Régen amikor még nem volt elterjedt a BF RDA akkor én simán megfúrtam a pint egyes vagy ahol kiadta másfeles fúróval. Nem egy nagy dolog. Igaz nekem gépi forgácsoló a szakmám, de vagy 35 éve nem praktizáltam benne…
Volt egy rdam a második másfeles fúróval sikerült kifúrnom (az első anyázások közepette eltörött )kombináltfogó+akkusgép kombóval itthon a konyhában kézben mert ugye nekem azonnal kellett
Úgy is kell azt , finom munka csakis kézben tartva …
Akarom kérdezni: “dobott” a fúró, vagy remegett a kéz?
Hármast se nagyon szeretem,inkább 4 től 13-ig használunk
Nameg izgultam is
Az egyes másfeles kettes fúrok nem arról híresek, hogy az élezéstől kopnak el… Amikor beletörik az anyagba akkor örül az ember , ha kibírja piszkálni…
És van amikor csak a szemből fúrás a megoldás…
Azt már nem kellett élezni
Jobban szeretem a 13-ast élezni de csak kisflexel ! Köszörűvel nem látom
A flex megégeti, nem jó megoldás , szemüveg kell , ha nem látod, nem szégyen az , sajnos nekem is kell…
Az ideális fordulatszám 2800-3500 - ig a flex meg ugye 10.000 felett…
Ha viszont nem megy akkor dobós
Tudom ezzel megkárosítom a céget de talán kibírják
Lehet van pár darab itthon is…persze új
Gondolom ami otthon van, azt úgy vásároltad!!
Nézd,egy 13-as kb ötezer (és nem a fekete
)
Naná hogy nem
Régen az ősember kőből pattintott szerszámokkal dolgozott. A ma kor embere meg a gyárból pattintottal.
Amint lesz “kedvem” € már rendelem is a topside dualt. Szeretem, ha érzem, hogy nem hagytam el. Na meg itt Borsodban önvédelemre is jó.
Egy időben felénk a szárvágó, kisbalta, stb volt divatban.
Hajdúhadházról meséljek vagy elég amit a hírekben hallotok ?
Kicsit megkésve, tudom…
Második kedvenc modom lett, és az eslő leggyakrabban használt.
Kabátban a súlya fel sem tűnik, nadrágban lehet hogy 1-2 nadrághoz öv kell amihez annó nem vettem.
De mit mondjak… 16 évesen a 750ml-es boros üveget is elbírta a cargo gatya
Sose volt gondom súlyosabb modokkal, mindig is jobban szerettem a kicsit nehezebb modokat.
Ha az új modell legalább olyan jó mint a régi, akkor én bátran ajánlom.
Köszönöm a bíztató szavakat!
Pár finomítást eszközöltek a V4 esetén.
- picit könnyebb lett
- palackon “javítottak” valamit
- akkufedél ajtó állítólag örök élet + 2 év
Jó gép, de nagyon eszi az 1 akksit squonk-ban. Főleg ha dual-ba tekerem. Viszont cserébe a legkényelmesebb eszköz, Wotofo recurve v2 rda-val. Sosem folyt meg nekem. 4 akksi van nálam plusz töltő. Bár jelenleg vissza tettem rá a zeus zx rta-t mert nincs kedvem 150 puff-onként akksit cserélni. Nem tudom mi lehet a gondja, szerintem csak szarul vezérli az akksikat egyszerűen. 40-60w single-ben.
Csak azért “vezéri szarul az akkut” mert kevés az egy darab 18650 kapacítása. Még a 21700-at is kevésnek érzem 45W-on a Pulse V3-ban.
Single akkunak megéri minőségibb, nagyobb kapacitásút és áramterhelhetőségűt választani mindig. 30w felett fokozottan.