Itt most esik.
Nem, csak kíváncsi vagyok, de szerintem le fognak pattintani, nyugi. (Van egy volt Richteres rokonféle is).
Értem a mondanivalód. A húsüzembe is hiána mennék pofádzani, hogy magas csőr-és taréj-tartalmat mértem a csirkevirslibe
Itt most esik.
Nem, csak kíváncsi vagyok, de szerintem le fognak pattintani, nyugi. (Van egy volt Richteres rokonféle is).
Értem a mondanivalód. A húsüzembe is hiána mennék pofádzani, hogy magas csőr-és taréj-tartalmat mértem a csirkevirslibe
Ha már beszéltünk róla, érdekességnek…
Van itt több topic, történtek mérések, vegyes ereményekkel. De jó pár esetben stimmel, vagy megvan a 70-80 százaléke. (Komolyabb alaplé cégek - de mondjuk ez több éve történt).
Ezt a toxikológiában hozzászokásnak, vagy a tolerancia növekedésének hívják. Ilyen pl. a tiroli arzénevők esete is, vagy pl. a heroin függőség. A szervezet hozzászokik a bevitt méreghez, egy idő után akár igényli is. Ugyanolyan hatás kiváltásához az idő előrehaladtával egyre nagyobb mennyiségekre van szükség. Vele párhuzamosan a méreg romboló képessége is arányosan csökken. Ilyen a nikotin, arzén, stb. Van, ami nem ilyen. Én pl. most azon agyalok, mi lenne, ha a nikotin csökkentésével arányosan koffeint vinnék a levesbe.
Iszok is egy kv-t
Azért a koffein és a nic nem egészen ugyanabban az irányban stimulál. Sőt
Azt még azért várhatod , egy kicsit
vagy ez is csak költői kérdés volt ?
Tisztelettel
Tökéletesen igazad van. De mindkettő érszűkítő és élénkítő. Szerinted bajom lesz belőle?
Nem érzem úgy, hogy erőltetném. Koffeint nem ismerem annyira sem, mint a nikotint.
Le fogom írni, hogy mi történt. Megnéztem a koffein összetételét, akár át is jöhet a gőzbe, nem sokkal bonyolultabb a nikotinnál. Az oldhatóságával még bajlódok a könyv formátumú irodalomban…
Amúgy belegondolva az elmúlt időkbe, a legjobb döntések mindig ott születtek, ahol az emberek a kávés csészéjükkel együtt találkoztak a dohányzóban. Ilyen ma már nem létezik, de ilyen színvonalú és ilyen alapos, gyors döntések sem. Ez vitathatatlanul meglátszik az ipari, gazdasági folyamatokon is. Persze ez utóbbi pártoktól és politikától függetlenül is majd 100 évek múlva derül ki,. ha kiderül. Most a szerep a sokszor tudás nélküli individualizmusé az egyébként hozzáértő emberi kapcsolatok ignorálásával. Ezt én sajnálatosnak tartom…
Most azért átszámoltam az én 12% NICes alaplevemmel.
100 mg/ml-ből kell bele 120ml ez most (1* 100ml+1* 30ml) = 12280Ft
20 mg/ml Francia freebase boosterből kellene 60 * 0,711E = 42,66 E * 380 (most Ft) = 16210 Ft
20 mg/ml Francia nicsault boosterből kellene 60 * 1E = 60 E * 380 (most Ft) = 22800 Ft
Tehát ha valami történne a 100mg/ml Niccel akkor nekem 3 havonta + 4Kba fájna,
nem mondom hogy boldog leszek tőle de ez még kibírható.
Viszont 60db (pontosabban 66.) kis 10mles biz-b@szt nyitogatni , öntögetni, hát nem lenne őszinte
a mosolyom
Ez csak mostani Forint árfolyamon számolva (ősszel ugye nem ennyi volt),
illetve az esetleges nemrég említett szankcionálásról nem beszélve (amiben én részemről nem hiszek)
Tisztelettel
Na bakker…véletlenül vettem észre ezt a témát mert nem dobta fel újként tegnap. Ha nem görgetek le az összes téma között most sem veszem észre.
Szóval nic szitu…én csak 2-3 helyről vettem kész löttyöt vagy (mióta keverek) külön nic-et. 18mg-ról indult anno a móka és 3-3.5nél tartok most. Mielőtt a jelen forrásra váltottam 9-12 mg/ml-t toltam. Ugyanannyi a napi nic bevitelem mint 12 éve…szóval vagy mindenhol átkúrtak a 12 év alatt vagy sehol…utóbbira tippelek. Megszédülni a 6ostól tudtam utoljára, mikor kimaradt kb 2nap…na, azóta vagyok 3-3.5ön.
Biztos vagyok benne, hogy ha 12est kevernék akkor ismét beszédülnék pár óra kihagyás után…jah és napi 6ml-rel ellennék (kevesebb puff-al). Nekem viszont ez nem célom
Vagyis kb háromszor négyszer annyi a liquid fogyasztásod?
Rosszul írtam, 24mg-ról indultam napi 2ml-rel…most 3mg és kb 16ml a napi fogyás.
Szóval 8x annyi a liquid (alaplé) fogyasztás mint 12 éve…de a napi nic bevitel ugyanannyi.
Nem sokat szívsz .Ez csak kóstolás.
Neked mennyi megy el naponta? Nekem is kb 15-20 között
30ml+
Pedig nekem is állandóan a kezemben van, és 13 Watt környékén megy. Vagy neked dl is van?
Persze van 1db dobozban.Nem ,csak mtl.
Első 1-2 évben gyári Hangsen liquid-et szívtam. Aztán 8évig 1 helyről vettem a bekevert kész eliquid-et (MS)…állandó minőségben…ezért sem váltottam pedig 100ml 8100Ft volt.
Mióta keverek nem használok aromát és 2x vettem ugyanonnan nic-et…szintén egyforma a minőség.
Ahhoz képest nonstop szívom és nem mtl-nyi gőzmennyiséggel Kb a tankon át lélegzek
én szívnám többet is de nem érek rá.