Slukk szám

Azt hiszem talán @Vaperina_Kinga ?!:blush::joy:

Ezt nem szeretem, ha azt bolygatod “visszakézből”, hogy én nem vagyok gondos, vagyis nem próbálok meg “jól” vásárolni.
Erről a témáról nekem most beszélnem KELLETT, nem vagyok az a “szart meg rúgjuk be a szőnyeg alá” típus :wink: ez igen is PROBLÉMA.
Nem az a hülye, aki felveti, megkérdőjelezi…:slightly_smiling_face:
Peace, de ne már. Én vagyok a VEVŐ.
Tudom, hogy covid óta pláne az a divat, hogy mindenki átkúr meg lehúz mindenkit :confused:

Én se tudok megbízhatóbbat. Ebben sem bízom, csak remélek maximum. Csak már vagy 3 helyről volt nic-em meg alapom, és sose jön ez a “beszédülök” meg " húdeodabaxott" érzés.

Igenis, érdekelne, mi a pék faxát adnak el ezek. Ez egy komoly hatóanyag. Komolyabb mint a hamis c vitamin. Nikotin ak permeteznek is amúgy, gondolom nem 100 misiért boostert vesznek a kannába.

2 kedvelés

A covid hogy jön ide?:thinking:

Próbáltál erősebb keverést is?

Nem bántani akartalak ezzel,de a booster is ugyanez.
Te is és más is megdolgozol azért a pénzért amit megveszel.
A kenyér se finom de megveszem mert nem esik jól a téliszalámi magában.
Tudják hogy kell,olyan amilyen de kell……
Ugyanaz mint ma a fűnyíróm bekrepált.
Múlt évben vettem talán 3 x vágtam füvet és idén 2x akartam​:joy:
Vesszük és bízunk……:grin:
Ne aggódj a fűnyírómon,már a boltban van mint visszáru :joy::joy::joy::joy::hugs::hugs::hugs:

1 kedvelés

Csak nézd meg az építőipart, Covid, háború jogcímen. Soha ennyi gányolast, átverést nem olvastam, láttam, hallottam. De mondhatnám a pizzériákat is. Ha már nincs pofánk emelni, silányítsuk a feltétet.

24-est igen, erősebb. De, mindenki szerint durva a 18 is. Na, ezt szeretném én érezni.
2011-ben egy Hangsen 24 mg-os gyári sárgadinnyétől megszédültem egy hitvány Halmizer tankkal is. Ott elhittem hogy benne van a 24 mg/ml.

1 kedvelés

Igazad van nem tudjuk ezekből a boltokból mit veszünk nem tudjuk mi van a kenyérbe és mi van a levesbe sőt azt se mit tankolunk az autóba.Vannak termékek amit ellenőriznek de ki és az honnan kap fizetést ezt nem tudjuk…Van erre több megoldás is…

4 kedvelés

Mindenki szerint durva…ha neked nem elég, keverd erősebbre!
Régen én is próbáltam 36-ost is. Az is durva volt, de akkor azt éreztem jónak.
Nem is lógott mindig a számban…
Most nem azt várom, hogy üssön, hanem élvezem :woman_shrugging:

3 kedvelés

Ok, én meg csak arra céloztam, hogy nagyon nem helyes érv a kérdést, problémát felvető embert megkérdőjelezni addig, amíg a problémára adott válaszok és megoldások, bizonyságok mértéke korrelál a zéróhoz.

Amúgy tudom, hogy a xart rágom, illetve “nyavalygás” gondolatokat ébreszt, hogy ezt feszegetem.

De ez az ÉN véleményem, és nem erőltetem másra. Elmondtam, miben látok NAGY problémát.

Nem várok megoldást, 12 éve se volt :wink:

(Porcukros dealereket is elkapnak minden héten :grin: a biztos a halál és az adatvesztés, mondja gyakran a párom).

Csak nyafizik kicsit, mostanában nem eszik. :rofl:

Ezért mondtam, hogy szerintem ez költői kérdés marad. Ha nincs még most sem nic ellenőrző szett pár ezresért, akkor pláne. :slightly_smiling_face:

Nem annyit, de viszont vapel.

Ez is gond velünk emberekkel pár ezresért akarunk mínőségi megkérdőjelezhettlen származási helyről vásárolni nagyon jó árút…ezt felejtsd el.

6 kedvelés

Nem kérdőjeleztem meg a vásárlásod csupán egy kérdést tettem fel irányodba.
Sokunknak megfelel a 100-as nik erőssége.

5 kedvelés

Ez csak egy adat rajta lehetne ez 3kocka/ml is…

3 kedvelés

És még várom az ajánlatokat legálisan beszerezhető 100-as nikotinra de eddig senki nem válaszolt.

Neked se jött át, ne haragudj, hogy céloztam rá, amúgy se keveset fizetünk az amúgy relatíve igen olcsó nikotinért.
Szerintem bő egy év alatt én is beletettem elég sok lóvét ebbe.

Ne érezzem már magam megtisztelve, hogy kaptam 1 deci nikotinos valamit 10 rongyért, ami talán talán hozza amit mond.

Tényleg bocs, ha milliomos lennék, se tudnék elfogadni mindent úgy, ahogy az van. :hugs: Jeleztem, ez nem fillérbaszás.
Lehet venni manapság:
Olcsón jót
Olcsón xart
Drágán jót
Drágán xart.

Törekednék arra, hogy ne mind a 4 lehetőség uralkodjon az életemen.

Egyébként az is lehet, hogy nem a nik gyengébb, hanem Zoli szervezete szokott hozzá és nem elég a dózis. Én 2 évig 6-ost használtam, most a 10-nél is azt érzem, hogy a 12 se lenne sok. Vagy ez hülyeség?

3 kedvelés

Megfordult a fejemben :slightly_smiling_face: csak azt nem értem, 10 éve nagyobbat ütött az akkori nic-es cucc. Pedig 10 éve 2 dobozzal simán elszívtam …
Most mielőtt átálltam, napi 14-18 szál volt már egy ideje. Mégse üt akkorát a nic.
Szóval legalább van konkrét példám magamról, magamnak.

3 kedvelés

Ezt mondom én is nincs és nem is kapsz jót de mi mindent olcsón akarunk ez már nem lesz minden drága lesz és sokkal rosszabb