Segítség kérés

Nézd meg melyik tankhoz milyen porlasztó kell és abból mik az opciók. Ha több lehetőség van az jobb, ha mesh porlasztó jobbak lesznek az ízek. A mod ezen a szinten kb mindegy, ugyanazt tudják, amelyik tetszik színben, méretben, súlyban. A tank meg…ki tudja, megveszed, ha nem jön be eladod és veszel másikat. Így megy ez. :grin:

2 kedvelés

Na erre alszok még egyet, mert már kavar van a fejemben​:grin::grin:
Majd holnap jövök zaklatni megint Titeket​:grin::grin:
Olyan ez, mint mikor szemüveget próbalgatok. Nem egyszerű:upside_down_face:

Ha úgy érzed ezzel az egész vape dologgal, hogy egy működőképes valami, akkor még most az elején inkább ölj bele picit többet anyagi/emberi oldalról, minthogy legyen ‘most megfelelő’, de sosem lesz igazán jó. Porikkal mindig lesz nyűg-folyik,beég,gyári selejt- ok,hogy 1 mozdulat cserélni, de mikor a tartalék 6-ból 4 instant kuka, utána csak izgulsz,h a maradék jó lesz-e, míg megjön az utánpótlás​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:
Nem igazán rejtelmes az az építés, hamar rá lehet érezni, cserébe sookkal olcsóbb, variálható ízlés szerint. Néha még a 6éves kölköm is segít​:grin:.
Szóval egy mod, ami tetszik és esetedben egy RDL rta. Szerintem.
Nem szoktak itt se tobzódni a posztok a jobbnál jobb poris tankokról. Nem ez a tapasztalat.

2 kedvelés

Biztosan működőképes, mert május óta csak ecigit használok​:blush: Előtte 1,5évig Iqos-t használtam, azelőtt 22 évig napi 1,5 doboz cigit​:grimacing::grimacing::grimacing: Már a cigi szagát sem bírom, ezt viszont imádom, hisz egész nap a számban lóg​:rofl::rofl: Napi 15ml-t inhalálgatok kb​:rofl::rofl: Szóval igen, meg kell találnom a jót.

3 kedvelés

Engedd el ezt a porlasztó-dolgot. Megéri.

1 kedvelés

Még időre van szükségem​:grin: Bika vagyok, nem szeretem a változásokat. Mindent 120-szor megrágok, mielőtt belevágok, aztán jön a katt és meg is törtenik a váltás pikk-pakk. Akkor meg majd azért nyaggatlak Titeket​:rofl::rofl:

Rágcsálj csak nyugodtan. Nem siettetnélek :joy:

Köszi​:rofl::rofl::rofl::rofl:

Szia! Ha a Dl akkor sajna kevés lesz a Z80 vagy viszel magaddal pár akkut a napra. Nagy gőz nagy teljesítmény oda kevés az 1db 18650-es mod. Minimum 21700 ami Geekvape Aegis Max vagy dupla akksis modot keress.

Túl nagy gépet nem szeretnék. Ha mondjuk 2 akksit veszek? Akkor már jó lehet nem?

1 kedvelés

Mindenképpen! Nem ismerem a napi szívásmennyiséged lehet elég lenne a 21700 is. Vagy levegőt is ezen veszel? Mert akkor mindenképp dupla! :grin:

Levegőt is ezen veszek​:rofl::rofl::rofl: Teljes szerelem​:grin::grin: Kötelező tartozék a kezemben​:grin::grin::grin:

1 kedvelés

Akkor minimum dupla! :grin: Abból is inkább a dupla 21700!

Erre gondoltam én is​:rofl::rofl::rofl:

Ez is inkább attól függ, mit raksz a tetejére.

1 kedvelés

Na ezt kéne kitalálnom​:blush::blush:

1 kedvelés

Most néztem videót és a Kit Aspire Vrod 200 nem is tűnik olyan bumszlinak kézben, mint gondoltam​:blush:

Ha dual is játszik, akkor olcsó és kompakt a dovpo riva 200:

5 kedvelés

Szia Kriszti! Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy összerakáskor bekened egy kis liquiddel a gumitömítéseket, és csak érzéssel húzod össze. Lesz egy kis “kenés” szétszereléskor.

2 kedvelés

Szia! Alig húzom rá és 2-3 napig probálgattam, szétjött, de aztán összeszorult. Nem lehet, hogy pont a belefolyó liquidtől ragad össze?