Persze jogos de egy 18650-es akkuval nem lehet nagy cirkuszt csinálni DL-ben
LOTR meme-el nem lehet betelni
Persze jogos de egy 18650-es akkuval nem lehet nagy cirkuszt csinálni DL-ben
LOTR meme-el nem lehet betelni
Nézzétek mi jött ma velem szembe … A sors vagy mert lehallgatnak
Hihetetlen,hogy épp reggelre lett egy eladó darab és pont ebből . Már csak egy Single RDA-t kellene vennem olcsó pici apró pénzért valakitől,hogy én is kipróbáljam a pumpálást aki tud valamit ne tartása magába
Teljesen megfertőztök
Nincs eladóm
Nem akarja megvenni senki!! Ajándékba kell!!
Sajnos olcsó rdam nincs ajcsiba
Gonosz vagy!!
Ha szűkebb dl re kell ajánljuk sztem többen is a Reload S-t,ha mtl akkor Caiman bf,1928
Ha nagyon dl akkor Blaze Solo
Én mondtam az eladónak, hogy nagy kincs manapság egy matt fekete Pulse V3. Próbáltam lebeszélni, hogy ne adja el de legalább jó helyre került
Drop V2 is jött vele?
Adtam is ajándékba,meg olyan apró pénzért ITT valakinek mert volt sírás rívás,elküldtem majd kifizeted ha lesz pénzed,erre láttam itt régen tőle hogy nagyon jó meg minden,de arra az apróra +én pköltségemre is ittam a hideg vizet
Nem felhánytorgatom,de érted.
Szóval bizalmatlan lettem
Bocsánat
Ja,és a budai kutyavásár…
Nem ,mert nem akartam duál-t .
Blaze aszem van most is eladó valami a piac téren. Igazából szűkebb Dl a fő vonal nekem . A viccet félretéve természetesen nem ingyen keresek RDA -t
Jól döntöttél!
Baráti áron számolta külön a Modot… Minden korrektül és gyorsan lezajlott …
Ahogy @Zolika is írta a ReLoad S nagyon jó csak nem éppen olcsó ahogy mellette a Pro verzió.
Nálam ami Pulse V3-on bevált az a Dead Rabbit Solo, Damn Vape Nitrous+ és a ReLoad S / ReLoad Pro.
Volt mellette még QP Design Nio Remastered is de azt lehetetlen beszerezni
Ne haragudj rám!! Én teljes mértékig viccnek szántam!! Meg sem fordult a fejemben, hogy komolyan gondoljam!!! Azt meg nagyon sajnálom, hogy köztünk van ilyen becstelen ember!!
Már nincs friss volt még akkor,pb-ben is fűt fát ígért,de kenyerem még van Mohácsnál emlékszel ?
Annak örülök ,hogy már nincs itt!! Én úgy gondólok erre a fórumra, hogy maximálisan tisztelek, és megbízom bennük!! Szerintem erről is szól ez a fórum!!
DR Solo már a kosárba . Tetszik a 6. évfordulós kék piros . Nyilván mivel első RDA …tesztelgetni …próbálgatni kell ezért nem szeretnék túl sok pénzt bele áldozni ezért keresem a megfizethető,de bevált modelleket . Vagy esetleg használtat ,mert arra nem kell heteket várni
Ízlés kérdése de szerintem bazári
Egy nap után eladtam
vevő lettem volna rá … nem vagyunk egyformák én a csupa fekete dolgoktól kapok hidegrázast …