Ezek mindegyike tele volt 3 hete mikor mentem ki melózni.
Jó ez így, hogy ilyen sok leves fogyott el? Ez kb fél liter a 3 hét alatt… ti is ilyen sokat gőzöltök el?
nem extrém ez…izmosabb dl esetén a 25ml/nap reális. Amúgy is a nik összmennyisége számít inkább. Gondolom nem 15mg/ml-t szívsz!? MTL esetén (8-12W) mondjuk ez már olyan adag lenne, hogy a drip tippen át vehetnél csak levegőt …az már elgondolkodtathatna
Én RDL-ben pl 3hét alatt 300ml-t gőzölök 18-20Watton
Hát én 1 hónapban sem!!
Azóta sem sikerült kideríteni mennyit gőzölök el egy hónapban … de olyan 300-400ml lehet a reál . Ez attól függ mennyi munka nap van … Azokon a napokon kevesebb a fogyás… A legtöbbet otthon gőzölök el
100ml-be teszek egyetlen nik-et ami, ami nem sok. Ezt dl-ben, mtl-ben meg 50ml-be teszek egy nik-et. Ami ugye 4‐est jelent… kb…
“1 nik-et”…ez mit jelent?
Ha 4es akkor azért nem kevés az 500ml így “vegyestüzelésben”
50%MTL+50%DL=100%RDL
Szóval a tied közel a duplája az én RDL-es fogyasztásomnak (3,5mg/ml nikkel) pedig én elég gyakran szívom…mindig kézben.
Igen, csak 3.5 hónap alatt
Eleve 60vg/ 40pg arányban keverem.
100ml-ben, 1 darab 20mg/ml-es nikotin, kb 2-esre jön ki. (0.2)
50ml-ben, 1 darab 20mg/ml-es nikotin, kb 4-es lesz. (0.4), igy keverek régóta már.
Megjegyzés: a spanyol nikotinból, ha 2 flaskával teszek egy 50ml mtl levesbe, akkor az már nekem nagyon kaparja a torkomat.
Amúgy meg, ha nem jön meg a héten a spanyol utánpótlás, akkor nagy gondban leszek… nikotinból még van 5 flaskával. De mtl-ben még nem kevertem az eljövendő időre…
Most ahogy megsaccoltam, 160 ml ment 1 hónap alatt. Ebből 159.3 ml dohánykivonat és 18 mg
Akkor összességében tekinthetjük úgy, hogy 500ml 3mg/ml megy be 3hét alatt RDL-ben. Nos, ez inkább több mint átlagos fogyás…szerintem.
Na, de egyáltalán kinek mennyi a sok…biztos van valami felmérés/tanulmány arról, hogy mennyi nikotin miként hat. A kávé esetén is mondják, hogy a napi 1-2 hasznos, de a 6-7 már nem biztos.
Arról hallottam már, hogy pl a fogaknak káros a sok nikotin…de ezt fogdoki mondta, azoknak meg akkora zsebük van mint egy kengurunak ergo túloznak ha pl egy implant mérlegelésről van szó. Szóval én egy szavukat sem hiszem el.
Szia ez embere vàlogatja ki mennyit gőzől el Èn momentán mint kèt vonalon gőzőlök Mtl- Dl tehàt ebből kifolyólag vàltozo de pl napi lebontàsra ha vesszük pl DL - ben akkor kb van hogy elmegy 25-50 ml/ nap Mtl- Ben viszont 15 ml/ nap tehàt vàltozo
èn 6 mg - rá szoktam keverni tehàt dl- ben egy jó hosszú slukk azèrt megteszi a hatàsàt
Hát igen, 6-os működik nálam is. Kb. 450 ml és felette /hónap, DL üzemben.
500ml biztos nincs meg nekem … De mostmár csak le kellene mérni … Mennyi az annyi , mert most elgondolkodtam …
Mondjuk ha 1 liter lenne sem bánnám szeretek gőzölni
Nekem Dl- ben. 500 ml van hogy 10 nap és gatya
Bele sem gondoltam hogy az elmúlt 15 majd 16 èv allatt mennyi mehetett el de nem tartom fontosnak a lènyeg hogy èlvezzem a gőzőket
Èn havi szinten 600-800 ml keverek ki
Napi 8 ml. 5mg nic-el ez havi kb. 240ml. Én meg azt hittem, hogy sokat gőzölk, csak nem mertem megkérdezni…
A napi 5 ml-em is relatíve sok, mert 18-20 mg a nic.
Összességében nem olyan sok az …
Napi 5 ml ok hogy 18-20 mg ezt le osztottam az èn 6 mg - al
nekem kb egy 1.5-2 oràs törtènet
bàr nem vagyunk egyformák
ez ebben is megmutatkozik amúgy 18-20 mg az ütős mèg Mtl- vonalon is azèrt