10éve Zolikám pont ennyivel voltál fatalabb most meg ennyivel vagy nehezebb…
Gondolom, majd egyszer elérik a dolgok a kritikus pontot (bár nem ebben a tolvajországban lesz ez a leghamarabb).
Amúgy tényleg költőinek érzem a kérdésemet be is fejezem, vak világtalan esete forog.
Jobban felment a pulzusom, mint a reggel óta szipákolt 18-astól
Eset…mert súlyra nem
Amúgy nincs is hol reklamálnom
ez nem csak itthon van így a német aromába is bele pisil Dolfi…
Bele…de összességében az árak hasonlóak, a bér a negyede itthon. És a németnek nagyobb a pofája így is, ha úgy érzi, hogy vérig copatják.
Ok, tényleg hagyom, politizálni nem akarok, és hát akkor bízom benne,.hogy valamennyi nikotint kaptam is a valag pénzért. de ez így meddő
engem nem az erőssége izgat igazán hanem ,hogy mivan benne az vane amit akartam venni vagy víz jó esetben…
És te is sok éve vapelsz, mégse lehetsz biztos benne mert semmi elmozdulás nem történt az alaplevek megbízhatósága terén.
Ugyanezt beszéltük 11-ben az országos vape találkozón. És ez szomorú.
(Utanaolvasok eskü, hogyen lehet nik tartalmat tesztelni, van -e rá “lakmusz”.)
De történt régen be mentem a boltba ezért azért az eladót ismertem 5éve ránéztem és vissza raktam a pultra az aromát vagy levest,hogy inkább majd máskor most mást vinnék.Ma meg enter és jön a palackozott pg 100mg/ml vagy nem az…
Sajnos ez a helyzet. Megértelek, és hidd el én lennék az első aki hozzásegítene a válaszhoz, ha lenne eszköz hozzá. Viszont én olyan vagyok, hogy megelégszem azzal is amim van. Ebből is ki lehet hozni a jót és megfelelőt.
Ha bizalommal állsz hozzá ha felmerül némi kétkedés akkor annyi…
Én is úgy vagyok vele, egyvalaki egyszer baxhat át maximum.
Igenám, de 7 milliárdan vagyunk
Plusz: itt nem tudom igazolni, megkaptam-e a nic-et, és hogy mennyit.
Igyekszem kihozni.
De úgy látom, érted végülis, min “problémáztam”.
(Ispy, ebéd után vagyok)
(Eszerint még mindig nem tudsz megfizethető tesztert?)
Én bízom Laczában …de hát volt barátom aki 26évig volt barátom azt hittem. Nem tudom a válaszokat…és nem is keresem a választ.
Szerintem rám gondoltál, de nem én voltam a szerencsés.
Igen, Rád akkor nem tudom ki kapta meg. Végülis mindegy
Van itt köztünk gyógyszerész,villanyiparos meg minden is hátha akad valakinek ilyen “lakmusz” is
Papírszalagom van TESA,de az nem jó erre a célra
Meg kell nézni, kik nem posztoltak hetek óta
Á nem, hónapok…
“Akkor aki lakmuszos szakmájú, gyűjjék hát elő, most mondom harmadjára!”
???