Slukk szám

Konklúzió:
Akkor itt sincs ingyen ebéd :slight_smile:
Van aki nicre költ többet (aki erősebbet szereti pl. @Zoli76 , @Ispy , és én is)
És van aki aromára ( a több alaplé miatt)
Aki meg egyik csoportba sem sorolható,
ő meg azért költ többet, mert csak :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés

Bár nem ez motivált én soha ilyen olcsón nem gőzöltem mint az elmúlt 2 évben :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hiányzik a Hangsen… pedig azok kész levesek voltak (pl. EO).

1 kedvelés

Hangsen E Liquids 5 for £9.95 Free Delivery

2 kedvelés

Csak Angliában szállít

Ezeket keresed? :thinking:

Köszi…élnek még? Nehogy benosztalgiázzak :grin:bár azóta sok jó új íz is van.
Eltűntek a 30 millis kiszerelések :roll_eyes: 390-ért vettem a 10 millist itt, utoljára :hugs:

1 kedvelés

Mostanában nem rendeltem tőlük,de szerintem most is simán menne a rendelés. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ezt csak úgy itthagyom, itt annyi, az annyi :wink: Nic&Salt hibrid alap - Egyszerű, mégis zseniális alap e-folyadékokhoz - CHEMNOVATIC

5 kedvelés

Az aromamesteressel mi a baj? Használom. Teljesen jó.

1 kedvelés

Nekem teljesen megfelel,én is azt használom.
Zoli kételkedik az erősségében,hogy megvan -e a 100……

1 kedvelés

Szám szerint, nem tudom, de nem is érdekel. A sima 20-asnál sokkal durvább. Lehet csak 87, vagy 92. Bekeverem mintha 100-as lenne, azt ha kevés, teszek még hozzá (sosem kellett) és onnantól tudom, hogy nem teljesen 100-as.

3 kedvelés

Szerintem inkább az a baja, hogy bármelyiket vesszük, ezt, vagy booster egyik sem akkreditált laborból van biztonsági adatlappal, így csak a tisztességen múlik, hogy annyi e az annyi :hugs:

4 kedvelés

Nèztem az általad linkelt oldalt,sőt be is regisztráltam.
Arra jutottam,hogy onnan magánszemèly nem rendelhet,csak cèg.
Jól gondolom?

Innen nekem nem sikerült vásárolni.

néztem én is, de semmi olyant nem találtam ami kérne engedélyt vagy valamit, pl teaorkódot, a 0,1 l-es nem nagy ktg egy emailt biztos megér.

2 kedvelés

Én örülök hogy nem boosterrel kell sz@rakodnom,nekem megfelel és örülök hogy még ez is van.
Majd ha nem lesz valamilyen okból akkor lehet majd vakarni a fejünket……

3 kedvelés

Szerintem akár kétségeink vannak, akár nem sokan használjuk, mert ha 100 helyett 85 még akkor is gazdaságosabb és egyszerűbb :slight_smile:

3 kedvelés

Miért nem?

Mert csak viszont eladó vehet ezt írták egy pár hónappal ez előtt.