Nézd meg melyik tankhoz milyen porlasztó kell és abból mik az opciók. Ha több lehetőség van az jobb, ha mesh porlasztó jobbak lesznek az ízek. A mod ezen a szinten kb mindegy, ugyanazt tudják, amelyik tetszik színben, méretben, súlyban. A tank meg…ki tudja, megveszed, ha nem jön be eladod és veszel másikat. Így megy ez.
Na erre alszok még egyet, mert már kavar van a fejemben
Majd holnap jövök zaklatni megint Titeket
Olyan ez, mint mikor szemüveget próbalgatok. Nem egyszerű
Ha úgy érzed ezzel az egész vape dologgal, hogy egy működőképes valami, akkor még most az elején inkább ölj bele picit többet anyagi/emberi oldalról, minthogy legyen ‘most megfelelő’, de sosem lesz igazán jó. Porikkal mindig lesz nyűg-folyik,beég,gyári selejt- ok,hogy 1 mozdulat cserélni, de mikor a tartalék 6-ból 4 instant kuka, utána csak izgulsz,h a maradék jó lesz-e, míg megjön az utánpótlás
Nem igazán rejtelmes az az építés, hamar rá lehet érezni, cserébe sookkal olcsóbb, variálható ízlés szerint. Néha még a 6éves kölköm is segít.
Szóval egy mod, ami tetszik és esetedben egy RDL rta. Szerintem.
Nem szoktak itt se tobzódni a posztok a jobbnál jobb poris tankokról. Nem ez a tapasztalat.
Biztosan működőképes, mert május óta csak ecigit használok Előtte 1,5évig Iqos-t használtam, azelőtt 22 évig napi 1,5 doboz cigit Már a cigi szagát sem bírom, ezt viszont imádom, hisz egész nap a számban lóg Napi 15ml-t inhalálgatok kb Szóval igen, meg kell találnom a jót.
Engedd el ezt a porlasztó-dolgot. Megéri.
Még időre van szükségem Bika vagyok, nem szeretem a változásokat. Mindent 120-szor megrágok, mielőtt belevágok, aztán jön a katt és meg is törtenik a váltás pikk-pakk. Akkor meg majd azért nyaggatlak Titeket
Rágcsálj csak nyugodtan. Nem siettetnélek
Köszi
Szia! Ha a Dl akkor sajna kevés lesz a Z80 vagy viszel magaddal pár akkut a napra. Nagy gőz nagy teljesítmény oda kevés az 1db 18650-es mod. Minimum 21700 ami Geekvape Aegis Max vagy dupla akksis modot keress.
Túl nagy gépet nem szeretnék. Ha mondjuk 2 akksit veszek? Akkor már jó lehet nem?
Mindenképpen! Nem ismerem a napi szívásmennyiséged lehet elég lenne a 21700 is. Vagy levegőt is ezen veszel? Mert akkor mindenképp dupla!
Levegőt is ezen veszek Teljes szerelem Kötelező tartozék a kezemben
Akkor minimum dupla! Abból is inkább a dupla 21700!
Erre gondoltam én is
Ez is inkább attól függ, mit raksz a tetejére.
Na ezt kéne kitalálnom
Most néztem videót és a Kit Aspire Vrod 200 nem is tűnik olyan bumszlinak kézben, mint gondoltam
Szia Kriszti! Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy összerakáskor bekened egy kis liquiddel a gumitömítéseket, és csak érzéssel húzod össze. Lesz egy kis “kenés” szétszereléskor.
Szia! Alig húzom rá és 2-3 napig probálgattam, szétjött, de aztán összeszorult. Nem lehet, hogy pont a belefolyó liquidtől ragad össze?