Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, eddig csak egy szimpla vape panem volt ezert nincs még tapasztalatom nagyon a témában, viszont szeretnék váltani egy nagyobb kapacitasu/jobb tankra. Abban szeretném kérni a segítséget hogy melyik márkát melyik terméket ill milyen félét érdemes venni?
Kijelzo és a nagyon finomhangolhatóság nem nagyon elvárás de ha van az se árt ^^, a célom lenne egy nagoyn megbízható “nagy” tankot venni amivel egy kezdo is elboldogul, és nem romlik el pár honap alatt. Az is “cél” hogy ne kelljen jó sokaig levaltani és ha cserélni kell benne valamit azt könnyen betudjam szerezni. Szívesen megtanulok nehezebb dolgokat is, szóval minden felé nyitott vagyok.
Néztem már tobbfele markat is (pl. geekvape), de nem találtam meg a tokeleteset. Lehet drágább is, nem számít. Minden tippet, tanacsot, otletet, tapasztalatot elfogadok es nagy orommel varok! WebOldal javaslatokat is elfogadok ahonan erdemes berendelni, és minden mast is amit egy kezdonek kell tudnia egy ilyen termek vasarlasanal (a gyorstalpalokat elolvastam az oldalon) Köszi szépen!
Egy Lost Vape Centaurus B80 kezdőbarát lenne…1-2 nap alatt elsajátítod a tekerés, de addig ott a hozzá adott porlasztó. Utána meg gyerekjáték az üzemeltetése…klassz íz, ha kell van TH is, variálható igény szerint. Ja és max 20k-ból megvan.
Nos, ennyi
Szia ! Pár apró kérdés lenne mielőtt bármit is tudnánk ajánlani .
1: MTL ( szűk kevés levegős gőz) vagy DL-RDL ( nagyobb meleg gőz egyből tüdőre) ?
2: Maradnál a porlasztós vonalnál vagy belevágnál a saját építésbe. ? .
3: Az ,hogy lehet drágább azért elég tág fogalom .. érdemes valami összeghatárt megszabni , mert ebben a világban a határ az határtalan
Finom Gőzöket
Pedig már majdnem beajánlottam egy Dani Micro-t, egy Kayfun Lite Plus-szal…
Minimum .. de ha inkább az Aio.. felé menne ott is vannak 300+ eurós egyedi darabok … + Ugye a boro bridge
- DL jott be nekem sokkal jobban viszont azt olvastam hogy sokkal de sokkal tobb liquidet fogyaszt ugye mert tobb a fust… szoval 100%ig nem vagyok biztos benne, ebben is jol jonne egy kis help hogy hogy van ez pontosan.
- sajat epitesbe vagnek bele
- attól fuggne hogy igazabol mennyit kene/kell kiadni az eszkozre havi szinten, mondjuk cserélni stb. 40-50-60ezret szerencsere megengedhetek magamnak az eszkozre de ha nem sok kerul sokba a karbantartas (most nem a liquidre gondolok) talan tobbet is.
Köszi!
jézusom az mennyibe kerul…
melyik oldalról érdemes majd megvenni szerinted? Köszi az ajánlást, ránézek!
Igen DL =sok Liquid ennek az egy finomabb változata az RDL ami DL alacsonyabb watton magasabb ellenállással gőzölés .. ez nekem most nagyon bejött..
Abszolút kompakt megoldás erre egy Aio.. akár @Zsolt68 álltal ajánlott Lost Vape B80 ..
Amihez én RDL -re ajánlom neked a Vandy vape Ni80 Superfine MTL Fused Clapton Wire 30ga*2(=)+38ga (3.5ohm/ft huzalt
A B80 melett ott van még a Rincoe Manto AIO Ultra
Egy polccal feljebb
Ami még elérhető árban van mondjuk olyan 90-100 euró
Cthulhu Aio 2
Aspire Raga
Ha sikerül dönteni akkor megkeressük,hol lehet beszerezni
Annyit hozzátennék, mielőtt teljesen megBOROzzátok a kollégát, (amivel lassan én is amúgy szemezgetek… ), hogy ha pénz nem tétel, akkor valami megbízható vas+kazán kombót is beajánlanék. Három EF Vépen körbenéztem, hugyér-szarér dobálják a DNA60-as modokat, sőt még kitek is vannak. Ott van pl.: az Innokin Sidera egy Zenith M tankkal, 120 zöldhasúért, ezzel tud a kolléga coilozni, ami out of the box, és használja. Plusz ha még rak be a kosárba egy Dvarwot, akkor meg építeni is megtanul, és az hülyebiztos kvázi. Ha meg mégis szarul jön ki az építés, akkor meg Zenith vissza, és tud gőzölni. És még 60ezernél sem tartunk. Dob a kosárba még coilt a zenith-ez, szálhuzalt, meg mondjuk claptont, plusz két doboz bpmods vattát a törpéhez. Elemet, töltőt meg megveszi itthon, kábé 80ezer szumma.
Sajna mindkét megbízható kínai shopból elfogyott
Talán van máshol, de én most csak 1-2 EU shopban látok 70€+szállításért
Kár, hogy nem 1hónapja kérdezted…
2 szín még van
Itt is akad
Ez a görög shop most azt kell mondjam jó áron adja…de már ott is csak 4darab van.
Én ezt találtam drágábban: LOST VAPE CENTAURUS B80 AIO POD KIT VAPE - MASQUEVAPOR.com.
Rendesen kifosztották a készleteket
Na hát kicsit utána neztem ennek az Centaurus B80 nak es par yt video alapjan nem nagyon jon be (ugy unblock nem nagoyn), nézegettem több dolgot is és ugy neztem hogy kit helyett inkab veszek egy modot külön es tankot vattát stb stb… nem tudom hogy ez tenyleg jo otlet e de nekem nem tunik nagy ördöngösségnek, modnak neztem a GAUR-21 MOD-ot és még a SMOK-ok kozul is parat. Viszont nagy szomorusagomra mar nem talaltam a GAUR-t se healtcabin-on se sourcemore on se, van valami ugyanilyen megbizhato, nagy akus mod? ilyen jót/nem tul okosítottat meg nem sikerult találnom :(((
tanknak pedig a spórolás és a tobbi dolog miatt az RTA tunik jonak azon belul Geekvape ZX RTA Tank-ot néztem kezdésnek, az epitese nekem eleg egyszerunek tunt és jokat olvastam rola. Szeirntem par build utan biztosan menni fog,
Szerintetek “felesleges” venni egy GAUR-21 MOD-ot (vagy más nagyobb teljesitmenyu-t) rdl vapeléshez? Annyire nem tunik draganak és a nagy aku bejön :o.
köszi a segitseget
ui: van esetlge mas olyan olcso (kinai) oldal ahonan mindent is be lehet szerezni egyszerre? <3
A Vaperina bazárban nézzél szét, hátha megtetszik valami. Van mod, huzal, RTA, stb.
https://vaperina.cc/t/vaperina-bazar/18096
kérdezhetek egyet? tankoknál tenylegesen mennyire van jelen a szivargas ha alul jön a levego? Sokkal tobb olyat latok mint felső légáramlásosat ezert nem ertem ezt annyira…