Ez is szép… ugye most elég szűk az elérhető áru squonk piac … lényegeben 3 készülék van
Pulse v3
Dovpo topside
Vaperz Cluod
Régen meg a mecha modokat csinálta mindenki , nemigen volt jó elektronika a kezdetekben… A DNA is leállt a squonkal pedig voltak nagyon jó modjaik…
Sajnos mindenki leállt a squnk készülékekkel. Amikor elkezdtem keresgélni… Annyi szépséget találtam … Természetesen már egyiket sem kapni sehol
Én viszont elköszönök , reggel kelés , ébreszteni kell a leányzót. Jó éjt , további szép estét mindenkinek…
Nem ajánlom. Könnyű kifogni egy hibás darabot és utána csak a nyűg van vele.
GrimmGreen magyarázkodott is miatta eleget. Pedig nem is tehetett erről.
Meglátásom szerint egy jó kazán semmit se ér egy jó huzal és vatta nélkül.
Rendben van ! Nekem viszont van olyan RDA-m aminek teljesen mindegy mit rakok bele akkor is ugyanazt a jó ízt adja…
Ennek örülök
Jó pihenést
Az melyik ?
Caiman …
Akár honnan nézem Dovpo lesz ebből… SM-röl, csak tudjam le a karácsonyt még a családot
Vagy megvárod 2025 elejét A videóban amit linkeltem korábban látható a két akkus Topside Dual konkurenciája.
Nemrég már szóba jött, hogy mégis mikor fog megjelenni mert a felhasználók akarják a masinát. Jelezte abba bízik, hogy jövőév elején már tényleg kapható lesz
Végre megérkezett az első huzal , így tudtam egy nagyobb coilt tekerni … Talán még egy karikát lehet elvisellt volna … Hát ■■■■■■ meg sokat javult … Egyre finomabb a gőz…
Tricore fused clapton 3-28/36 ahogy nézegettem ilyen huzalból vannak Alien coilok …
Baromira elégedett vagyok
Megbabonáz az RDA
Szerintem elég az a karikaszám, nem szoktam többet én sem. De nem egyformák vagyunk.
Megvett kilóra. Ezzel az elvileg nem nagy szám RDA-val is K… Jó ,nagyon kíváncsi leszek mit tud egy jobb cucc …
Engem most a Topside Dual vett meg kilóra. Reggel vettem is egy gunmetalt Sourcemore-ról
Köszönöm nem kellett volna … Bent figyel a kosárba 1… Még kicsit majomkodok rajta aztán úgy is meg KELL vennem
Ne sokat tétovázz, jó az!