett erről.

7 kedvelés

Meglátásom szerint egy jó kazán semmit se ér egy jó huzal és vatta nélkül. :person_shrugging:

8 kedvelés

Rendben van ! Nekem viszont van olyan RDA-m aminek teljesen mindegy mit rakok bele akkor is ugyanazt a jó ízt adja… :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Ennek örülök :blush:

7 kedvelés

Jó pihenést :sleeping_bed:

6 kedvelés

Az melyik ? :joy:

5 kedvelés

Caiman … :wink:

7 kedvelés

Akár honnan nézem Dovpo lesz ebből… SM-röl, csak tudjam le a karácsonyt még a családot :joy:

7 kedvelés

Vagy megvárod 2025 elejét :thinking: A videóban amit linkeltem korábban látható a két akkus Topside Dual konkurenciája.

Nemrég már szóba jött, hogy mégis mikor fog megjelenni mert a felhasználók akarják a masinát. Jelezte abba bízik, hogy jövőév elején már tényleg kapható lesz​:smile:

7 kedvelés

Végre megérkezett az első huzal , így tudtam egy nagyobb coilt tekerni … Talán még egy karikát lehet elvisellt volna … Hát ■■■■■■ meg sokat javult … Egyre finomabb a gőz…

Tricore fused clapton 3-28/36 ahogy nézegettem ilyen huzalból vannak Alien coilok …

Baromira elégedett vagyok :joy::joy::joy:

10 kedvelés

Megbabonáz az RDA:grin:

Ralph Wiggum Trance GIF by MOODMAN

6 kedvelés

Szerintem elég az a karikaszám, nem szoktam többet én sem. :saluting_face: De nem egyformák vagyunk. :wink:
the clone wars clones GIF by Star Wars

7 kedvelés

Megvett kilóra. Ezzel az elvileg nem nagy szám RDA-val is K… Jó ,nagyon kíváncsi leszek mit tud egy jobb cucc … :heart:

8 kedvelés

Engem most a Topside Dual vett meg kilóra. Reggel vettem is egy gunmetalt Sourcemore-ról :smile:

8 kedvelés

Köszönöm nem kellett volna :kissing_heart::joy: … Bent figyel a kosárba 1… Még kicsit majomkodok rajta aztán úgy is meg KELL vennem

6 kedvelés

Ne sokat tétovázz, jó az! :rocket:

6 kedvelés