Segítség kérés

Ja és az üvegpalástot lerúgja a gumitömítés időnként, mikor töltöm liquiddel. Ez elég gáz, mikor már majdnem tele van és egyszercsak leugrik róla az üveg. Mintha nem a saját tömítése lenne, pedig ez volt a dobozban. Probáltam a tartalékkel is, de ugyanazt csinálja.

A liquidtől szerintem nem ragadhat össze, pláne ilyen rövid idő alatt. Viszont néztem róla egy videót https://youtu.be/DQHEaxUpKnA

Ez a tank úgy lett megtervezve hogyha letekered a topcapet, hogy feltöltsd akkor az üvegpalástot nem tartja ott semmi az alsó résszel max a kezed. Ezért nyomja le az üveget az alsó tömítés. Ezt nem gondolták át a gyárban. :confused: Én is azt mondom, hogy vegyél helyette egy kicsit jobb tankot. Remélem tudtam segíteni!

1 kedvelés

A jobb tanknál elakadtam a méret miatt. 20.5mm az átmérője az Aspire onixxnak. Ami jót találtam, az minimum 22mm. Nem tudom, hogy mutatna rajta. Segítene, ha látnék képet​:blush: a Geek Vape Agis max fele húzok most egyre inkább Zeus subohm tankkal. Persze akkor megint lesz egy készülékem, ami a polcra kerül. Ott van már a Justfog Q16, az Eleaf Ikuu lite, a Gtx one​:grin::grin:.

Egy Aegis maxot én is elfogadnék! :grin: Az az egy 21700-as akku ami bele való simán kihúzza a napot mtlbe. Subohmozni inkább egy 2 vagy több akkus modot választanék.

1 kedvelés

Vehetsz egy wotofo profile squonk mod-ot is. Ami nem is annyira nagy, ahhoz képest h 2 darab 18650-es akku jár bele. Azt tudod használni mint dupla 18650-es modot, vagy ha kiveszed az egyik akkut, akkor squonk mod-nak is jó lehet, amire teszel egy rda kazánt (amiből van mtl is és dl is). Ez a mód 50 euróból kivan. Amire jöhet egy rda, ami megint csak 25-30 euró. És készen is lennél… :smiling_face:

2 kedvelés

Ez most elég zöld nekem​:rofl::rofl: Felét sem értettem, de értelmezem​:blush:

Erre gondolt. https://www.wotofo.com/pages/profile-squonk-mod

4 kedvelés

Köszönöm​:blush:

1 kedvelés

Na megszültem. Bevállalom a kicsit bumszlit​:grin::grin:
https://www.calumette.com/2806-kit-geek-vape-aegis-max.php
Remélem, nem bánom meg. :blush:

5 kedvelés

2 kedvelés

Hát, kellett nezelődnöm? :rofl::rofl::rofl: Szerelem első látásra​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

A szerelem furcsa…akkor hajrá…!

1 kedvelés

Erre rábukkantál vagy szembejött? Bikavadító színe van az már tutti! :grin:

1 kedvelés

Nem beszéllek le,de :grin::rofl:

1 kedvelés

Ne ne ne! Szegény így se tud dönteni! Ha neki tetszik, akkor ne állj a szerelem útjába :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés

Szembejött​:rofl::rofl: Övsémnek kellene M szeriás porlasztó, de nincs a Calumette oldalán, így a másikon kerestem. Ha már ott jártam, rákerestem a keszülékekre és tádám​:rofl::rofl::rofl: Tudom, hogy bikavadító, de imádom a pirosat. Fehérrel meg pláne​:grin::grin:

3 kedvelés

Piff anyukám, tucc éni! Vakrandin 1millából kiszúrnak! :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

Nah, megrendeltem a lepetitvapoteurról, mert nem találtam máshol jó áron az általam ismert oldalak közül. Legalábbis ebben a gyönyörű színben​:blush: Napok óta nézegettem a kosaramat és emésztettem az összeget​:grin::grin: Gondoltam, hátha beakcióznak valamit. Ma úgy döntöttem, nem várhat tovább a szerelem és elindítottam a fizetést. Kitöltöttem a szállítási adatokat és akkor ért a meglepetés. Az addigi 99 euros végösszegemből lett 105,52 euro. Nem értettem a dolgot, elkezdtem nyomni a vissza gombot. Hát pont akkor, mikor elondítottam a fizetést, érdekes módon megemelték a készülék és a porlasztó árát. Nagyon mérges lettem, de a szerelem, az szerelem​:grin::grin: De még mindig nagyon mérges vagyok. Mindegy, ez van…

1 kedvelés

Nem emelték meg, ez a magyar áfa különbözet.

És mi lett 105 euró? :thinking: