Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Régen amikor még nem volt elterjedt a BF RDA akkor én simán megfúrtam a pint egyes vagy ahol kiadta másfeles fúróval. Nem egy nagy dolog. Igaz nekem gépi forgácsoló a szakmám, de vagy 35 éve nem praktizáltam benne… :wink:

8 kedvelés

Volt egy rdam a második másfeles fúróval sikerült kifúrnom (az első anyázások közepette eltörött :smiling_face:)kombináltfogó+akkusgép kombóval itthon a konyhában kézben mert ugye nekem azonnal kellett :grin:

9 kedvelés

Úgy is kell azt , finom munka csakis kézben tartva … :wink: :hugs:

7 kedvelés

Akarom kérdezni: “dobott” a fúró, vagy remegett a kéz? :grimacing: :saluting_face:

7 kedvelés

Hármast se nagyon szeretem,inkább 4 től 13-ig használunk :joy:
Nameg izgultam is :joy::joy:

7 kedvelés

Az egyes másfeles kettes fúrok nem arról híresek, hogy az élezéstől kopnak el… Amikor beletörik az anyagba akkor örül az ember , ha kibírja piszkálni… :grin: :grin: :grin: És van amikor csak a szemből fúrás a megoldás… :wink:

7 kedvelés

Azt már nem kellett élezni :joy:
Jobban szeretem a 13-ast élezni de csak kisflexel ! Köszörűvel nem látom :joy:

7 kedvelés

A flex megégeti, nem jó megoldás , szemüveg kell , ha nem látod, nem szégyen az , sajnos nekem is kell… :disguised_face: :nerd_face: Az ideális fordulatszám 2800-3500 - ig a flex meg ugye 10.000 felett…

5 kedvelés

Ha viszont nem megy akkor dobós :smiling_face:
Tudom ezzel megkárosítom a céget :joy:de talán kibírják :joy:
Lehet van pár darab itthon is…persze új :grin:

6 kedvelés

Gondolom ami otthon van, azt úgy vásároltad!! :thinking: :shushing_face:

5 kedvelés

Nézd,egy 13-as kb ötezer :smiling_face:(és nem a fekete :stuck_out_tongue_winking_eye:)
Naná hogy nem :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Régen az ősember kőből pattintott szerszámokkal dolgozott. A ma kor embere meg a gyárból pattintottal.

7 kedvelés

Amint lesz “kedvem” € már rendelem is a topside dualt. Szeretem, ha érzem, hogy nem hagytam el. Na meg itt Borsodban önvédelemre is jó. :sweat_smile:

8 kedvelés

Egy időben felénk a szárvágó, kisbalta, stb volt divatban.
Season 8 Twd GIF by The Walking Dead

9 kedvelés

Hajdúhadházról meséljek vagy elég amit a hírekben hallotok ? :joy::joy::joy:

11 kedvelés

Kicsit megkésve, tudom…
Második kedvenc modom lett, és az eslő leggyakrabban használt.
Kabátban a súlya fel sem tűnik, nadrágban lehet hogy 1-2 nadrághoz öv kell amihez annó nem vettem.

De mit mondjak… 16 évesen a 750ml-es boros üveget is elbírta a cargo gatya :sweat_smile:
Sose volt gondom súlyosabb modokkal, mindig is jobban szerettem a kicsit nehezebb modokat.

Ha az új modell legalább olyan jó mint a régi, akkor én bátran ajánlom.

10 kedvelés

Köszönöm a bíztató szavakat! :hugs:

Pár finomítást eszközöltek a V4 esetén.

• picit könnyebb lett
  • palackon “javítottak” valamit
  • akkufedél ajtó állítólag örök élet + 2 év :smile:
7 kedvelés

Jó gép, de nagyon eszi az 1 akksit squonk-ban. Főleg ha dual-ba tekerem. Viszont cserébe a legkényelmesebb eszköz, Wotofo recurve v2 rda-val. Sosem folyt meg nekem. 4 akksi van nálam plusz töltő. Bár jelenleg vissza tettem rá a zeus zx rta-t mert nincs kedvem 150 puff-onként akksit cserélni. Nem tudom mi lehet a gondja, szerintem csak szarul vezérli az akksikat egyszerűen. 40-60w single-ben.

5 kedvelés

Csak azért “vezéri szarul az akkut” mert kevés az egy darab 18650 kapacítása. Még a 21700-at is kevésnek érzem 45W-on a Pulse V3-ban.

6 kedvelés

Single akkunak megéri minőségibb, nagyobb kapacitásút és áramterhelhetőségűt választani mindig. 30w felett fokozottan.

Go Away Power GIF

6 kedvelés