Squonk javaslatok, ellenjavaslatok

Csakis SS :muscle: a többi nem tetszik :blush:

7 kedvelés

A fekete még a pokolban is divatos!:smiling_imp::sweat_smile:

Ám a DR Solo még kékben nagyon szép. Volt szerencsém hozzá pár hétig :slightly_smiling_face:

Ám eszembe jutott még a Damn Vape Demo RDA is mint opció neked. Én nem szerettem mert folyamatosan turbulencia volt a topcapben viszont jó íze volt. @Zolika lehet most is pörgeti valamelyik sqounk modján​:sunglasses:

Vaperbookon hirdetnek egyet. Lehet még az enyém volt​:sweat_smile: Alkudd le a felére és hozd el

6 kedvelés

És igazad van :grin: semmi komoly,csak a Palm bf + on csücsül :grin:mert az tudja a dolgát :wink:
És amúgyselátjasenki :joy:

10 kedvelés

https://vaperina.cc/t/damn-vape-demo-rda/44986
Itt is vagyon egy. :saluting_face:

6 kedvelés

https://vaperina.cc/t/tauren-solo-rda-v1-5/45869
Másik fajta is van, ha megfelel a “használt” is. :saluting_face:

6 kedvelés

Nem is láttam, hogy itt is fenn van :blush:

6 kedvelés

Lesegetem már egy hete legalább szerintem. :wink:

6 kedvelés

Köszönöm írok neki :slight_smile: hátha megegyeztünk

5 kedvelés

Szervusz @Zolika ! Jó reggel.

Szép darab grat. Nagyon bejövős, talán egyszer , ha leány elvégzi a technikumot… :wink:

8 kedvelés

30A és 35A akksik

5 kedvelés

Az, ha nem hamis, és jó állapotú, teljesen top.

5 kedvelés

Azért csak hadra fogtam amíg ide nem ér az RDA hozzá :joy:

9 kedvelés

Elég amatőr kérdés merült fel bennem :upside_down_face: minden szívás előtt kell pumpálni vagy 1 pumpa után több szívás… Persze tudom rá kell érezni ,de valami támpont kell :joy::joy:

6 kedvelés

Általában 1-2 ml körül vannak a lé kutak az rdanál.
3-4 után én pumpálok,de van ami tud 7-8 slukkot is pumpa nélkül

9 kedvelés

Köszönöm… Már is előrébb vagyok . Valahogy én is így gondoltam :heart:

6 kedvelés

Függ az RDA átmérőjétől és a vattaárok mélységétől is. Ha úgy érzed szükséges, leveszed a palástot és rápillantasz a vattára. Rá fogsz jönni, ha száraz lesz. 3-5-7 slukk után ált. pumpálás van. Ahogy @Zolika is írta. :wink: :saluting_face:

8 kedvelés

Én már két slukk után pumpálok. Nagyon szeretem ha jól át van itatva amire rá tudok pörkölni. :smile:

9 kedvelés

Gyakorlat teszi a mestert … Idővel kitapasztalod mikor kell etetni, mindegy milyen RDA , mielőtt szárazat szívnál előtte három slukkal már lehet érezni, hogy szárad a vatta…

11 kedvelés

Hogy még tovább egyszerűsödjön, a pumpálás mértékénél azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi van a flakonban. :wink:

11 kedvelés

Szervusz @Bishop !

Így igaz. Ha nagyon egyszerűsíteni akarunk akkor egy full pelso RDA és abban van ultem palást lehet látni mennyi ment a tekerésre … :wink: Vagy jorda A…

11 kedvelés