Slukk szám

Kértek engedélyszámot is, vagy csak céget?

Nem az Aromamester alapjában, hanem az összes gyártó/forgalmazó. Így helyes.

Kedves uram vagy hölgyem,

Köszönjük regisztrációját. Ezúton tájékoztatjuk, hogy nem tudjuk ellenőrizni cégét az Ön által megadott adatokkal.

Ezért kérjük, hogy adjon meg egy szkennelt dokumentumot a cége látható adataival (a cég neve, székhelye és cégszáma, ha rendelkezésre áll), például számla vagy cégbejegyzési dokumentum – ez elegendő lesz az ellenőrzési folyamat befejezéséhez .

Léphet a Címek panelre is, és ismét megadhatja a számlázási és szállítási adatokat.

Fiókja akkor aktiválódik, ha a dokumentumban szereplő adatok megegyeznek a fiókregisztrációs folyamat során megadott adatokkal.

Várom válaszát.

Üdvözlettel,
B2B értékesítési támogatási csapat

+48 81 475 44 42

b2b@chemnovatic.com 2x100

Akkor csak egy eu-s adószám kell nekik, ha jól gondolom :thinking:. Mondjuk én nyúl béla vagyok ehhez, de aki nem annak ez is egy lehetőség.

Saját adó szám nem jó és a cégemé se mert nem forgalmazhatok nicet.

Na ez nem derült ki nekem eddig, hogy csak a cég létét ellenőrzik-e? Nem tudom, hogy a jöt engedélyek nyilvánosak-e, vagy sem. Nem másztam ennyire bele, mert én elvagyok az aromamesteressel is és a nemzetközi postát sem most kísérletezném ki :wink:.

Én bele másztam már több helyen.Kipróbált dolgokat kéne itt megosztani mert az a segítség.Én is tudok még ezenkívűl is nicet gyártó céget mindegyikkel beszéltem.
Már elnézést ezzel nem akarlak megbántani,és nem csak rád vonatkozik és nem csak ebben a témában csak sokan nyilatkoznak itt olyan dolgokról is amiről téves vagy hiányos információik vannak.Ez félre visszi a dolgokat nem jó írányban. :hugs:( ezt most itt neked írtam de nem te voltál a cél személy) :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Mostanra addig fajultak a dolgok,hogy már a Franciáktól is jött egy hírlevél,miszerint ők is kampányt szerveznek,az elektromos cigaretta használata mellett,valami petició kitöltèsèvel.

7 kedvelés

Pedig náluk is minden sarkon lehet kapni mindent, mint az angoloknál. Mondjuk valószínűleg pont ezért, az EUs agymenések ellen.

Igen ez így helyes de itt Orbániában nem működik ez sem…

1 kedvelés

Esetleg felgyújtják fél Pártzst. :grin:

1 kedvelés

Épp itt az ideje…ha már a békés választáson birkák ott is az emberek. Másnak kéne bizalmat adni és nem utólag gyújtogatni. Ha ugyanannak adnak x.-re is bizalmat akkor miért gondolják, hogy bármi változhat jobb irányba.

Igen,tőlük kitelik mèg az is. :slightly_smiling_face:
Ők nem fotel forradalmárok.

2 kedvelés

Szokták. Hagyományos hétvégi program náluk. Mostanában nagy kereslet van arrafelé olyan tűzoltókra, akik tudnak szakszerűen tömegeket is oszlatni fecskendővel, tűzoltás közben. Nem sokára viszont pont ők fognak tüntetni, a ki nem fizetett túlórájuk miatt…és tüntettek és tüntetnek, amíg világ a világ. Elöbb utóbb beveszik a tüntetés tananyagot is a nemzeti tantervbe: pl. bérelhető rollerrel buszmegálló elpusztítás…stb. :upside_down_face:

2 kedvelés

Nekem is jó a Aromamester. 3 mg osat keverek. DL-ben szívom egymásutan kB 20 slukk és érzem hogy megnyomja a fejem.

Sziasztok!

Èn 2015-ben kezdtem az e-cigit hasznàlni szigorùan MTL vonalon 18mg/ml kèsz lötyivel de pàr honap utàn àttèrtem a 12mg/ml-re. Ez ment pàr èvig ès jött a sajàt keverèssü 6mg/ml. Szintèn 1-2èv elteltèvel lecsökkentettem 3mg/ml ès miutàn kezdtèk publikàlni h beszüntetik a nic forgalmazàsàt elkezdtem elindulni tudatosan a 0-às folyadèk irànyàba ès 2021nov òta nemvittem be nic-et :open_mouth:
Mivel folyamatos volt az elvonàs igy a szervezetem nemreagàlt drasztikusan ès azòta csak az ize miatt hasznàlom az e-cigit.
A napi fogyasztàsom kb 10ml/nap volt ez most kb 6-8ml/nap

Oh a slukk szàm volt a tèma…:open_mouth: :smiley:

9 kedvelés