Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Persze jogos de egy 18650-es akkuval nem lehet nagy cirkuszt csinálni DL-ben :slight_smile:

LOTR meme-el nem lehet betelni :rofl:

6 kedvelés

Nézzétek mi jött ma velem szembe … A sors :joy: vagy mert lehallgatnak

Hihetetlen,hogy épp reggelre lett egy eladó darab és pont ebből . Már csak egy Single RDA-t kellene vennem olcsó pici apró pénzért valakitől,hogy én is kipróbáljam a pumpálást aki tud valamit ne tartása magába :smiley:

Teljesen megfertőztök :heart:

9 kedvelés

Nincs eladóm :grin:

8 kedvelés

Nem akarja megvenni senki!! :laughing: Ajándékba kell!! :grin: :laughing: :rofl:

6 kedvelés

Sajnos olcsó rdam nincs ajcsiba :joy:

5 kedvelés

Gonosz vagy!! :grin:

5 kedvelés

Ha szűkebb dl re kell ajánljuk sztem többen is a Reload S-t,ha mtl akkor Caiman bf,1928 :blush:
Ha nagyon dl akkor Blaze Solo :grin:

6 kedvelés

Én mondtam az eladónak, hogy nagy kincs manapság egy matt fekete Pulse V3. Próbáltam lebeszélni, hogy ne adja el de legalább jó helyre került​:blush:

Drop V2 is jött vele?

4 kedvelés

Adtam is ajándékba,meg olyan apró pénzért ITT valakinek mert volt sírás rívás,elküldtem majd kifizeted ha lesz pénzed,erre láttam itt régen tőle hogy nagyon jó meg minden,de arra az apróra +én pköltségemre is ittam a hideg vizet :man_shrugging:
Nem felhánytorgatom,de érted.
Szóval bizalmatlan lettem
Bocsánat :man_shrugging:
Ja,és a budai kutyavásár…

10 kedvelés

Nem ,mert nem akartam duál-t .

6 kedvelés

Blaze aszem van most is eladó valami a piac téren. Igazából szűkebb Dl a fő vonal nekem . A viccet félretéve :joy: természetesen nem ingyen keresek RDA -t

7 kedvelés

Jól döntöttél!:hugs:

5 kedvelés

Baráti áron számolta külön a Modot… Minden korrektül és gyorsan lezajlott … :heart:

6 kedvelés

Ahogy @Zolika is írta a ReLoad S nagyon jó csak nem éppen olcsó ahogy mellette a Pro verzió.

Nálam ami Pulse V3-on bevált az a Dead Rabbit Solo, Damn Vape Nitrous+ és a ReLoad S / ReLoad Pro.

Volt mellette még QP Design Nio Remastered is de azt lehetetlen beszerezni :sweat_smile:

7 kedvelés

Ne haragudj rám!! Én teljes mértékig viccnek szántam!! Meg sem fordult a fejemben, hogy komolyan gondoljam!!! Azt meg nagyon sajnálom, hogy köztünk van ilyen becstelen ember!!

7 kedvelés

Már nincs :smiling_face:friss volt még akkor,pb-ben is fűt fát ígért,de kenyerem még van :smiling_face:Mohácsnál emlékszel ? :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Annak örülök ,hogy már nincs itt!! Én úgy gondólok erre a fórumra, hogy maximálisan tisztelek, és megbízom bennük!! Szerintem erről is szól ez a fórum!!

8 kedvelés

DR Solo már a kosárba . Tetszik a 6. évfordulós kék piros . Nyilván mivel első RDA …tesztelgetni …próbálgatni kell ezért nem szeretnék túl sok pénzt bele áldozni ezért keresem a megfizethető,de bevált modelleket . Vagy esetleg használtat ,mert arra nem kell heteket várni :joy::joy:

7 kedvelés

Ízlés kérdése de szerintem bazári​:person_shrugging:

Egy nap után eladtam :smile:

6 kedvelés

:joy: vevő lettem volna rá … nem vagyunk egyformák én a csupa fekete dolgoktól kapok hidegrázast …

6 kedvelés