Slukk szám

10éve Zolikám pont ennyivel voltál fatalabb most meg ennyivel vagy nehezebb…

Gondolom, majd egyszer elérik a dolgok a kritikus pontot (bár nem ebben a tolvajországban lesz ez a leghamarabb).

Amúgy tényleg költőinek érzem a kérdésemet :slightly_smiling_face: be is fejezem, vak világtalan esete forog.

Jobban felment a pulzusom, mint a reggel óta szipákolt 18-astól :grin:

Eset…mert súlyra nem :joy:

Amúgy nincs is hol reklamálnom​:joy::joy:

ez nem csak itthon van így a német aromába is bele pisil Dolfi…

Bele…de összességében az árak hasonlóak, a bér a negyede itthon. És a németnek nagyobb a pofája így is, ha úgy érzi, hogy vérig copatják.

Ok, tényleg hagyom, politizálni nem akarok, és hát akkor bízom benne,.hogy valamennyi nikotint kaptam is a valag pénzért. :+1:de ez így meddő:disappointed_relieved:

3 kedvelés

engem nem az erőssége izgat igazán hanem ,hogy mivan benne az vane amit akartam venni vagy víz jó esetben…

És te is sok éve vapelsz, mégse lehetsz biztos benne :roll_eyes: mert semmi elmozdulás nem történt az alaplevek megbízhatósága terén.
Ugyanezt beszéltük 11-ben az országos vape találkozón. És ez szomorú.

(Utanaolvasok eskü, hogyen lehet nik tartalmat tesztelni, van -e rá “lakmusz”.)

1 kedvelés

De történt régen be mentem a boltba ezért azért az eladót ismertem 5éve ránéztem és vissza raktam a pultra az aromát vagy levest,hogy inkább majd máskor most mást vinnék.Ma meg enter és jön a palackozott pg 100mg/ml vagy nem az…

Sajnos ez a helyzet. Megértelek, és hidd el én lennék az első aki hozzásegítene a válaszhoz, ha lenne eszköz hozzá. Viszont én olyan vagyok, hogy megelégszem azzal is amim van. Ebből is ki lehet hozni a jót és megfelelőt. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ha bizalommal állsz hozzá ha felmerül némi kétkedés akkor annyi…

1 kedvelés

Én is úgy vagyok vele, egyvalaki egyszer baxhat át maximum.

Igenám, de 7 milliárdan vagyunk :point_up::roll_eyes::grin:

Plusz: itt nem tudom igazolni, megkaptam-e a nic-et, és hogy mennyit.

2 kedvelés

Igyekszem kihozni.

De úgy látom, érted végülis, min “problémáztam”.

(Ispy, ebéd után vagyok​:point_up::grin:)

(Eszerint még mindig nem tudsz megfizethető tesztert?)

Én bízom Laczában …de hát volt barátom aki 26évig volt barátom azt hittem. :man_shrugging:Nem tudom a válaszokat…és nem is keresem a választ.

5 kedvelés

Szerintem rám gondoltál, de nem én voltam a szerencsés. :sweat_smile:

Igen, Rád :blush::joy: akkor nem tudom ki kapta meg. Végülis mindegy :blush:

Van itt köztünk gyógyszerész,villanyiparos meg minden is :joy: hátha akad valakinek ilyen “lakmusz” is :grin::grin::grin:
Papírszalagom van TESA,de az nem jó erre a célra​:joy::joy::joy:

Meg kell nézni, kik nem posztoltak hetek óta :joy::joy:

Á nem, hónapok…:blush:

1 kedvelés

“Akkor aki lakmuszos szakmájú, gyűjjék hát elő, most mondom harmadjára!”

???