Egyet értünk igen. De úgy gondolom ezt nem is igazán lehet kimutatni. Max laborban lehetne megnézni, hogy egy adott alapban mennyi nikotin van. De azt amit elporlasztasz azt már kicsit nehezebb. Bár, ha belegondolok a tankból, ha elszívunk bizonyos mennyiséget, utána a maradékot megmérve szintén lehetne tudni mennyi az oxidáció mértéke. Plusz a végén a vattából kinyert utolsó cseppeket is lehetne mérni. Vaaaagy még tutibb, ha egy szondát teszünk valaki torkába és az nézi hány mg-ot vépel befele. Juuj de izgi! Csináljuk!
Zoli ! Ha nem hiszed hogy 100-as miért onnan vásároltál?
Nekem megfelel míg valamelyik nemnormális azt is be nem tiltatja !
Nem fog senki utánanézni mert illegális !!!
Én bízom benne és eddigi pályafutásom alatt jó volt és lesz is míg lehet kapni.
Van 20-as boosterem régebbről,gondoltam egy nagyot,beletoltam kettőt ! egy 120-as flaskába,leszakítja a torkom
Inkább kiborítottam !
Ha van más opciója valakinek honnan lehet venni 100-as niket “legálisan”máshonnan meghallgatom !
Őszintén, nem számolom, és nem is kifejezetten érdekel. Ez max az elején fontos mikor a nik mennyiséget kell belőni. Szerintem.
Ciginél se számoltam hogy pl délig csak ennyit szívjak el.
Szívok belőle annyit amennyi jól esik, aztán ha kivánom szivom még.
Egyébként nekem is megfelel. 2esre higítom, számomra tökéletes. A szervezet diktál. Bele lehet menni a tudományos mivoltába, de nincs olyan hátterünk, hogy érdemes legyen tovább gondolni. Persze lehet róla beszélni, csak az én véleményem az, hogy ez van, ez adott, ebből ki lehet hozni azt amire szükségünk van.
De fura én meg pont akkor érzem gyengébbnek ha a boostert használom és nem a 100ast
Olvasgatom “közösségi” oldalakon hogy linkeljen valaki honnan……
Bakker ! Ezt látja a nagyanyja is a navnak….
Ekkora birka embereket akik még ezt is nyilvánosan kiírják ott…….örüljünk hogy lehet MÉG kapni !
Bocsánat ezt ki kellett írjam mert felrobbanok
Gondoltam keverek egy hatost próbálni milyen lehet az a sok n.tartalommal vapelni.
Hááát……tudom 6.6 lett a vége de nem jó
De 60-asba lenne 6.6 a két boosterrel, a 120-asba négy kell hozzá,nem?
Most, hogy mondod, ilyet már én is éreztem.
Valami citromos tea förmedvényt találtam itthon,hogy miért és mikor vettem ne kérdezd juicy mill
Nem tudom,de kettővel is olyan th vagy nem is tudom minek írjam hogy leültem
A te keveréseidtől én is leszoktam ülni
Nagyon finomak, de én gyengébbhez szoktam, és pár slukk elég belőle
Viszont az a pár slukk jólesik. Néha jó egy kis erősebb
Most van ám nullásom is bekészítve
Addig szívom ameddig akarom
Nem kever rosszakat, csak fel kell ütni egy kevés 100-as nikkel.
Érdekel citromos tea ? Két boosttal?
Elfeledkeztem kinek is kellene adnom
Nekem elég lenne a kiinduló állapotban biztosnak lenni. Mert én se Monopoly pénzzel fizetem ki, meg félbetépett tízezressel.
De hát igen, jah, nincs módszer, nincs bizonyság.
Ez a kulcsszó.
Inavera tesztgyöztes Lime aromája felszántotta a garatom. Tömény is lett…
Köszi nem, alig bírtam megszabadulni a teától én is.
Nekem könnyen ment. Elküldtem valakinek a Dinnyés teát
Huh, mázli, nem én kaptam.