Ti is ilyen sokat gőzöltök el?

Ezek mindegyike tele volt 3 hete mikor mentem ki melózni.
Jó ez így, hogy ilyen sok leves fogyott el? Ez kb fél liter a 3 hét alatt… ti is ilyen sokat gőzöltök el?

8 kedvelés

nem extrém ez…izmosabb dl esetén a 25ml/nap reális. Amúgy is a nik összmennyisége számít inkább. Gondolom nem 15mg/ml-t szívsz!? MTL esetén (8-12W) mondjuk ez már olyan adag lenne, hogy a drip tippen át vehetnél csak levegőt :rofl: …az már elgondolkodtathatna

Én RDL-ben pl 3hét alatt 300ml-t gőzölök 18-20Watton

6 kedvelés

Hát én 1 hónapban sem!!

5 kedvelés

Azóta sem sikerült kideríteni mennyit gőzölök el egy hónapban … de olyan 300-400ml lehet a reál . Ez attól függ mennyi munka nap van … Azokon a napokon kevesebb a fogyás… A legtöbbet otthon gőzölök el

8 kedvelés

100ml-be teszek egyetlen nik-et ami, ami nem sok. Ezt dl-ben, mtl-ben meg 50ml-be teszek egy nik-et. Ami ugye 4‐est jelent… kb…

4 kedvelés

“1 nik-et”…ez mit jelent? :thinking:
Ha 4es akkor azért nem kevés az 500ml így “vegyestüzelésben” :grin:
50%MTL+50%DL=100%RDL :wink:
Szóval a tied közel a duplája az én RDL-es fogyasztásomnak (3,5mg/ml nikkel) pedig én elég gyakran szívom…mindig kézben.

6 kedvelés

Igen, csak 3.5 hónap alatt :grin:

7 kedvelés

Eleve 60vg/ 40pg arányban keverem.
100ml-ben, 1 darab 20mg/ml-es nikotin, kb 2-esre jön ki. (0.2)
50ml-ben, 1 darab 20mg/ml-es nikotin, kb 4-es lesz. (0.4), igy keverek régóta már.
Megjegyzés: a spanyol nikotinból, ha 2 flaskával teszek egy 50ml mtl levesbe, akkor az már nekem nagyon kaparja a torkomat.

5 kedvelés

Amúgy meg, ha nem jön meg a héten a spanyol utánpótlás, akkor nagy gondban leszek… nikotinból még van 5 flaskával. De mtl-ben még nem kevertem az eljövendő időre…:smiley:

6 kedvelés

Most ahogy megsaccoltam, 160 ml ment 1 hónap alatt. Ebből 159.3 ml dohánykivonat :roll_eyes::grin: és 18 mg

8 kedvelés

Akkor összességében tekinthetjük úgy, hogy 500ml 3mg/ml megy be 3hét alatt RDL-ben. Nos, ez inkább több mint átlagos fogyás…szerintem.
Na, de egyáltalán kinek mennyi a sok​:thinking:…biztos van valami felmérés/tanulmány arról, hogy mennyi nikotin miként hat. A kávé esetén is mondják, hogy a napi 1-2 hasznos, de a 6-7 már nem biztos.
Arról hallottam már, hogy pl a fogaknak káros a sok nikotin…de ezt fogdoki mondta, azoknak meg akkora zsebük van mint egy kengurunak :grin: ergo túloznak ha pl egy implant mérlegelésről van szó. Szóval én egy szavukat sem hiszem el.

8 kedvelés

Szia ez embere vàlogatja ki mennyit gőzől el :person_shrugging:Èn momentán mint kèt vonalon gőzőlök Mtl- Dl tehàt ebből kifolyólag vàltozo de pl napi lebontàsra ha vesszük pl DL - ben akkor kb van hogy elmegy 25-50 ml/ nap Mtl- Ben viszont 15 ml/ nap tehàt vàltozo :person_shrugging:èn 6 mg - rá szoktam keverni tehàt dl- ben egy jó hosszú slukk azèrt megteszi a hatàsàt​:grin::grin::grin:

9 kedvelés

Hát igen, 6-os működik nálam is. Kb. 450 ml és felette /hónap, DL üzemben. :saluting_face: :grimacing:

7 kedvelés

500ml biztos nincs meg nekem … De mostmár csak le kellene mérni … Mennyi az annyi , mert most elgondolkodtam …
Mondjuk ha 1 liter lenne sem bánnám :heart::joy: szeretek gőzölni :heavy_heart_exclamation:

10 kedvelés

Kispályás vagyok, és azon is kispados. 500ml (6mg 1.5 ohm 15 watt MTL) fél év alatt párolog el.

7 kedvelés

Nekem Dl- ben. 500 ml van hogy 10 nap​:sweat_smile: és gatya​:sweat_smile:Bele sem gondoltam hogy az elmúlt 15 majd 16 èv allatt mennyi mehetett el de nem tartom fontosnak a lènyeg hogy èlvezzem a gőzőket​:grin::grin::grin::grin:Èn havi szinten 600-800 ml keverek ki​:sweat_smile:

11 kedvelés

Napi 8 ml. 5mg nic-el ez havi kb. 240ml. Én meg azt hittem, hogy sokat gőzölk, csak nem mertem megkérdezni…

13 kedvelés

A napi 5 ml-em is relatíve sok, mert 18-20 mg a nic.

10 kedvelés

Összességében nem olyan sok az …

6 kedvelés

Napi 5 ml :sweat_smile:ok hogy 18-20 mg ezt le osztottam az èn 6 mg - al :sweat_smile:nekem kb egy 1.5-2 oràs törtènet​:face_with_peeking_eye: bàr nem vagyunk egyformák :person_shrugging:ez ebben is megmutatkozik amúgy 18-20 mg az ütős mèg Mtl- vonalon is azèrt

10 kedvelés